Edsilia wil ondanks nieuw lijf nog niet in Robinson

Edsilia Rombley moet er, ondanks dat ze sinds kort toonbaar is in een bikini, nog niet aan denken om mee te doen aan de RTL 4-hit Expeditie Robinson. Dat vertelt de zangeres en presentatrice in Beau Monde. Rombley is het afgelopen jaar twintig kilo kwijtgeraakt, maar haar nieuwe lijf paradeert komend seizoen nog niet in het decor van Expeditie Robinson. “Ik ben wel eens benaderd, maar daaraan meedoen lijkt me torture. Allereerst ben ik erg bang voor water“, zegt de 41-jarige artieste.

In het water zwemmen allerlei vissen en kwallen. “Onder de zee zitten allemaal wezens en zo’n tropische vis heeft ook wel eens een bad day. Zul je net zien dat ’ie mij opeet.”

Nee, de makers van Robinson hoeven Rombley voorlopig nog niet te bellen. “Een onbewoond eiland lijkt me heerlijk, maar dan om te chillen met een lekker hapje erbij. ‘Heel Holland bakt’ maar dan op een tropisch eiland? Dáárvoor mogen ze me bellen!

Voorlopig concentreert ze zich eerst op iets anders. Over een paar maanden vindt het hoogtepunt in Rombley’s carrière plaats: de presentatie van het Eurovisie Songfestival. “Dit is een once in a lifetime opportunity“, realiseert ze zich.

Tot slot: hoe kan het in vredesnaam dat ze zo gek is op haar goede vriendin Glennis Grace? “Jaah Glennepen! Glennis en ik zijn echt van die stoute zussen, die plagen en klieren. Als we met de ‘Ladies of Soul’ optreden, knijpt ze me bijvoorbeeld ineens. Of ik trek stiekem aan haar staart.

Foto: William Rutten, AvroTros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen