Gordon verder met 100 Jaar Jong na korte eerste serie

Gordon keert na de zomer terug met een nieuwe serie afleveringen van 100 Jaar Jong, dat momenteel met succes te zien is op de maandagavond van SBS 6. Dat vertelt de entertainer in gesprek met Telegraaf TV. Gordon had afgelopen maandag de derde uitzending van 100 Jaar Jong en daarna is het eerste seizoen alweer afgelopen. “We hadden hier eigenlijk niet op gerekend. Het waren er eigenlijk vier en we hebben er op het laatste moment nog een aflevering bij gesprokkeld.”

Er kunnen met gemak meer afleveringen worden gedraaid, aldus Gordon. “We hebben eigenlijk alweer kandidaten voor seizoen twee, die we dan van de zomer misschien gaan opnemen en dan in het najaar uitzenden.”

Gaat hij na de zomer dan toch echt eens de Gouden Televizier-Ring pakken met deze formule? “Dat zou fantastisch zijn. Dat hoop je altijd als maker.

En komt er ook ooit nog een vervolg op de ouderentelevisie die hij maakte met Gerard Joling? Of keren ze ooit weer terug als duocoach in The Voice Senior?

Het is alle twee onmogelijk, omdat we bij verschillende zenders zitten, maar ik denk dat ik die periode met Gerard sowieso heb afgesloten. Maar er is genoeg om terug te spoelen toch?

Het interview van Gordon met Telegraaf TV ziet u onderstaand:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen