Danny de Munk gek op merken als Gucci, D&G en Rolex

Danny de Munk, bekend van zijn deelname aan tv-programma’s als Dance Dance Dance, vindt het belangrijk om kleding van dure merken als Dolce & Gabbana en Dsquared in de kast te hebben hangen. Dat zegt de zanger, bij wie onlangs werd ingebroken, in de Beau Monde. BN’ers hebben in toenemende mate van last van patserdiefstallen, diefstallen waarbij de dure spulletjes waarmee ze pronken de prooi zijn. Zo hebben veel sterren ook last van Rolexdieven. 

De Munk vertelt in de Beau Monde uitgebreid waar hij al zijn tonnen aan uitgeeft. “Ik ben gek op spullen en kleding“, zegt hij. “Ik kan het niet helpen, word blij van mooie spullen.”

Zijn kast hangt vol met designerkleding. “Niet het trendy spul dat één seizoen meegaat, maar kwalitatief mooie stukken van Dsquared en Dolce & Gabbana. Ik mix stoere designerstukken, jeans met scheuren, met basics.

Hij wil ook dat zijn vrouw rondloopt met dure spullen. “Als ik met Jenny in een tassenwinkel ben, zoals laatst bij Gucci, gedraag ik me haast als verkoper om ervoor te zorgen dat Jenny met die tas naar buiten loopt.

Wat kunnen dieven nog meer vinden in zijn woning? “Ik ben een klokkengek en hou ook van een gouden Rolex.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen