Juvat Westendorp haalt neus op voor horloge van €200

Juvat Westendorp, onder meer bekend van de SBS 6-show Flirty Dancing met Wendy van Dijk, geeft het geld dat hij verdient in de showbizz graag uit aan peperdure horloges. Dat zegt hij in de Beau Monde. Voor een horloge van 200 euro haalt Westendorp zijn neus op. “Ik weet dat voor Jan Modaal een horloge van tweehonderd euro al een flinke uitgave is, maar daarvan gaat mijn hart niet meer sneller kloppen“, aldus de acteur, die door zijn werk geen Jan Modaal meer is.

Westendorp houdt van ‘mooie spulletjes’. “Van de gouden ketting die ik heb gekocht toen we ‘Onze jongens in Miami’ draaiden. Van uurwerken, Omega’s.

Er liggen thuis bij Westendorp veel dure horloges in de kast. “Elk jaar dat je het goed doet, mag je een mooi horloge kopen, beloofde ik mijzelf lang geleden.”

Wat moeten al die BN’ers nou altijd met die klokjes van duizenden euro’s? “Ik heb een horlogemakeropleiding gedaan en vind het vakwerk dat in een goed horloge zit, onweerstaanbaar.”

Zijn vader vindt het patsergedrag. “Mijn vader is een econoom“, zegt hij. “Ik voel zijn ogen prikken als ik iets moois heb gekocht en het bedrag moet noemen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen