Jan Smit op 28 januari weer terug in de media

Na een afwezigheid van ruim twee maanden vanwege oververmoeidheid, keert Jan Smit op 28 januari weer terug in de media. Dat heeft zijn manager bevestigd aan RTL Boulevard. Smit is op die dag, samen met zijn twee collega-Songfestival-hosts Chantal Janzen en Edsilia Rombley, aanwezig bij de officiële loting voor de halve finales van het liedjesfestijn. Bij de bekendmaking van zijn presentatorschap, begin december, gaf Smit nog géén acte de présence in de media. 

Niet alleen liet hij verstek gaan bij de presentatie van het presentatietrio in De Wereld Draait Door, ook kwam hij niet opdraven voor de officiële persfoto. Nu lijkt Smit er weer tegenaan te kunnen gaan.

Tijdens de lotingsceremonie in het Rotterdamse stadhuis wordt bepaald in welke van de tee halve finales, op 12 en 14 mei, de deelnemende landen aantreden. Het is een belangrijk moment, dat ook live zal worden uitgezonden op NPO 1.

Nederland is als gastland automatisch geplaatst voor de grote finale. Gisterenavond werd duidelijk wie er zeer waarschijnlijk namens ons land naar het liedjesfestijn gaat: Jeangu Macrooy.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen