Gordon vindt ouderen-tv eigenlijk beter zonder Gerard

Gordon heeft het idee dat hij het genre ouderentelevisie eigenlijk veel beter invulling kan geven zonder Gerard Joling aan zijn zijde. Dat zegt hij in de Veronica Magazine. Aanvankelijk was Gordon er behoorlijk teleurgesteld over dat er door zijn overstap naar SBS 6 een einde kwam aan hun ouderenshows op RTL 4, al is dat volgens hem de schuld van Gerard. “Voorheen deed ik dat met Gerard. Dat werd abrupt afgebroken toen hij plotseling tekende bij RTL 4“, spint de televisiester het.

Nu maakt Gordon bij SBS 6 de ouderenshow 100 Jaar Jong. “Het voelt ook echt als een match made in heaven. Ik denk dat mensen, hopelijk, verrast zullen zijn door de stiltes die ik nu laat vallen. Je zit niet meer constant op de lach, wat ik bij Gerard had.

Gerard maakte er meer een lach-of-ik-schiet-show van, aldus Gordon. “Niets ten nadele van hem, want we hebben samen fantastische programma’s gemaakt, maar het was een andere benadering. Wij waren Snip en Snap.”

Zonder Gerard is eigenlijk alles beter, constateert Gordon nu. “Omdat Gerard er nu niet bij is, ontstaat er veel meer ruimte voor diepgang. 100 Jaar Jong is een parel op mijn werk als televisiemaker.

Lees ook: Gordon ontkent: ‘Afkicken is geen publiciteitsstunt’ (7 januari)

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen