Gordon verder met 100 Jaar Jong na korte eerste serie

Geplaatst op wo 22 jan 2020 om 12:30

Gordon keert na de zomer terug met een nieuwe serie afleveringen van 100 Jaar Jong, dat momenteel met succes te zien is op de maandagavond van SBS 6. Dat vertelt de entertainer in gesprek met Telegraaf TV. Gordon had afgelopen maandag de derde uitzending van 100 Jaar Jong en daarna is het eerste seizoen alweer afgelopen. “We hadden hier eigenlijk niet op gerekend. Het waren er eigenlijk vier en we hebben er op het laatste moment nog een aflevering bij gesprokkeld.”

Er kunnen met gemak meer afleveringen worden gedraaid, aldus Gordon. “We hebben eigenlijk alweer kandidaten voor seizoen twee, die we dan van de zomer misschien gaan opnemen en dan in het najaar uitzenden.”

Gaat hij na de zomer dan toch echt eens de Gouden Televizier-Ring pakken met deze formule? “Dat zou fantastisch zijn. Dat hoop je altijd als maker.

En komt er ook ooit nog een vervolg op de ouderentelevisie die hij maakte met Gerard Joling? Of keren ze ooit weer terug als duocoach in The Voice Senior?

Het is alle twee onmogelijk, omdat we bij verschillende zenders zitten, maar ik denk dat ik die periode met Gerard sowieso heb afgesloten. Maar er is genoeg om terug te spoelen toch?

Het interview van Gordon met Telegraaf TV ziet u onderstaand:

Foto: SBS
44 Reacties op “Gordon verder met 100 Jaar Jong na korte eerste serie”


 1. snoezigkleinhertje

  jammer

 2. Hans

  Jammer inderdaad. Gelukkig vallen de meeste mensen van 100 gauw dood neer.

 3. JobF

  Hele mooie serie. Heel simpel maar mooi om te zien. Dit is ook hetgene wat Gordon goed kan. Stop met die spelshows enzo. Ga dit soort dingen doen

 4. Chiel

  ”Gordon had afgelopen maandag de derde uitzending van 100 Jaar Jong en daarna is het eerste seizoen alweer afgelopen” Volgende week is aflevering 4 te zien. En hij zegt zelf “We hadden hier eigenlijk niet op gerekend. Het waren er eigenlijk vier en we hebben er op het laatste moment nog een aflevering bij gesprokkeld.” Hij zegt dus eigenlijk dat er 5 komen. Onduidelijk bericht.

 5. Giggio

  wat een walgelijke reacties hier steeds weer

  bah bah
  kan de redactie hier niet iets aan doen en reacties verwijderen die echt te erg zijn

  wat een kleuters hier steeds weer

 6. Job

  Het klopt wel wat hij zegt. Gordon had altijd wel hart voor die oudjes. Gerard was alleen bezig met keihard lachen, klagen en scheten laten. Het interesseerde hem eigenlijk niets.

  Overigens vind ik Joling enorm verandert ten opzichte van 15 jaar geleden. Toen was hij lang niet zo hysterisch. Komt door de pillen??

 7. snoezigkleinhertje

  Als ze die 100 jarigen touwtje laten springen met Pipo de Clown is het al beter dus waarom ze die schapenkop hebben genomen is mij een raadsel.
  Wat wel een zekerheid is als ze die bejaarden in die smerige gaarkeuken laten eten van die verlopen schapenkop dat ze het einde van de uitzending niet halen.

 8. Wilde Geert

  Gordon, Cornelis Willem Heuckeroth ja is zelf ook 51 dan gaat het heel snel.

 9. Mousse

  Komop MC, in slaap gevallen? Publiceer de kijkcijfers, zijn inmiddels beschikbaar.

 10. Hans

  Wat een schandalige reacties zitten er weer tussen, zoals iemand die de oprechtheid van Gerard in twijfel trekt.

 11. Ron

  De verassing na de Meilandjes, want De Scheetjes is toch niet dat succes wat vooraf wel gehoopt werd.
  Hopelijk zijn er nog meer 100 jarige te vinden in Nederland, zo veel zijn er toch niet zou je denken. En dan moeten ze ook nog eens willen mee doen en het fysiek op kunnen brengen zo’n TV ploeg over de vloer.

 12. Piet

  De mens van deze (moderne) tijd wordt geen 100 jaar meer. Dankzij manipulatie met levensmiddelen om ze langer ´goed´ te houden, krijgen we meer troep binnen dan voedingstoffen. En die honderdjarigen zijn vaak veel sterker en gezonder dan 70-80 jarigen.

 13. Job

  @Hans

  Nee hoor, het is gewoon de waarheid. Het enige dat Joling interesseert is geld en drank. Als de camera uit is gaat hij met gierende banden naar huis en denkt er nooit meer aan terug.

 14. Babs

  @Ron: een verassing is een crematie.

 15. Chiel

  @Job, inderdaad: https://viraaltjes.nl/video-gelekt-gerard-joling-compleet-naar-de-getver/

 16. Wilde Geert

  Mousse. Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers dat blijft zo staan denk ik.

 17. .

  Zelfs op dinsdag heeft Op1 meer kijkers dan Jinek.

 18. Commerciele Yoghurt

  Leuk programma

 19. Commerciele Yoghurt

  @. 1303,

  Kijk volgende week nog even terug bij SKO na het uitgesteld kijken!

 20. Max

  He jammer!! Dit programma was echt wel geschikt voor Gordon! Wordt vervolgd!

 21. Bart M.

  100-jarigen zijn de enige mensen die Gordon’s ‘grappen en grollen’ nog voor lief nemen, een groot deel van de natie heeft hem reeds lang uitgekotst. Weer Pulpa!!

 22. Max

  #Bart Lul niet zo dom!

 23. Ron

  @Babs: sterkte meis.

 24. Peter

  @Babs: https://www.libelle.nl/mensen/actueel/nieuws/taalfouten-onaangenaam/
  Succes met je leven….

 25. Marco

  Peter, flikkеr eens op met dat onzinonderzoek dat al lang en breed weerlegd is. Bovendien zijn mensen die hun bericht eindigen met “Succes met je leven” de onaangenaamste mensen ter wereld.

 26. Suzanne

  Super leuk programma, iedereen heeft het erover, en Gordon doet het super lief.
  Raar dat de kijkcijfers tegenvallen, ik geloof heel die kijkcijfers voor geen meter.

 27. TVjunkie

  Zo weinig kijkers en dan toch 2e seizoen….laat toch zien hoe desperate sbs/John zijn….ze hebben gewoon geen goede programma’s beschikbaar om dit te vervangen dus dan maar 2e seizoen van dit.

 28. snoezigkleinhertje

  Afgrijselijk programma ,iedereen walgt ervan en die Gordon is nog vunziger dan normaal .
  Het is volstrekt begrijpelijk dat de kijkcijfers tegenvallen ,die kijkcijfers zijn dus wel geloofwaardig.

 29. snoezigkleinhertje

  Ze kunnen dat programma beter door Andre Hazes laten doen die is pas echt lief voor bejaarden.

 30. Jantien Visser

  Laat Gordon alsjeblieft niet meer met Gerard optreden! Hij kan een programma best alleen dragen. En dat programma met 100-jarigen doet hij heel goed. Ik vind hem zo relaxed met hen omgaan.
  En het is een hoopvol programma. Er blijken dus ook mensen oud te worden zonder alzheimer of rolstoelen of amechtig hele dagen in bed te moeten doorbrengen. Er is nog hoop!

 31. Gordon

  Het wil niet meer lukken om jonge vriendjes te vinden.
  Tegenwoordig kies ik voor ‘oud belegen’. ☺

 32. Peter

  @Marco: ah, je bent er ook zo 1 en voelt zich aangesproken. Succes met je leven, vader.

 33. Mark

  Gaan ze komende zomer pas opnemen? Dan is de helft van die honderd-plussers al de pijp uit. Ik zou gelijk beginnen volgende week. En gelijk achter de huidige reeks uitzenden. Kan met gemak 12 weken lang duren.

 34. Dikkie de Jager

  Zullen we een lijntje nemen, gordo oude snuifert.

 35. nl

  De meeste mensen die kritiek op Gordon hebben, hebben zijn programma overduidelijk niet gezien, waarom dan jullie reactie? Ik weet dat het grost van de reacties gedaan worden door mensen met het iq van een visstick in winterslaap, maar bij deze reacties mag de visstick nog beledigd zijn, comapatienten hebben nog meer diepgang. En hou eens op met beledigen wan types als Gordon of Paul de Leeuw.

 36. Donald Dumb

  Nl.

  Want? Types als Gordon of Paul de Leeuw zijn heilig en mogen niet beledigd worden?
  Beide types deden niks anders in hun zgn. leuke.programma’s…
  Wie kaatst kan een keer de bal verwachten…

 37. 123

  Het gros van de mensen met het IQ van een visstick in winterslaap weten niet hoe je “gros”, “IQ”, “comapatiënten” en “van” schrijft.

 38. snoezigkleinhertje

  In coma geraak je alleen als je in die vieze vreettent van die schaapskop een consumptie hebt genuttigd.
  Het enigste wat nog weerzinwekkender is ,is dat politiekcorrecte gezwam van al die zogenaamde deugende mensen waar de opperviespeuk Paul de Leeuw natuurlijk ook een hoofdrol vervult .

 39. snoezigkleinhertje

  Ze moeten in de titel dat jaar vervangen door Angela maar dan zal die laffe coke snuiver wel weer weglopen.

 40. Verkeermeneer

  @chiel 12:44
  Het bericht is inderdaad onduidelijk. Het zijn in totaal 5 afleveringen, MC heeft een paar conclusies door elkaar getikt.

 41. Mick

  Mooi mens die Corry.

 42. Mick

  @snoezigkleinhertje Heeft dus duidelijk niet gekeken want het is een heel mooi, rustig, ontroerend en inspirerend programma.

 43. Mick

  Gordon is in dit programma ineens een heel ander type dan ik gewend was. Van een narcistische lul naar een oprechte presentator. Beter zonder die troep.

 44. Gerard Bowling

  De deelnemers zijn top maar Gordon blijft een flop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.