Edwin Evers valt met neus in boter als inval-Coen

Geplaatst op di 07 jan 2020 om 14:45

Edwin Evers valt als inval-Coen met zijn neus in de boter bij Radio 538. Hij zal op donderdag 16 en 23 januari, samen met Sander Lantinga, live uitzenden vanuit de grootste kroeg van Nederland: het gezellige Vrienden van Amstel LIVE. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Evers is sinds gisteren te horen als vervanger van Coen Swijnenberg, omdat hij al sinds november thuiszit met ernstige vermoeidheidsklachten en de aanvankelijke invaller Barend van Deelen op vakantie is.

Nu zit Evers dus op de stoel van Swijnenberg en dat doet hij met plezier, temeer omdat de 538-studio straks in de ‘Vrienden van Amstel LIVE backstage bar’ staat, waar alle artiesten voor en na de show een biertje komen drinken.

Verschillende artiesten zullen een bezoek aan de studio brengen voor een interview en langskomen voor bijzondere live-optredens. “De artiesten spelen hun eigen nummers én liedjes van de andere Vrienden van Amstel-zangers.”

In de ‘Pub Cup’ nemen artiesten het tegen elkaar op in een muzikale strijd. “Vorig jaar herkende Maan de nummers van haar toenmalige vriend Tony Junior niet en bleek Lil’ Kleine fan te zijn van rapper Sjors.”

De Coen en Sander Show zonder Coen maar met Evers is elke maandag tot en met donderdag te horen van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 538.

Foto: Radio 538
11 Reacties op “Edwin Evers valt met neus in boter als inval-Coen”


 1. Ron

  Sander gedraagt zich als een bibberend schoothondje dat geen raadt meer weet hoe om te gaan met de situatie dat de Coen en Sander Show over enkele maanden stopt.

 2. critikast

  Wat een ego’s….wat een zelfoverschatting…wat een zootje schouderkloppende, zielige jongens…wat een onanerend gezelschap. DJ’s zijn het kruim van het volk, de onderkant van de massa….jongens, ga een vak leren en stop met jezelf veel belangrijker te vinden dan anderen. Jullie werk is hetzelfde als van een stratenmaker, alleen verdien je het 20-voudige. Maar meer verdienen wil niet zeggen dat jullie ook maar iets voorstellen !

 3. snoezigkleinhertje

  Die Edwin Evers was nog te dom voor de Jostiband daarom is hij maar voor zichzelf begonnen.

 4. LD

  Edwin weer op de radio, mijn dag is weer goed.

 5. Dirkje

  Krijgen we nou weer de hele die de boer immitaties

 6. Wimpie en de dominos

  Eindelijk radio die wij ook leuk vinden en begrijpen en die grappen zijn zo leuk

 7. Erna kwam ervoor

  Wat goed

 8. Veronica doet het beter....

  Genoten van 538

 9. Marco

  Met Barend als invaller was het veeeeel leuker, met plezier naar geluisterd.

 10. ROLF VAN HAEFTEN (RTL)

  Waar is de hand gebleven van Sander op deze foto?

 11. The Weeknd

  Bij Radio 10 was het ook lekker om Evers weer eens 2 weekjes te horen tijdens de Top 4000

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.