Antoinette Hertsenberg wil niet stoppen met Radar

Antoinette Hertsenberg heeft er totaal geen behoefte aan om te stoppen met Radar, ondanks dat haar programma morgen alweer 25 jaar bestaat. Dat zegt de presentatrice in gesprek met Het Parool. Hertsenberg heeft door de jaren heen meerdere programma’s gepresenteerd, maar Radar is altijd haar vaste basis geweest. En dat zal ook in de toekomst zo blijven, verwacht de AvroTros-ster. “Ik laat Radar nooit los, het is te leuk. Elke aflevering weer krijg ik een soort speeltuingevoel.”

Haar telefoon staat naar eigen zeggen altijd aan voor Radar. “Zolang de bazen van AvroTros mij willen hebben, blijf ik zitten. Er komen altijd nieuwe onderwerpen die interessant voor ons zijn. Mijn licht gaat voorlopig nog niet uit.

Radar heeft vooral naam gemaakt met de items over woekerpolissen, aandelenconstructies en medische implantaten. Waar gaat Radar de komende jaren druk mee zijn?

De energietransitie, denkt Hertsenberg. “Daar zitten we nu al bovenop. Er is geen discussie over mogelijk dat we met zijn allen van de fossiele brandstoffen af moeten, maar het moet op een verantwoorde manier gebeuren.

Het Parool-interview met Antoinette Hertsenberg kunt u lezen via Blendle.

Foto: Ruud Baan, AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen