Edsilia wil ondanks nieuw lijf nog niet in Robinson

Geplaatst op di 28 jan 2020 om 10:30

Edsilia Rombley moet er, ondanks dat ze sinds kort toonbaar is in een bikini, nog niet aan denken om mee te doen aan de RTL 4-hit Expeditie Robinson. Dat vertelt de zangeres en presentatrice in Beau Monde. Rombley is het afgelopen jaar twintig kilo kwijtgeraakt, maar haar nieuwe lijf paradeert komend seizoen nog niet in het decor van Expeditie Robinson. “Ik ben wel eens benaderd, maar daaraan meedoen lijkt me torture. Allereerst ben ik erg bang voor water“, zegt de 41-jarige artieste.

In het water zwemmen allerlei vissen en kwallen. “Onder de zee zitten allemaal wezens en zo’n tropische vis heeft ook wel eens een bad day. Zul je net zien dat ’ie mij opeet.”

Nee, de makers van Robinson hoeven Rombley voorlopig nog niet te bellen. “Een onbewoond eiland lijkt me heerlijk, maar dan om te chillen met een lekker hapje erbij. ‘Heel Holland bakt’ maar dan op een tropisch eiland? Dáárvoor mogen ze me bellen!

Voorlopig concentreert ze zich eerst op iets anders. Over een paar maanden vindt het hoogtepunt in Rombley’s carrière plaats: de presentatie van het Eurovisie Songfestival. “Dit is een once in a lifetime opportunity“, realiseert ze zich.

Tot slot: hoe kan het in vredesnaam dat ze zo gek is op haar goede vriendin Glennis Grace? “Jaah Glennepen! Glennis en ik zijn echt van die stoute zussen, die plagen en klieren. Als we met de ‘Ladies of Soul’ optreden, knijpt ze me bijvoorbeeld ineens. Of ik trek stiekem aan haar staart.

Foto: William Rutten, AvroTros
20 Reacties op “Edsilia wil ondanks nieuw lijf nog niet in Robinson”


 1. Zalmneusje

  Is het tegenwoordig ook al nieuws als iemand iets niet doet?

 2. 1034

  Het wordt tijd dat RTL de aflevering van Dr. Phil van gisteren eens uploadt.

 3. Erwin

  @1034: Je bent zielig.

  Miss Rombley is een ontzettend vrolijk, gezellig en leuk mens. Maar ze moet wel die cursus ‘rustig aan doen’ even goed oppakken, want uit deze reactie blijkt dat ze weer erg hysterisch uit de hoek kan komen. Dat wérkt niet voor het Eurovision publiek.

 4. Laan

  Waarom doorspekt dat wijf haar Nederlands zo met Engels? Praat eens normaal! Of moet ik biatch zeggen in plaats van wijf?

 5. 1037

  Erwin, hoezo zielig? RTL heeft zijn zaakjes niet op orde. Komt behoorlijk vaak voor.

 6. Curryworst

  Wat is die meid toch altijd lekker gek hè?
  ‘Hey een camera! Ik moet nu hysterisch gillen en gekke bekken trekken, want ik ben zo’n spontane vrolijke meid!’

 7. Marq

  En daar zijn de azijndrinkers weer.chagrijnig is niet goed,enthousiast is niet goed.grappig dat ze precies weten hoe het wel moet.ik vind haar gewoon een erg leuk mens met humor.en humor hebben sommige reageerders hier totaal niet.die mochten er zeker niet op afgelopen avond/nacht.

 8. Bart M.

  Nieuw lijf en toch al 41 jaar oud?

 9. Tim

  @Marq Keihard en nat, gisteravond. Maar azijn is inderdaad rijkelijk aanwezig hier. Ik wil gewoon een presentatie voor het grootste muziekevenement ter wereld die niet te veel aandacht trekt, zodat Europa praat over de show, en niet over het slechte Engels van Jan Smit of het gebrek aan autocue-kunsten van Edsilia. “So now we are going to the points from the jury.. o no not yet wat zeg ik nou waar moet ik kijken jongens oh yes English let’s ask the regie”

 10. Piepmuis

  Glenda Krijs knijpt mij en ik trek aan haar staart…ik kom vandaag niet meer bij. Draag me weg🤣🤣🤣

 11. sukkel

  Jeetje wat een nieuws

 12. Lies

  Ze wil wel een rol in de musical Tarzan.
  Als aapje.

 13. Lies

  @Laan: omdat die hele Oosterhuis-clan stakkers zijn.

 14. Tina Trucker

  Hee daar is die neeger weer!

 15. Mick

  Nou die songfestivalpresentatie geeft aan wat we kunnen verwachten. Chantal is de presentatrice. De andere twee zijn er eigenlijk maar bijgezet. Chantal is de beste van de 3.

 16. Mick

  Kan die Jan Smit niet alsnog vervangen worden voor Tim Douwsma?

 17. Media Man

  HOe is zij 41. Ik zou haar 24 inschatten. Echt een heldin!!

 18. snoezigkleinhertje

  na dat nieuwe lijf (net zo wanstaltig als eerst) nou nog een nieuw hoofd.

 19. sport

  Nieuw lijf? Waar dan? Zag haar laatst maar is net zo vet als voorheen..

 20. sport

  Ik heb liever Tim Douwsma als presentator in plaats van die viskop Jan Smit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.