Gordon ontkent: ‘Afkicken is geen publiciteitsstunt’

Gordon vindt het belachelijk en uitermate teleurstellend dat Gerard Joling beweert dat zijn opname in een afkickkliniek een publiciteitsstunt zou zijn. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Gordon is onlangs naar Zuid-Afrika gegaan om af te kicken van zijn cocaïneverslaving, maar Joling neemt dat met een korrel zout. Hij sprak in Boulevard het vermoeden uit dat Gordon dit deed om goodwill te creëren na zijn serie televisieflops in 2019. “Ik dacht dat het een publiciteitsstunt was“, bitchte hij.

Joling: “Ik denk die gaat in de underdog positie zodat mensen denken ‘wat zielig’. Hoe kun je nou in een maand afkicken? En dan alleen maar met zijn telefoon bezig…

Het is een flinke sneer, constateert Radio Veronica-dj Giel Beelen tijdens een telefonisch interview met Gordon. “Ik vind het een beetje negatief als ik eerlijk ben, maar het is toch nieuws.”

Gordon: “Wat zielig. Ik ga er niks over zeggen, weet je wel. Ik bedoel: het is Gerard Joling. That’s it.”

Beelen: “Ja, maar het is zo jammer. Jullie waren altijd al een beetje vals tegen elkaar, maar wel op een leuke manier zeg maar.”

Gordon: “Dit is niet meer leuk ook, weet je. Hij moet het zelf weten. Ik bedoel: ik ga er geen uitlatingen over doen, weet je. Dat is alleen maar uitlokken en dat is wat hij héérlijk vindt die aandacht. Dus: niet meer doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen