Jan Paparazzi: ‘Zet Robert Jensen op late night RTL 4’

Geplaatst op ma 27 jan 2020 om 17:30

Het was een gouden zet geweest van RTL 4 als de zender zijn late talkshow aan Robert Jensen had gegeven. Dat zegt zijn vroegere sidekick Jan Paparazzi in de podcast Van Je Af Is Harder van Joost Strootman. RTL trok vorig jaar april de stekker uit de rechts-populistische talkshow van Jensen op RTL 5. Onverstandig, vindt Paparazzi. “Ik heb er niet alles van gezien, maar ik zag wel de kijkcijfers en marktaandelen. Die waren veel hoger dan van wat er nu uitgezonden wordt.”

Daar heeft RTL echt een fout gemaakt, vindt Paparazzi. “De kip met de gouden eieren hadden ze daar staan, maar die halen ze eraf. Het programma scoorde ontzettend goed. Ze willen het geluid gewoon niet. Ik zou hem nooit van RTL 5 afgehaald hebben. Sterker, ik had hem op RTL 4 gezet, bijvoorbeeld op de plek van Beau.”

Paparazzi denkt dat een late talkshow van Jensen op RTL 4 in het begin even wennen zou zijn voor grote adverteerders als Unilever, maar dat de kijkcijfers en publieke opinie uiteindelijk aan zouden trekken.

Inmiddels is Jensen uitgeweken naar YouTube, waar hij rechts-populistische content maakt. Daar is Paparazzi ook fan van. “Het is fantastisch, ongekend. Het zou zo op 3FM kunnen, als je zo’n station zou willen hebben, het zou zo op 538 kunnen, het zou overal kunnen.

Dat het allemaal wel heel politiek is, maakt voor Paparazzi niet zoveel uit. “Mensen hebben toch overal een mening over, dat is toch ook politiek? Als je de radio levendig wil houden, zou ik zeker Jensen een plek geven.

De Nederlandse radio vindt Paparazzi op het moment nogal kleurloos. “Je zou alle shows een beetje als flets kunnen omschrijven. Er is er niet één die met de beuk erin gaat en waar de mensen ook naar kunnen luisteren. Giel Beelen misschien een beetje maar dat is het dan. Het zijn allemaal servicerubriekjes waarbij nog even met Nicolette van Dam gebeld wordt over haar nieuwe tv-programma. Hartstikke leuk, maar het is natuurlijk geen spannende radio.

In de nieuwe podcast Van Je Af Is Harder (link naar Spotify) interviewt Joost Strootman mensen uit de radiowereld. Jan Paparazzi vertelt in de eerste aflevering onder andere of hij het niet vervelend vond om niks te mogen zeggen op de rode bank van Robert Jensen, hoe hij terugkijkt op de enorme ruzie met Mylène de la Haye en of hij niet stiekem met Robert Jensen een comeback zou willen maken op radio of televisie.

Foto: AvroTros
72 Reacties op “Jan Paparazzi: ‘Zet Robert Jensen op late night RTL 4’”


 1. huismaker

  Ik kijk iedere dag via Youtube naar de Jensen show op mijn tv. En iedere dag is het genieten. Steeds meer andere podcasts willen deze weg volgen.

 2. Kareltje

  Jensen is ook niet objectief. Maar je hoort wel een hoop (en kan dat ook zelf factchecken) wat je never nooit bij de NOS zou horen. Zoals de FBI-rapporten over Epstein en het feit dat het NOS jongerenkanaal alleen de linkse politici volgde, totdat Jensen het aankaartte.

 3. Robert Jensen

  Robert Jensen ik kwam nooit boven de 75.000.

 4. Jeroen

  Jan weer terug, doet het goed op de radio en televisie

 5. Sjors van Kempen

  Niemand wil geassocieerd worden met die speknek, maar Paparazzi plaats hem op een voetstuk. Het was tenenkrommend slecht wat Jensen vorig jaar over die paar kijkers uitstortte. Maar goed, Jantje zal wel een wit voetje willen halen.

 6. Robin

  Robert Jensen serieus??? Vreselijke gast, vre-se-lij-ke presentator…!!

 7. Gogo

  Toch altijd een beetje jammer als je jeugdheld dan ook bij die dom-rechtse populistische kliek blijkt te horen. Toch kan Jan geen kwaad bij mij. Hij heeft geweldige radio gemaakt met telefoonterreur.

 8. kan het nog dommer!!!

  Deze Jan is net zoals Jensen het verbale rioolputje van de samenleving.

  Dat deze persoon überhaupt aandacht krijgt is belachelijk.

 9. Thierry Bardot.

  Ik ken jan niet laat hem mooi bij de radio.

 10. Mick

  Jensen is niet objectief maar wel een goede programmamaker. Niet een interviewer als Pauw maar wel iemand die interessante gesprekken brengt.

 11. Gezond verstand

  Je kan van de stijl van Jensen zeggen wat je wilt maar ik zou de criticasters toch willen uitdagen om zijn beweringen te fact checken. En begin dan even met het checken van de breed verspreide mening dat 97% van de wetenschappers het eens zijn dat global warming voor het grote deel wordt veroorzaakt door de mens…..

 12. iemand

  Wat ook goed is is Up network.

 13. Mick

  Jensen is een held wat dat betreft. Zijn carrière laten klappen mede door het vasthouden aan eigen overtuiging. Dan maar onafhankelijk doorgaan.

 14. Oke boomer

  Bedankt weer MC voor de podcast tip

 15. Wyatt

  De kijkcijfers waren om te janken.

 16. Nicole

  Jensen & Jinek

  Zijn de RTL trollen ook weer tevreden

 17. dafug

  Inderdaad, wat wordt er nu op dat tijdslot uitgezonden? Deurwaarders of Team Spoedeisende Hulp zie ik in de gids. Nou, daar kijken echt niet meer mensen naar dan Jensen hoor. Al deed hij het ook niet fantastisch, de absolute kijkcijfers waren een stuk beter dan de troep die er nu op wordt uitgezonden.

 18. T.E.D.

  Jensen wil de Nederlandse Alex Jones zijn/worden. Beide voeden op laag opgeleiden met flinke nationalistische onderbuikgevoelens die fink gekieteld willen worden door hun irrationele angsten te krijgen gevoed door louche figuren als Jensen of Jones… nee, bah! Walgelijk! Goed dat RTL deze populistische fake news verspreidende leugenaar verbannen heeft naar YouTube (word tijd dat Alphabet Inc. Hem daar ook een rotschop geeft, net als ze bij Jones deden een tijdje terug)!!!

 19. Mick

  @T.E.D. Onderbuikgevoelens? Loop jij maar lekker achter de leugenachtige elite aan die je wil doen geloven dat Epstein zelfmoord pleegde. Jensen toont de werkelijkheid, niet zijn onderbuik, juist niet. Rationalisme is iets anders dan sensitivisme.

 20. Mick

  sensitiviteit*

 21. B

  Hahahahahah hieiehie hahaha.

 22. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Jensen is .. de echte.. Vader des Vaderlands. Wat een positieve kracht en doorzettingsvermogen… Namens Nederland …dank je wel.. Jensen voor jouw inzichten.

 23. Mick

  Veronica zou Jensen toch kunnen gebruiken voor hun programmering. Zou met Veronica Inside als lead-in een goede kunnen zijn.

  Bijvoorbeeld:
  19.30 Big Bother
  20.00 Veronica Vandaag met Peter Pannekoek (actualiteit met satire)
  20.30 Veronica Inside (ma/vr) – Film/series (di/wo/do)
  22.30 De Jensen Show met Robert Jensen (talkshow)
  23.30 Veronica Vandaag hh

 24. Michiel

  Zo vreemd… Dat rechts populistische idee dat dingen alles maar spannend, gewaagd, onverwachts en confronterend moet zijn. Van die mensen die tijdens de twee minuten stilte op 4 mei zich afvragen waarom niemand aan het schreeuwen is of waarom er niet gewoon lekker gevochten wordt. Zo barbaars, daar zit toch geen mens op te wachten. Gewoon normaal met elkaar omgaan. Niet dat Amerikaans overdreven gedoe.

 25. Katherine

  Zolang het onderwerp entertainment regelmatig voorbij komt wil ik Jensen wel dagelijks op RTL 4 zien. Maar dan moet RTL wel van hun zwaar bekritiseerde anti-ZwartePieten-beleid af, want een maandelijks optreden van Henk Westbroek met “Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet?” in de originele tekst mag natuurlijk niet ontbreken.

 26. Chiel

  Rolf Wouters vanavond aan de desk bij shownieuws over nieuwe programma’s. Lijkt me bij sbs6…

 27. Zee

  Het moet zijn .. Zet Jensen op een ijsschots en duw ‘m richting Nova Zembla.

 28. verplicht.naam.veld.is.ouderwets

  Leuk idee voor een uitzending op 1 april: Jinek & Jensen

 29. Mick

  @Michiel Doe ff normaal het zijn juist altijd de extreemlinkse Antifa figuren die tijdens dat soort herdenkingen de boel verstoren.

 30. Ik ben het!

  @ Katherine: Oh ja, ik wil wel in het publiek zitten om vervolgens afgebekt te worden door Henk Westbroek. Altijd mooi meegenomen, die aanmoediging. :D

  https://www.youtube.com/watch?v=5S3nUt4J9Xk

 31. Fris en Fruitig

  De analyse van Jan Paparazzi over het radiolandschap is spot-on

  Saai, gezapig, doods, weerberichten, BN’er gesprekjes, files, moppen, zzzzzzzzz

 32. Ronaldz

  @iemand, dat Up Network zijn gewoon 2 (bruine) Hindoestanen die denken dat ze wit zijn. Hun hang naar macht en erkenning is stuitend. En moeilijke woorden gebruiken, waar zij geregeld over struikelen, om interessant over te komen. Kijk ons toch intelligent zijn. Dit soort wannabees worden al jaren uitgekotst door Surinamers. En dan steeds inslijmen bij de grote Jensen. Groot is Jensen zeker en niet relevant ook. Dus, lekker op YouTube blijven en wegblijven bij relevante media. Het gaat niet om hun geluid, het gaat om kwaliteit!

 33. jan

  relevante media zegt ie hahahaha

 34. Jo

  Ik ben harstikke links en vond Jensen vroeger een kwal op TV.
  Sinds hij op youtube zit volg ik hem en hij is duidelijk veel milder in zijn opvattingen geworden.
  Goede onderwerpen en fact-check mogelijk.
  Tuurlijk zit er wel eens een onderwerp bij wat niet je interesse heeft, nou en….

  Onze nederlandse TV is zo slecht bezig. Denkwijzen opdringen, gendetpraat …houd op met die onzin.

 35. Daaristieweer

  @ Gogo Helaas heb ik het zelfde gevoel. Lijkt wel of ie dikbetaalde zio neo-con sponsor geeft gevonden na zijn bezoek in de US die heeft gezegd: ‘Ik betaal dus ik bepaal’. Ineens heel erg rechts-populistisch geworden en vooral de hele tijd dat rechts vs llinks mantra. Dat is zoo 2002, man man….

  Dat klimaat-optimisme ben ik dan weer wel met hem eens.

 36. Jantje

  @Mick Veronica zou best kunnen, die zender mist body. RTL5 zie ik niet meer gebeuren met linkse PvdV.

 37. Jabby

  Die is wel lekker Pro-Piet, die Robert Jensen. Die mag van mij inderdaad wel een late-night-show op RTL 4 krijgen.

 38. huismaker

  Even tussendoor !
  We zijn de grootste. Forum is met meer dan 43000 leden de grootste leden partij geworden.
  Trouwens, Otten is op 6 leden blijven steken
  Van harte Tjerrie met ons resultaat.

 39. Kuis

  Jan Vadserassie.

 40. aammehoela

  En vandaag is ook duidelijk geworden dat Trump schuldig is met dank aan John Bolton. Maar de republikeinen willen hem niet laten getuigen en doen alles af met fake en alleen maar impeachment om van Trump af te komen. Dit is ook de waarheid die de populisten liever niet willen horen. Maar dit nieuws was en is ook niet te zien bij de zogenaamde “linkse NPO”. Maar volgens Bolton weet Trump alles af rond het gedoe om de steun op te schorten aan de Oekrainers. En hoe pijnlijk dit in feite is voor de Amerikanen werd duidelijk gemaakt aan de hand van de geschiedenis van dit volk. Dit volk verdient alle westerse steun tegen het dictatoriale Rusland.

 41. 2119

  RTL, upload de aflevering van Dr. Phil van vandaag eens!

 42. Minder of mirjam

  Veronica heeft Jensen twee shows per week gegeven: keek geen hond naar. Jensen Laat en Jensen Later.

  Dikke flop.

  Zo jammer dat de good old Jensen (en Jan Paparazzi) niet meer bestaan. Destijds bij Veronica FM en Yorin bleef je thuis of in de auto zitten om niks te hoeven missen. Mylène de la Haye fragment is legendarisch en zou tegenwoordig echt ongehoord zijn op de radio (en nee, dat Timur geschreeuw valt niet in dezelfde categorie).

  Ik vind Jensen nu niet leuk meer, zo’n extreem rechts figuur geworden en zijn mening is wet. Voorheen was hij ook wel rechts van het midden maar kon hij in ieder geval nog een stuk nuance aanbrengen en dat kan hij nu niet meer.

 43. T.E.D.

  @ Mick

  Ik heb het niet over Epstein. Stap toch op man!

  Ik heb het er over dat het gevaarlijk is om irrationele angsten van slecht geïnformeerde burgers ongegeneerd te laten voeden door populistische figuren als Jensen, Jones, Wilders, Baudet, Farage, Le Pen etc.

  Types met de kunst om constant de zere plek bloot te kunnen leggen zonder een oplossing te bieden. Populisten die maar wat graag aan de zere plek blijven pulken om hun eigen voortbestaan te garanderen. Ze hebben er baat bij dat het probleem blijft bestaan, want een oplossing betekend het einde van hun bestaansrecht.

  Dat de hele wereld ondertussen om hun heen in elkaar stort zal ze een worst wezen, zolang ze zelf maar relevant blijven.

  In 1 woord WALGELIJK!!!!

 44. HALLO BELGIE IK BEN HIER

  hij gaat naar sbs 6 naar die pulp zender van de mol

 45. Claude Fieaul

  Robert is een type dat altijd op zijn pootjes terecht komt

 46. Fred Weetveel

  Ik weet niet waar die mafkees z’n cijfers vandaan heeft maar er keek (gelukkig) geen hond naar Jensen. Dat is de manier van werken van dit soort lui:gewoon maar wat roepen en er dan een verhaal omheen verzinnen. Soort Baudet. Misschien kunnen ze hem ver weg, bij Fox in Amerika, nog wel gebruiken om de wc’s schoon te maken ofzo hoewel ze daar mogelijk al randdebielen zat hebben…..

 47. Thierry Bardot.

  RTL trok vorig jaar april de stekker uit de rechts-populistische talkshow van Jensen, dat varken komt nooit weer aan de bak met leugens en nepnieuws.

 48. Marry Hens

  Wat T.E.D. zegt is 100% juist. Kansloze domme lul die gewoon parasiteert op debiele bang rechtse tokkies. Wannabe Alex Jones. Het type dat tegelijk het hardst schreeuwt dat alles fake news is, terwijl zij de grootste bullshit verspreiders zijn. Echt, dit soort mensen moeten eigenlijk doodgezwegen worden.

 49. Scania s650.

  Eerlijk en recht door zee.. Jensen top !

 50. anonymous

  Onzin niemand wil naar Jensen kijken en niemand keek naar
  zijn talkshow op RTL5

 51. Jack

  Oh mijn god, als je RTL 4 wilt slopen moet je Jensen op late night zetten. PURE SHIT

 52. Joris

  @marrie Hens, nee jij bent intelligent. Je scheldt maar raak. Echt niveau hoor.

 53. John

  Ik denk dat hij op Veronica best zou kunnen na VI ofzo maar het is niks voor RTL4. Het zou wel epische tv zijn als Claudia de Breij haar nieuwe show zou komen promoten en Jensen vraagt hoeveel asielzoekers ze nou daadwerkelijk in huis genomen heeft. Of Dolf Jansen confronteert over zijn niet bestaande vliegschaamte.

 54. 0143

  Het wordt tijd dat die luiaards bij RTL de nieuwste aflevering van Dr. Phil uploaden! Je blijft wachten met die slaapkoppen daar.

 55. dirk

  De enige die op Nederlandse TV eens een geheel ander geluid liet horen was
  Robert Jensen.

