‘Zet André Hazes jr. op plek Lil’ Kleine in The Voice’

De makers van The Voice of Holland doen er goed aan om André Hazes jr. op de plek van Lil’ Kleine te zetten. De rapper is gewoon niet kundig genoeg voor de rol van coach. Dat stelt De Telegraaf na het zien van de afgelopen aflevering. Lil’ Kleine heeft zichzelf overtroffen als ongeloofwaardige coach, vindt de krant. “Het toppunt (of liever gezegd: dieptepunt) was dat Lil Kleine zelf zei ’niet zóveel van muziek te weten’ om bepaalde zaken goed in te kunnen schatten.

Goed, hij is wat minder ervaren, maar zit wel in dé grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. Om zijn expertise over te brengen en niet voor zichzelf. Tenminste, daar gaan we dan maar van uit“, vervolgt de krant. “Wat wil hij zijn pupillen dan gaan leren op zanggebied?!

Deze week werd bekend dat André Hazes jr. coach wordt in de Vlaamse variant van The Voice Senior. “Helemaal geen gek idee – daar zullen ze in Hilversum vast ook al over hebben nagedacht – om hem bij onze zuiderburen te laten warmdraaien en in het elfde seizoen van The Voice of Holland Lil’ Kleine te laten vervangen.”

Dat zou een veel betere coach zijn, denkt het dagblad. “Maken de huidige vier coaches ondanks de knetterende ruzie tussen Anouk en Lil Kleine dit jubileumseizoen gewoon af (volgens contract), en is daarna de weg vrij voor een andere ’kleine jongen’.”

Hazes jr. heeft momenteel een imagoprobleem omdat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten voor Bridget ‘ijskast’ Maasland. Veel mensen leven mee met zijn ex-geliefde Monique Westenberg.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen