Ellen-interview NikkieTutorials ‘beetje oppervlakkig’

Geplaatst op do 23 jan 2020 om 9:00

De moedige Nikkie de Jager, bekend als YouTube-grootheid NikkieTutorials, gaat de hele wereld over met haar coming out als transgender. Ze zat woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres en ook díe beelden zijn mondiaal te zien. In ons land kan het interview de kritische volger minder goed bekoren, omdat we er eigenlijk niets wijzer van zijn geworden. Loiza Lamers, de eerste transgender ooit die meedeed aan Top Model, was gisteren in RTL Boulevard een beetje teleurgesteld.

Lamers had gehoopt dat De Jager meer zou zeggen over de persoon die haar gechanteerd heeft. “Ik moet wel zeggen dat ik het interview een klein beetje oppervlakkig vond, een beetje Amerikaans. Ik dacht: wat heb ik nou gekeken? Ik mis wat! De blackmailing kwam heel snel voorbij. Ze ging er heel snel doorheen.”

Het was een soort samenvatting van wat we eigenlijk al een beetje wisten, aldus Lamers. “Terwijl ik had gehoopt dat Ellen, wat toch een groot podium is, meer door zou vragen. Het is misschien niet helemaal haar stijl, maar ik miste het wel.”

Toch was Lamers wel blij met het interview. “Dat ze daar staat is fantastisch. Ik vind het zo bijzonder en dat ze met haar verhaal naar buiten is gekomen is gewoon een super goed statement en daar ben ik heel blij mee.

Ook in Shownieuws werd kritisch gereageerd. Deskundige Bart Ettekoven: “Ik vond het wel jammer dat er niet heel veel nieuws uitkwam. Ellen is natuurlijk niet iemand die heel diepgravende interviews doet sowieso, dus dat vond ik wel jammer. We hebben eigenlijk niks nieuws gehoord.”

 

Foto: RTL
30 Reacties op “Ellen-interview NikkieTutorials ‘beetje oppervlakkig’”


 1. Ralf

  Wat vergeten was dat in Nederland dit al 10 dagen nieuws was maar dat in Amerika geen mens wist wie Nikki was

 2. OMG

  Wat hadden ze dan verwacht? Hoe de operatie verlopen is?

  Ik vind het chique van Nikkie dat ze haar chanteur niet publiek maakt. Laat die zich maar gaar koken in zijn eigen ellende, het komt uiteindelijk toch wel uit.

 3. Ralf

  Elk woord over de chanteur is er een te veel

 4. Ria Visser

  Meningen over meningen over meningen. Aan het werk bakvissen!

 5. Lachgas

  Verhaal wordt toch sterker als er aangifte wordt gedaan.

 6. Els

  Dus chantage verhaal was complete flauwekul.

 7. Miro

  @Ralf

  Het is eigenlijk andersom: in Amerika kennen ze Nikkie juist veel beter dan hier. Nikkie heeft 13 miljoen volgers op haar Engelstalige YouTube kanaal, waarvan een overgroot deel Amerikaans is. Ze heeft video’s gemaakt met allerlei Amerikaanse grootheden zoals Lady Gaga, Jeffree Star en Kim Kardashian. In Nederland hebben we haar echter jarenlang collectief genegeerd, totdat AvroTros haar dan eindelijk vroeg om aan Wie is de Mol mee te doen; toen pas is haar erkenning in Nederland eigenlijk begonnen.

 8. Dat hep gestaan op Facebook

  Was die Nikkie niet eerst een man?

 9. Warmoes

  Miro, hap niet zo, kalmeer een beetje

 10. B

  Oppervlakkigheid uit Amerika , is normaal toch.

 11. Erwin

  Ellen was compleet ongeïnteresseerd. Wat een tegenvaller. Er werd ook compleet geen moeite gedaan om het nog enigszins aantrekkelijke televisie te maken. En Nikkie was ontzettend zenuwachtig, maar dat is dan weer niet zo gek. 5 minuten interview voor 17 uur heen en weer vliegen, 2 dagen hotels en voedsel, make-up etc., laat natuurorganisaties het maar niet horen.

 12. Ralf

  Ze werd niet gehanteerd voor geld
  Iemand wilde dat via de media doen.

  Ene K. van der Ree misschien?

 13. Keta Minek

  Ze is NIET gechanteerd, ik herhaal ze is NIET gechanteerd. Teveel mensen wisten het toch al, ze wilde niet dat het buiten haar om uit het niets heel veel aandacht zou krijgen en dus heeft ze toen besloten zelf de grote coming out te doen, met als kers op de taart de zogenaamde chantage. Dit is personal brand marketing anno 2020 mensen. Ga de statistieken van haar aantal volgers maar eens bekijken.

 14. Denk

  Met zo een titel wil MC veel clicks genereren en leeghoofden gaan met hun voetbalvriendjes weer helemaal los. Een beetje goedkoop dit.
  Het gesprek was allesbehalve oppervlakkig gezien de minieme tijd die voor het gesprek was gereserveerd.

 15. BREAKING-CNN

  Nikkie used to be a man !!!

 16. Thanos

  Hahaha verwacht je een dieptepunt interview bij Ellen? Dat is oppervlakkige onzin zodat het publiek elke halve minuut verplicht kan lachen.

 17. Joost

  Vroeger gingen ze met dat soort personen alle kermissen af en kon men ze voor 2 kwartjes tegen hun omgebouwde reet trappen, vernederen en uitlachen.
  Topamusement en dito vermaak voor de kermisbezoeker!

 18. Het beste paard op de wallen

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt het wel.

 19. Marko

  Keta Minek.

  Je naam zegt ’t al je kletst uit je nek,waarom zou dit niet waar zijn de
  heeft meer geld dan jij .

 20. edwin

  Ik begrijp niet waarom iedereen er zo mee bezig is? Mijzelf (en velen om mij heen) interesseert het HELEMAAL NIETS dit gezeur rond Nikki T.

 21. Hans

  Lekker belangrijk allemaal dat gezeik over dat wijf/vent

 22. Trumpo

  Wie is die vent in een jurk die naast tegenover dat kleine mannetje zit?

 23. Tinus

  “Oppervlakkigheid” is het woord waar het in deze tijden om draait.

  Social media, veramerikaansen cultuur, mindere verbintenis tussent mensen/meer op het individu, meer scheidingen/meer singles etc. Nederland is al het 2e Amerika aan het worden.

 24. Marko

  Trumpo,

  Wie is dat idiote mannetje wat hier commentaar op heeft???

 25. Den Draaiert Joost

  “Ellen is natuurlijk niet iemand die heel diepgravende interviews doet sowieso, dus dat vond ik wel jammer.” Inderdaad de Koningin van de Amerikaanse heuveltelevisie

 26. Marianne

  Trumpo op 12:21: Hahaha maar echt!

 27. anonymous

  Ik.geloof geen reet van dat hele verhaal.
  .Nikkie brengt diit allemaal.zelf naar buiten
  …kassa!

 28. K.C.T.

  Vrouwman op bezoek bij Manwijf,,,,,,,, Vrouwman spreekt beter engels dan genderneutrale ministerpresident!!!

 29. TRanFan

  haha kijk dat lichaam en iemand dacht ooit dat dat een vrouw was, kolenschoppen als handen…adamsappel..

 30. aannas

  haar ”coming out” was ook wel best heel amerikaans aangepakt.

  Snap Loiza, maar amerika is nog niet zover voor een diepte interview over dit soort onderwerpen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.