Talpa Radio schorst Daniël Lippens na bizar weggedrag

Radio 538-ster Daniël Lippens wordt per direct geschorst door Talpa Radio vanwege de door hemzelf gestreamde levensgevaarlijke autorit, waarbij hij bijna drie mensen het ziekenhuis in reed. Dat heeft een woordvoerster van het mediabedrijf laten weten. Talpa keurt het roekeloze gedrag van Lippens ten zeerste af en neemt passende maatregelen. “538 neemt dit heel serieus. Zowel de rijstijl van Daniël Lippens als het livestreamen tijdens het rijden keuren we sterk af“, aldus de zegsvrouw.

Het radiobedrijf heeft al contact gehad met de dj. “We hebben Daniël gisteren direct aangesproken op zijn roekeloze rijgedrag en op het gebruik van Twitch tijdens het rijden. Hij wordt voor een nader te bepalen periode geschorst van zender en gaat die tijd benutten om een podcastserie te maken waarin de verschillende kanten van de verkeersveiligheid worden belicht.”

Hoe staat Lippens hier zelf in? “Daniël heeft zijn excuses aangeboden aan de slachtoffers en is zich ervan bewust dat hij zijn rijgedrag moet verbeteren.”

Het levensgevaarlijke weggedrag van Lippens was te zien in een livestream op Twitch. Op de beelden, die nog terug te vinden zijn op Dumpert, is te zien hoe de radio-dj een fietser aanrijdt en vervolgens nog een heel stuk doorrijdt. Twee andere mensen rijdt hij bijna aan.

De beelden leiden tot vele woeste reacties op zijn social-mediakanalen. Het schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat dat Lippens zo veel mensenlevens in gevaar brengt en dat hij zich daar niet van bewust lijkt.

Lees ook: Bizar: 538-dj Daniël Lippens als psychopaat over de weg (vandaag)

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen