Eva Jinek bij RTL-debuut: ‘Ik wil winnen van Op1’

Eva Jinek denkt dat haar opvolger op NPO 1, de nieuwe duotalkshow Op1, best interessant kan worden, maar wil uiteindelijk wel gewoon winnen van het programma. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd tijdens haar debuut op RTL 4. Jinek sprak met haar gasten Angela de Jong en Carlo Boszhard over het aankomend tv-jaar en daarbij kwam ook haar naderende talkshowoorlog met Op1 aan bod. “Ik zou als kijker eerlijk gezegd wel nieuwsgierig zijn naar dat programma“, zei Jinek.

De tien duo’s van Op1 kunnen best interessante interactie opleveren, aldus Jinek. “Om te kijken naar tien verschillende interessante mensen in onwaarschijnlijke combinaties of combinaties die nog niet geweest zijn. Daar ben je toch nieuwsgierig naar?

Carlo Boszhard: “Ik wil houvast op zo’n avond. Je hebt al gasten, waarvan je de één wel leuk vindt en de ander niet, en dan wil je toch een host hebben waar je je aan vast kan houden?

Jinek: “Ik weet het niet. Ik zou echt oprecht kijken als ik niet zelf aan het werk zou zijn.”

Boszhard: “Zit je nou je concurrent te promoten?

Nee, ik meen het serieus. Dit is de promo!“, zei Jinek, waarna ze de promo van Op1 instartte.

Jinek: “Zalig is het land dat er zo veel gepraat kan worden over latenighttalkshows. Ik zou zeggen dat het sowieso fijn is voor de kijker, want er is wat te kiezen. Competitie tussen shows is altijd goed, daar ben ik voorstander van. Als ik maar win.”

De eerste RTL-Jinek trok gisteren 1,7 miljoen kijkers. Op NPO 1 heeft ze nog nooit zo veel kijkers weten te boeien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen