André van Duin wil tv-werk in lente weer oppakken

André van Duin wil niet te lang thuiszitten na het overlijden van zijn man. Hij hoopt zijn televisiewerk in de lente weer op te pakken. Dat zegt de Omroep MAX-ster in gesprek met De Telegraaf. Van Duin is logischerwijs behoorlijk van slag van het overlijden van zijn zeventien jaar jongere echtgenoot Martin Elferink. Hij zit er behoorlijk doorheen. “Het is verschrikkelijk. Het ergste wat me kon overkomen, is gebeurd. In een paar maanden tijd”, laat hij dit weekend weten aan De Telegraaf.

Het slechte nieuws dat Martin botkanker had kwam in mei. Ze hebben er slechts enkelen over verteld, waaronder Jan Slagter. “Want er moest wat aan mijn agenda gaan veranderen.”

Zijn vaarprogramma met Janny van der Heijden en Heel Holland Bakt bleef hij gewoon maken. “Maar het napraatprogramma wordt juist nu, in de periode van de normale uitzendingen, opgenomen en niemand kon nog inschatten hoe het tegen deze tijd met Martin zou zijn“, zegt hij.

Het napraatprogramma wordt nu gehost door Irene Moors. Dat geeft Van Duin nu even rust. Hoe nu verder? “Tot mei is mijn agenda nog leeg. Dan gaan Janny en ik weer varen, als het weer het toelaat tenminste.

Je moet niet te lang thuis blijven zitten, heeft hij geleerd van Simone Kleinsma. “Zij heeft het gered door hard te gaan werken.

Het Telegraaf-interview met André van Duin kunt u hier lezen.

Foto: Roy Beusker, MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen