Patrick Kicken: ‘Giel Beelen is ook een viespeuk’

Patrick Kicken, voormalig dj op Radio Veronica, vindt dat Kaj van der Ree’s leermeester Giel Beelen ook een viespeuk is. Dat laat hij blijken in een pittige column op Spreekbuis.nl. Beelen heeft Van der Ree ooit naar 3FM gehaald en Kicken begrijpt wel waarom de twee het goed met elkaar kunnen vinden. “Mag ik je er even aan herinneren hoe oud de toenmalige vriendin van Giel Beelen was toen hij haar leerde kennen? Nee, geen 13 of 15, maar een 17 jarig fotomodel. Hij 30. Ook vies.

Kicken wijst erop dat ook 17 jaar ‘volgens de letter der wet gewoon minderjarig’ is. “Hij kan van geluk spreken dat het twaalf jaar terug gebeurde, voor #metoo, Kevin Spacey en ‘de onderste steen zal bovenkomen’.

Ook nu is Beelen niet wars van aandacht van de socialmedia-generatie, aldus Kicken. “En maar foto’s van zijn ontblote bovenlijf posten op Instagram, vanuit de sportschool. Wat zou hij nog meer op Insta, Snapchat en TikTok uitspoken? Kan ik natuurlijk niet hard maken, maar ook dat werpt vraagtekens op.”

Stop daarmee Giel, je zet jezelf voor schut met die ijdeltuiterij. Je bent een vent van boven de 40 die bij een bejaardenstation werkt, geen influencer van 18, hoe graag je dat ook wil. Om over je uitspraken na de Michael Jackson documentaire maar te zwijgen. Allemaal niet handig.”

De uitspraken waar Kicken op doelt vindt u in het volgende artikel uit het archief: Giel draait Jackson: ‘Ergere dingen dan kindermisbruik’ (11 maart 2019).

Lees ook: Kaj: ‘Gatver, Giel Beelen camt voor kinderen van 12’ (vanochtend)

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen