John Ewbank en Kelly Weekers gepikeerd na kritiek

Geplaatst op wo 15 jan 2020 om 14:15

Er zijn er weer twee gevonden: BN’ers met een totaal gebrek aan incasseringsvermogen. Kelly Weekers, bekend als deskundige op het gebied van lichtzinnige onderwerpen in Boulevard, en haar echtgenoot John Ewbank (van de Borsato-liedjes) schieten op LinkedIn compleet uit hun slof na een kritische reactie van dj Patrick Kicken. Hij ergert zich aan de dooddoener van Weekers dat succes uit jezelf komt en dat je vooral haar boek moet kopen om uit te vinden hoe dat zit.

Weekers hoort tot de categorie mooie, bekende mensen die een slaatje proberen te slaan uit hun zogenaamde ‘self made’-succesverhaal door er een boek over te schrijven.

Ze schrijft: “1,5 jaar geleden werden van mijn schrijfdebuut nog geen 500 exemplaren ingekocht door de boekhandels; ze geloofden er niet in. Vandaag de dag sta ik niet met één maar met twee boeken in de bestsellerlijst, worden ze nog dit jaar internationaal uitgegeven én heb ik zojuist te horen gekregen dat ik door de magische grens van 100.000 verkochte exemplaren ben geknald.

Wil je dat zelf ook? Dan moet je vooral even haar boek kopen, adviseert Weekers. Vrij vermoeiende onzin, vindt Kicken, die zijn kritiek nog best vriendelijk verwoordt:

Je moet wel eerlijk en realistisch blijven Kelly. Je was al succesvol voordat je boeken uitkwamen, namelijk: knap en lang (Miss Nederland), rijk en bekend (getrouwd met John Ewbank, RTL Boulevard deskundige). Dat opent veel deuren die voor anderen gesloten blijven en genereert de nodige aandacht.

Je bent 30 dus veel vrouwen van die leeftijd willen weten hoe je dit allemaal bereikt hebt. Spiegelen zich aan je en zien je graag als rolmodel. Maar: dit succes is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, koester het en wees bescheiden in het claimen ervan. En bedank je ouders voor je prachtige (Limburgse) genen, looks en intelligentie ;-)

Overigens is dit geen waardeoordeel over je boeken want die zullen ongetwijfeld interessant en waardevol zijn, anders kwamen ze niet uit bij Kosmos en werden ze niet zo goed verkocht.

Het gevolg? Weekers schiet compleet uit haar slof:

Misschien tijd om eens je eigen boek te gaan lezen, want volgens mij raak je aardig in de stress van andermans succes. Als je zo voor objectiviteit gaat: wat ik deel over mijn zakelijke pad is altijd 100% waarheid. En wat ik hierboven schets eerlijk en realistisch.

Neem gerust contact op met ons beider uitgeverij Kosmos om dit verhaal te verifiëren. Zij zullen je daar graag iets over vertellen daar mijn visie en strategie om een boek succesvol in de markt te zetten daar het sindsdien door hen wordt gebruikt om succesvol andere boeken te pluggen. Óók van ‘niet Miss Nederland zijnde vrouwen van’.

Wellicht dat ik mijn verdere zakelijke succes ook daaraan te danken heb? Een zogenaamde ‘voorsprong’ hebben we hier in ons kikkerlandje allemaal ten opzichte van de sloppenwijken in Venezuela. Ga hem maar eens verzilveren!

Kennelijk denkt echtgenoot Ewbank dat zijn vrouw het niet alleen af kan, want ook hij bemoeit zich er nog even mee:

Ik vind dit zo ongelofelijk dom. De man bewijst zelf het tegendeel van zijn beweringen door de nadelen van het stigma van een knappe blonde vrouw met een succesvolle partner bloot te leggen. Alles mee hebben kan ook verlammend werken waar tegenslag mensen ook sterker kan maken of drive kan geven.

