Irene Moors smaakt bij MAX nog niet naar meer

Geplaatst op wo 08 jan 2020 om 15:00

Omroep MAX heeft Irene Moors nog niet gevraagd om meer programma’s te presenteren naast de Heel Holland Bakt-nabeschouwing Doorbakken. Dat heeft de presentatrice dinsdagavond gezegd in de talkshow Op1. Wordt Moors een echt MAX-gezicht? “Heeft Jan Slagter al geïnformeerd of ik meer dingen ga doen voor MAX? Nee. Smaakt het naar meer? We zien wel. Ik vind dit heel leuk en mochten er andere klussen uit voortkomen, dan is dat natuurlijk enig. We zien het wel.

Hoe is Slagter eigenlijk bij haar uitgekomen? “Dat weet ik eigenlijk niet. Ik ben wel vijftig plus, dus dan mag het, en ik ben aan het freelancen sinds vorig jaar. Ik kreeg een telefoontje van Jan Slagter van MAX en die zei: ‘Kom eens een kopje koffie doen.’ Toen zei ik: ‘Doe er een leuk taartje bij dan ook.’ Toen wist ik dit nog niet. Ik ging erheen en zo geschiedde het.”

Doorbakken is een hartstikke leuke nieuwe klus, aldus Moors. “Je pakt het aan en je probeert het zo goed mogelijk te doen en dan is er vaak toch een vergelijking met André van Duin, omdat hij het zo fantastisch deed. Laat ik één ding zeggen: er is niemand leuker dan André van Duin. Ik ben ook echt groot fan en er gaat nooit iemand leuker zijn.

André van Duin presenteerde voorganger Smaakt Naar Meer. “André heeft zelf besloten dat het in die wissel misschien handig was om die presentatie af te staan, omdat hij gewoon iets minder wil doen. Hij is ook geen 18 meer, hij doet al zo veel en wil ook iets meer rust. Ik vond het een eer dat ze bij mij kwamen en ik geloof ook dat André daar een stem in had.”

Al met al is Moors heel erg blij met MAX en Doorbakken. “Ik geniet er echt. Ik ben weer terug naar de basis, ik ben weer terug achter die tafel. Met Teletekst hadden we een tafel, op de zondagmiddag ook. Daar is hij weer die tafel! Ik ben weer thuis.”

Foto: Roland J. Reinders, MAX
28 Reacties op “Irene Moors smaakt bij MAX nog niet naar meer”


 1. Bep

  Tot nu toe vond ik het vorig jaar met André leuker.

 2. Jan

  Teletekst? Telekids!

 3. Curryworst

  André zat er vorig jaar bij van ‘Wat doe ik hier eigenlijk?’
  Irene zit erbij alsof zelfs dit nababbelprogramma te hoog gegrepen is voor haar.

 4. Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen.

  Ze doet het leuk

  Uitzending 2 was al weer veel beter dan uitzending 1.

  Ze is blij achter de tafel. Dat smaakt naar meer.

 5. Sandra

  Het wordt tijd dat presentatoren zichzelf zijn i.p.v. constant een typetje neer zetten.
  Dat is wat televisie kijken irritant maakt.
  Niemand trapt daar nog in.
  We hebben nu al zoveel verschillende Irene’s gezien dat je je af gaat vragen wie die vrouw nu eigenlijk is.
  Ongeloofwaardig dus.

 6. Peanut

  Leuk programma voor Irene. En het lijkt of ze meer werk krijgt nu ze freelancer is. Goede keuze dus tot nu toe.

 7. Wendy

  Zij is zo ver over de houdbaarheidsdatum dat er een raar luchtje vanaf komt.

 8. Paula

  Deze kop is ook weer zo negatief. Dus als er gevraagd wordt of Jan Slagter je al gebeld heeft voor nieuwe klussen na 2 afleveringen en dat is niet zo dan luidt de kop: Irene smaakt nog niet naar meer. Wat kansloos weer.

  Irene je doet het geweldig!

 9. Audrey

  Ik vind dat dit programma goed bij haar past. Doet ze goed

 10. NPOFAN

  Irene, heel goed werk, ga zo door!

 11. Suzy Wang

  Bij mij ook niet. Wieberen er mee.

 12. Klaasje v

  Ze doet het heel leuk. Past goed bij haar. Goede keuze van Jan Slagter!

 13. Actries van Houten

  Tip voor Max en Jan Slagter: laat Irene Moors Teletekst presenteren. Gewoon de pagina’s een voor een in beeld en dat zij het dan opleest vanuit een hoekje op het scherm. Gouden formule voor alle (bijna blinde) bejaarden.

 14. MolTalk

  Nee, logisch, want ze is een uitgekauwde pruim.

 15. Televisiefreaks

  Teletekst moet Telekids zijn in het artikel.

 16. FlyingLotus

  Tijd van tuttebol moors zit er op.

  Ga op kookles bijvoorbeeld.

 17. LLRV

  Ze kon zich gisteren daadwerkelijk niet herinneren hoe ze aan die klus kwam … maar alles fantastisch en zoooooo leuk om te doen. Kan MAX niet nog op het idee komen van een programma dat over dit nababbel-programma gaat nababbelen. Droste effekt. AVROTROS met Moltalk-Moltalk over Moltalk. Wedden: freelancer Irene zou zelfs nog Moltalk-Moltalk-Moltalk willen doen …

 18. Erik

  Wat zou het leuk zijn om Koffiemax terug te halen en dat Irene dat gaat presenteren.

 19. ikweethetbeter

  Ik vond het veel leuker met Andre !!!!

 20. Paolo 2.0

  Laten we dat vooral zo houden….dat t wat Slagter betreft niet naar meer smaakt…met zo’n typisch Rtl hoofd. Heel even ging ‘ze vreemd’ bij SBS. Dat was vanaf moment 1 een mislukking.
  Moors is een Libelle/Margriet vrouwtje die zo graag nog anders zou willen zijn als ze over enige kwaliteit zou beschikken. Door Boszhard nog een beetje in het zadel gehouden daar waar zenders haar het nakijken geven. Maar toen was daar ineens Slagter. Moors wees eerlijk, vooral tegen jezelf.

 21. zoe

  Dit doet ze best wel goed maar een ander programma zie ik niet zitten.
  Haar stem heeft te weinig emotie.

 22. Petra

  Zet haar in op Tijd voor Max , dat kan ze vast uitstekend !

 23. anoniemmm

  irene

  je bent een mooi mens

  je uiterlijk is top

  laat niemand voor je praten

  je bent mooi en goed, irene

 24. merel

  Ze is voor mij te veel RTL. Sorry.

 25. anoniemus

  Het blijft een saaie, seksloze presentatrice.

 26. bastiaan

  zegt maar gerust smaakt naar niks, bah!

 27. Daphne

  Is Teletekst de opvolger van de TV-Kantine?

 28. Micky77

  Doorbakken is op onderdelen nog wel leuk hoor. Maar in essentie is het weer dezelfde inteelt talkshow als vele anderen: weer dezelfde koppen aan tafel, weer dezelfde grappen en dan het proeven; alsof iemand ooit zou zeggen dat het niet lekker is zeg. De teksten schrijven zichzelf: oooooh wat lekker, ooooh wat een goddelijke combinatie etc etc etc.
  Jeg!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.