  Leuk hoe hij tegen de linkse NPO/ politici kartel kliek aan schopte , de gek met ze stak en ook fijntjes aangaf dat de hetze van met name de oer linkse media tegen hem een kwestie van tijd was.

  Net als in de politiek, dat na verkiezingen bijna 2 miljoen stemmers door de coalitie ( vvd-cda-d66-Cu )volkomen genegeerd worden en nooit eens naar hen geluisterd werd, gaat het op onze nationale radio en Tv precies zo.
  Als je iets anders zegt dat zij goedkeuren, ” komt de man met de hamer ! ”
  Maar let wel, Nederland kent al 10 jaar lang een grote welvaart, echter de koopkracht in die 10 jaar bleef nul en uw portemonnee bleef leeg.

 56. Dick

  @ Ik ben het!: Zijn er al kaartjes? :)

 57. Fan van Zwarte Piet

  Jensen heeft vorig jaar nog een aflevering over het Sinterklaasfeest gemaakt, een beetje een ‘weird duck’ tussen al die andere soms zelfs ongeloofwaardige afleveringen. De herkenbaarheid dat Nederland voor Zwarte Piet is terwijl de media tegenstanders verheerlijkt is ongelofelijk.

 58. Neushaar

  Overdreven om tot twee keer toe zijn content als rechts populistisch te omschrijven. Gaan jullie vanaf nu de NOS dan extreem links noemen?

 59. Nils Holgersson

  Radio en tv voor en door verwarde personen

 60. Sjaak

  Jensen is er bij RTL uitgetrapt omdat de SP’er Pete van de Horst aan het roer staat. Want linkse mensen vinden zichzelf heel tolerant maar vinden wel dat rechtse mensen hun mening niet mogen laten horen.

 61. Minder of Mirjam

  Sjaak, stel je niet zo aan.

  Jensen scoorde belabberde cijfers bij zowel Radio Veronica, Veronica TV en RTL5. Jensen speelt dat hij een hekel heeft aan Peter vd Vorst maar voorheen bij Yorin FM kwam hij vaak langs met koningshuis nieuws en dat waren altijd hele leuke gesprekken en Jensen had duidelijk GEEN hekel aan Peter.

  Alles is gespeeld bij Jensen tegenwoordig, puur voor de kijkcijfers. Ik weet zeker dat als er nu een linkse ipv rechts populistische wind door Nederland had gewaaid dan was Jensen ook daarin meegegaan.

 62. Nope

  Allemaal linkse rakkers hier. pffff

 63. Alex Jones

  De Nederlandse copycat van Alex Jones genaamd Jensen, daar kijken alleen dombo’s naar.

 64. Sven L.

  Hmmzz…Jensen bij Jinek….. zou erg Amerikaans worden ben ik bang. Overigens delen ze wel de liefde voor dit type talkshow. Jensen zou eens als sidekick moeten aanschuiven, kijken wat dat doet.

 65. Gordon

  Jensen bij Harry Mens als Amerika-deskundige… HA HA HA!!! SATIRE!!!

 66. Guttegut

  Ik dacht dat Jan al jaren geleden overleden was. Blijkbaar niet dus! Maar on topic, hij lult poep.

 67. Joop

  Jensen zou onwijs scoren op RTL4
  Maar ze zijn als de dood voor hem in Hilversum
  Geweldige TV en houd mensen scherp.
  Jensen is een helder licht in de hedendaagse MSM propaganda

 68. Melvin

  RTL is in opspraak geraakt vanwege hun beleid tegen Zwarte Piet. Daar hoort Robert Jensen niet meer thuis.

 69. A. Tempelman

  10% voor zwarte piet, 89% vindt alles prima…

 70. @ A. Tempelman

  Volgens Shownieuws / Hart van Nederland (SBS) is 95 procent van Nederland voor Zwarte Piet.

 71. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Er is door een handvol zwarte pieten geklaagd over zwarte piet. Ik vind zware piet niet iets waarvoor je je moet schamen of waarvoor je je gezicht wit moet maken.
  Zwarte piet is een sprookjesfiguur.. net zoals bankiers… dat zijn ook niet allemaal gore oplichters of bandieten. Zie het goed en mooi en positief.

 72. Paul

  Die Jensen zit zo krampachtig rechts te doen, genant. Vroeger vond ik m wel relaxed met Jan op de radio 📻.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.