Oprah was misschien nooit zo succesvol geweest had zij niet zo’n dramatisch begin van haar leven gehad en er zijn tal van kids van succesvolle mensen die bezwijken onder de druk van de verwachtingen. Het is de voordeel-nadeelregel van Cruyff.

Wat vooral boven komt drijven uit dit relaas is jaloezie en dan kan er aan het einde nog een poging worden gedaan een mooie strik om de drol heen te leggen. Het blijft een drol. En zo ook de schrijver ervan wat mij betreft.

Eén ding is duidelijk: Ewbank en Weekers zijn in deze tijden van Instagram, waarin iedereen over elkaar heen struikelt om elkaars gefilterde foto’s te prijzen, hun incasseringsvermogen volledig kwijtgeraakt.

Foto: RTL, NPO
65 Reacties op “John Ewbank en Kelly Weekers gepikeerd na kritiek”


 1. NPO kijker 3

  Weer een Boulevard sterretje die net als Angela niets kan ontvangen.

  Wat een tere zieltjes hebben alle RTL sterretjes toch.

 2. Gogo

  Kicken heeft best een punt.

 3. Viola

  Geweldig!
  Dom van Kelly en John om te reageren.

 4. Robson

  Ze moesten eens een bom gooien op dat hypocriete zootje

 5. Zomaar een persoon

  Kicken heeft inderdaad een punt. Voor iemand die afgestudeerd is in psychologie (ja, Kelly is inderdaad een intelligente meid – of moet ik het ‘sluw’ noemen?), druipt de empathie er trouwens niet vanaf.

 6. Zomaar een persoon

  …die John Ewbank liet zich ten tijde van het Koningslied trouwens al kennen op Twitter – wie herinnert zich de ‘Chinese Naakthond’-opmerking nog?

 7. Dries Roel Vink

  Zielige figuren …

 8. Bedorven Aambeienspleet

  Kicken heeft volkomen gelijk, het is natuurlijk makkelijk en totaal onrealistisch om met een heel mooi smoeltje tegen andere vrouwen te zeggen dat succes een keuze is.

 9. Ron

  Kicken heeft weer eens volledig gelijk. Al die hittepetitten gelijk weer in de stress.

 10. Albert Verlinken

  Ik ken die mevrouw niet maar als ze echt veel succes wil moet ze meekomen met een stapavond van mij en mijn vrienden. Iedereen, zonder uitzondering, wil haar wel lekker uitwonen en gebruiken dat ze er drie dagen niet lopen kan. Succes meid!

 11. Timo

  Ewbank afserveren. Doodzwijgen. Negeren. Zielig hoopje mens.
  Verder natuurlijk een topvent.

 12. Curryworst

  Ewbank die zijn pratende poppenkoppie durft te vergelijken met Oprah.

 13. Sven L.

  Kicken is een eikel, maar heeft hier wel degelijk een punt haha. Stom van die twee om een reactie te geven. Lekker laten gaan. En inderdaad; koester je succes en wees voorzichtig in het claimen daarvan. Met die opmerking slaat Kicken de spijker op zijn kop.

 14. Commerciele Yoghurt

  Kicken for president!

 15. snoezigkleinhertje

  Die Ewbank had toch ook iets met die Gordon stond in een ander boek ?

 16. Robin

  Kicken heeft helemaal gelijk! Knappe mensen onderschatten compleet hoe anders ze benaderd zouden worden, wanneer ze er heel anders uit zouden zien.
  Net zo goed dat mensen met een hoog iq elitair kunnen reageren op mensen met minder intellect, terwijl ze hier echt niks voor hebben hoeven doen.

  Als je geluk hebt met je genen heb je zoveel meer mee gekregen. Succes behalen met de goede genen is nou eenmaal een stuk makkelijker!!

 17. Daan

  Zwak.

 18. HCM

  Ik heb die Kicken altijd een complete lul gevonden, maar de dag die je NIET wist dat zou komen is eindelijk hier: ik ben het voor het eerst 100% met hem eens. Waar hebben die twee last van dat Kickens bericht ze triggert? Hij brengt het op zeer fatsoenlijke wijze en zegt geen kwaad woord. Wat een raar koppel die twee.

 19. Gynaecoloog Geylstra

  Ik zou mijn succesverhaal weleens in Kelly willen steken.

 20. Sjors van Kempen

  Sjonnie Boy zat te rukken met Heuckeroth toen hun smartlap opeens een hit werd.

  Ook een manier om je succes te vieren.

 21. Sum

  Dat is een groeiend probleem in deze maatschappij. Inhoudelijke kritiek wordt gezien als haat.
  Patrick Kicken schrijft het uiterst weloverwogen en genuanceerd op, doordenkt met complimentjes en dan nog gaan die twee vol op het orgel. Vermijden, dat soort mensen.

 22. jan

  Zij was Miss Nederland?

 23. De eerste, enige en echte commerciële zendergroep in Nederland is RTL

  Patrick Kikker kwaakt zoals gewoonlijk maar wat.

  RTL Boulevard = dagelijks 800.000 kijkers = Top.

 24. Toetsenbordridder

  #teamkicken

 25. Jan

  Johnny ewbank och och. Die neuqt me wat af in de media wereld.

 26. D. Ondersteen

  Als psychologe laat ze zich toch vreselijk in de kaart kijken. Blijkbaar alle opgedane kennis verloren zien gaan. Kun je natuurlijk ook weer een boekje over schrijven.

 27. Wolbodo

  Oh, Kelly!

 28. Gabriel

  De reactie van John ‘Chinese naakthond’ Ewbank maakt het helemaal af.

 29. Anymous

  Ik snap niet waarom Kelly & John (ook andere BN’s) überhaupt reageren op die Patrick Kicken’s verhaalsel. Ook is LinkedIn daar ook het medium voor. Dat is een zakelijk platform en geen klats podium.

  Als je niet reageert heeft de zender er geen lol 😂 aan, maar de pe in dat hij niet bereikt wat hij wilt, namelijk de media halen en dat er over gesproken wordt.

 30. Donald Dumb

  Aargh! John iieuwbank…

 31. Donald Dumb

  Trouwens de eerste keer dat ik van Kelly Weekers hoor….

 32. K.C.T.

  BNers, heb het eerder geschreven, de aftakeling van de hersenlozen staat weliswaar in de beginfase, maar het begin is gemaakt, de talentlozen, leuk smoeltje, verder beetje janken, voetballertje aan de haak slaan, veel in zeer onnozele kutprogramma’s kakelen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, gaat bergafwaarts,MMMMMMMM

 33. Luitenant Biscuit

  Wat een nare plastic mensjes. Negeren.

 34. Johanneke van Es

  Zucht… John Ewbank en z’n blonde sekspopje. Die neem je toch niet serieus?

 35. @Johanneke

  Ik zou dat poppetje best serieus willen nemen.

 36. Kim Jung-Un Dos Tres

  Ik herinner me Ewbank nog goed. Hij zat in Patty & Shift, de band uit Spijkerhoek. Zoek maar eens op Youtube. Het nummer Wonderful, opgenomen in de studio van Countdown. Ewbank staat achter de keyboards (niet de keytar).

 37. TT

  Kelly is een irritant wijf en die man van haar een vreemdganger pur sang. Dag nepduo.

 38. Anymous

  @19.12u ja en! Wat wil je nou zeggen!

 39. Herman Lichtinga

  “ de nadelen van het stigma van een knappe blonde vrouw met een succesvolle partner bloot te leggen“
  Patent aanvragen op die eigendunk. Zeikmiepie moet even snel die ondergepiste onderbroekjes met lippenstift aan de binnenkant maar even gaan wassen voor manlief in plaats van boekjes schrijven die je gratis van de notaris krijgt bij je echtscheiding.

 40. Kapitein Kraakkutje

  Luister, die Kel Lellebeldel Weekdier weet precies wat ze doet. Die is totaal niet geinteresseerd in het welzijn en geluk van andere mensen. Echt mooie vrouwen doen niet mee aan Missverkiezingen, wie wil er nou op z’n uiterlijk en vleeswaren beoordeeld worden, dan heb je toch totaal geen eigenwaarde of liefde en respect voor jezelf. Ze is gewoon een hoer die Miss Plastic Fantastic en hoort thuis in een pornofilm. Ze heeft het gebruikt als opstap en haar huid duur verkocht aan die zielige pedofiel en smartlappenlul van een Eibank met z’n midlifecrisis en seksverslaving. Ik heb geen respect voor dat soort meisjes, kan ze wel honderduizend exemplaren van haar psychologische prutpraatjes verkopen maar wat is dat nou op 17 miljoen Nederlanders. Dat er ondertussen ook honderduizend meisjes depressief worden van haar nimmer te bereiken succes en geluk, daar heeft ze het niet over. Het is een berekende slang maar ze past goed bij die viespeuk, samen weer een Chinese Naakthond baren, hij loopt tegen de zeventig als dat arme kind gaat puberen. Alles om maar aandacht te krijgen. Zet die twee samen twee maanden in een schuur op water en brood en een emmer om samen op te scheiten, en er blijft niks van het laagje vernis over. Sugar Coated Shit zijn ze. Weg met het gespuis.

 41. Marianne

  Patrick Kicken zegt hier helemaal niks negatiefs en heeft hier zeker een punt. Interessant dat die twee zich zo uit de tent laten lokken.
  Zeker Kelly, die vooral Instagram volpropt met wijsheden als ‘fuck what others think’. Practice what you preach…
  En ja Kelly, jouw leven is echt anders dan van de gemiddelde lezer van jouw boeken, face it.

 42. Herman Lichtinga

  Het zijn geen sterren. Elvis, Frank Sinatra en Rutger Hauer, dat waren en zijn sterren. Niet dat gepeupel bij RTL enz. Dat zijn omhoog gevallen zoontjes, dochtertjes van, neppers die snel met de billen bloot gaan, huichelachtige h*m*’s die over de rug van anderen de snelle artiest willen uithangen. Of zijn genoeg allochtoon voor een overduidelijke voorkeurs behandeling. Gedegradeerd tot gewone werknemers die doodsbang en onzeker zijn over hoe ze nu weer hun chronische gebrek aan echt talent moeten verbloemen. Dus; duffe, eenvoudige spelletjes of programma’s met weinig of geen diepgang. En veel, heel veel bombarie over hoofdzakelijk zichzelf. Voor elk karretje laten spannen door de Grote Baas want anders moven. Of liedjes in elkaar knutselen die voor 99,999% over gebroken net niet liefde, plank misslaan bij vreemdgaan, uiteen gespatte liefdes dromen door eigen idioot en eng gedrag,, Marco kan daar heel goed over meebléren in de studio.

 43. Herman Lichtinga

  Ring ring, “ Met sjonnie Peebank! “ Hoi, met Kel! “ je zus, Kel,, ik ben net een nr1 hit aan produceren voor Marco! “ Wauw sjonnie, hoe heet het nummer?” “ Wanneer trekken pijn doet, waar je geen ruk aan kan doen”” “ Sjonnie, je mag me vanaaf insmeren met die pasta en onder de hoogtezon aflikken!!” “ Alleen ik rij met mijn Landrover Evoqeu duurste witte uitvoering overal naartoe maar overal verkopen ze Nutella met 2 LL’ n !!!” Ooh niet vanaaf, dan smeert ik, sjonnie, helemaal alleen Patty in met knoflooksaus van de Jumbo!!!””
  Tuut tuuut tuuuuuuuuut

 44. G.ossip

  Kelly is een uitgekookte tante,natuurlijk lift zij mee op het succes van Ewbank, met haar quotes over het leven denkt zij menigeen te imponeren.

 45. Marco

  Ik snap het wel, Patricks boek loopt niet en die van Kelly wel en ze zitten bij dezelfde uitgever.

 46. Zomaar een persoon

  @21:33 – Zoëen die psychologie is gaan studeren omdat er potentieel handel in zat (boeken, eigen praktijk), en niet om de inhoudelijke of menselijke kant.

 47. Leraar

  Zoëen? Waar heb jij Nederlands geleerd?

 48. Bas Smit

  Patrick heeft gewoon gelijk

 49. Feut

  Ze heeft wel heel veel mee. Zou ook graag zo”n buddy des fucks willen.

 50. rob

  Kelly is een beetje in de war. Denkt echt dat ze geweldig is. Toch wel zielig

 51. Zomaar een persoon

  @Feut – Behalve een leuk karakter dan. Hoewel dat minder belangrijk wordt als veel andere aspecten meezitten.

 52. cor

  Kelly Weekers ik kots op je. al verkoop je een miljoen biekjes. Als je met je Linburgse buurjongen had geweest had geen hond die holle prietpraat van je gekocht. je bent zo onzeker als de pest. leve de dag dat jou leventje eens even goed tegen gaat zitten. een rondje overspel van Ewbank. kijken hoe poisivo je dan bent met je spreukenboek.

 53. Flits Bom

  Die Ewbank zat toch aan zijn fluit te trekken bij Gordon?

 54. Bette

  Ewbank is net zo’n ijdele hypocriet als zijn buddy Borsato. Weg met die lui.

 55. PatatmetMayo

  Zoals hier al vaker benoemd,knap en slim zijn is geen verdienste.
  Dat geluk moet je gewoon hebben.
  Kicken is echt en luis in de pels van BN’ ere die zichzelf schromelijk overschatten,doet hij goed.

 56. snuifje

  Denk dat Kelly en die Bank nu wel tegen een burn out aan zitten, gezellig samen met Marco huilie huilie doen.

 57. Sven L.

  Borsato en Ewbank hebben toch ook dames van elkaar “geleend”? En Leontine kijkt lekker de andere kant op. Natasja Froger is ook het type wegkijken en blijven shoppen.

 58. sukkel

  Zijn allemaal onbenullen misselijkmakend

 59. Alex Jones

  John Ewbank is vooral goed in bestaande composities een paar nootjes te veranderen en dat als eigen productie weg te zetten.

 60. Kim Jung-Un Dos Tres

  @anonymous 19:56

  John? Ben jij het?

 61. Arie Schoenlepel

  @ Kapitein Wed 15 Jan 2020 om 20:15.
  Nice. Haalt de woorden uit m’n mond. Dank u.

 62. @Arie en Alle Aanwezigen

  Your Welcome en U ook bedankt, you all saved my day and heart, ik heb naast huilen ook heel hard gelachen om de namen en verhalen hier. Schitterend! Liefde en Licht wint altijd. En voorwaarts Mars maar weer.

 63. Ben

  Er komt een nieuwe bestseller :” de neukverhalen van sjonnie ieuwbenk en marco b.” . Hoe lang duurt t voordat ook sjonnie thuiszit vanwege een burn out die niets met de bestseller te maken heeft….
  En kelly samen met leontien op vakantie gaat om elkaar “bij te praten”. Tsja ……….wat een ranzige lieden.

 64. Paul Grijpstra

  Kortom goed beschouwd is het het antwoord op de vraag hoe je rijk, beroemd en succesvol kan worden als je ongeveer 18 jaar oud bent, een lange slanke blonde verschijning bent en je gezicht heeft geen rare uitstulpingen. Daarna volgt 12 jaren geluk en prutsen in de marge van modeshows en modellenbureaus, trouwen met een bekende liedjesschrijver…. dat is geen handleiding voor succes maar een autobiografie. Wat een sof!

 65. Oliver Kennisbank

  @Paul Grijpgraag, eh Grijpstra… vergeet de porseleinen veneers op die tanden niet. Als je zo zelfverzekerd pretendeert te zijn, dan hoef je jezelf toch niet te verbouwen? Het is gebakken lucht die mensen als zoete broodjes vreten, want ja misschien wordt je dan vanzelf net zo ‘succesvol’ als mr en mrs Nep. Triest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.