Wim Kieft vindt dat Beau domme vragen stelt

Geplaatst op ma 23 dec 2019 om 12:30

Wim Kieft denkt dat Beau van Erven Dorens er goed aan doet om niet te veel sportonderwerpen te behandelen in zijn talkshow Beau op RTL 4. Hij weet er zo weinig van dat zijn vraagstelling erg dom overkomt. Dat heeft de voetbalkenner gezegd in VI. Van Erven Dorens had vorige week de handbaldames aan tafel zitten over hun historische WK-titel. Van tevoren vreesde de presentator nog dat ze naar Jeroen Pauw zouden gaan, maar ze kozen uiteindelijk voor de RTL 4-show Beau.

Dat hadden ze beter niet kunnen doen, denkt Kieft. “Het is vaak ook wel pijnlijk. Ik zag die handbaldames bij Beau. Beau weet helemaal niets van sport. Hij heeft er geen enkele affiniteit mee en dan stelt hij de meest domme vragen aan die meisjes.”

Het leverde pijnlijke televisie op, vindt Kieft. “Die meisjes hebben dan ook zoiets van: wat moet ik hiermee? Ze blijven wel aardig doen, maar ja.

Sport en amusements-tv zoals Beau gaan volgens hem niet goed samen. “Dat zijn geen goede formules.

Foto: RTL
25 Reacties op “Wim Kieft vindt dat Beau domme vragen stelt”


 1. Feut

  Coke head met een meningkje

 2. NPO4

  Tja, ’t iq van Beau past prima bij RTL!, dit is ’n hele goeie combinatie!

 3. NPO4

  Beau zit daar prima op z’n plaats!

 4. De aandeelhouder wint

  De RTL kijker heeft dat niet eens door.

  Het is bizar maar echt waar.

 5. 1-2-tjuh

  Valt mij wel tegen van Beau.er ging het gerucht dat hij als kleine jongen in een ketel met golfballen was gevallen, en er en paar had ingeslikt. Nou ja zo klinkt hij inderdaad wel. Maar blijkbaar kan hij nog geen balletje vangen of gooien, ja en dan altijd als laatste gekozen bij gym, dat gaat niet helpen bij ontwikkelen van liefde en kennis voor de sport sport. Naam Van Erven Dorens overigens zeer gewaardeerde naam in de golfsport. Robbie van Erven Dorens RIP, Mr Golf en jarenlang organisator Dutch Open, is blijkbaar de oom van Beau.

 6. Guttegut

  Lekker recent bericht dit. Is pas week geleden gezegd door Kieft. Hij heeft overigens wel gelijk.

 7. Pieter van der Hoek

  Dat klonk in mijn oren nogal als smaad en laster van Wim Kieft.
  Ik verwacht vanavond al de mededeling dat Beau het advocatenkantoor van Petertje de Vries in de hand heeft genomen om de Kieft aan te klagen…

  Dan kan Petertje dat weer breed uitmeten en niemand die het weten wil, maar hij heeft gelijk vind hij zelf enzovoort, enzovoort..

 8. NPO4

  Wat zeggen ze ook alweer? In ’t land der blinden is eenoog koning!

 9. Ron

  Eens met Wim, die handbaldames hadden ook gewoon bij Pauw moeten zitten. Klaar. Beau is geen journalist en dat merk je genadeloos bij hem.

 10. Maarten

  Rimpelsmoel Kieft laat ook weer eens een natte scheet

 11. anonymous

  Wie is Wim Kieft…

 12. Tom verharen

  Wat gaat kieft nu zeggen waar heeft hij nu verstand ?verdovende middelen ? Hij komt nergens meer aan de bak.van voetbal ook niet meer kan beter verhuizen naar Polen of hongarije daar valt hij niet

 13. Herman

  @Pieter 13:05
  Dat draait dan op niets uit
  Royco R.de Vries heeft nog nooit een zaak gewonnen.
  En echt tijd heeft deze hoofdletselschadeadvocaat ook niet want z’n scriptie moet hij nog afmaken.

 14. RaymondVL

  Zeer sympathieke man die Wim Kieft, daar niet van. Maar Veronica Inside is behoorlijk aan het inkakken de laatste weken. Slaapverwekkend, wel ideaal als je slaapproblemen hebt. Ik hoop dat ze de winterstop gebruiken om over een paar weken weer scherp voor de dag te komen.

 15. Micky77

  oh oh wat een sympathieke reacties weer. En die zitten straks “gezellig” aan de kersttafel met anderen? Allemachtig zeg, blij dat ik geen pot augurken hoef te eten met dat zure volk. Jaaaahaaa Kieft heeft gesnoven en is afgekickt. Dat is een grotere prestatie dan de meesten van jullie ooit zullen halen. Schaam je toch eens vanachter je toetsenbord.
  Afijn, on topic: hij heeft wel een punt. Zoals je ooit Willem van Hanegem bij Harry Mens zag, dat was geen succes. Harry heeft he-le-maal niets met voetbal en dat resulteerde in zeer vermakelijke maar ook beschamende TV. Het was knap geweest van Beau als het niet zo te merken was geweest dat hij er geen biet verstand van had.

 16. Classic

  Snuiven is een prestatie volgens Micky77. Niet serieus nemen die kneus.

 17. Denk-na

  Voor Beau geldt: Wie dom is doet dom

 18. FlyingLotus

  Micky, mag ik je uitwonen?

 19. Dij Enkletser

  Is Kieft Familie van Anita Meyer ??
  (zelfde koppen,haha)

 20. Dries P.C. R.

  Ik doe ff ’n liedje

 21. Modern

  @Classic
  Mon 23 Dec 2019 om 14:59

  Als jij niet beter leert lezen, ben jij al hélemaal niet serieus te nemen.

 22. toxilogic

  Ik vroeg me af hoeveel heeft RTL betaald aan de handbal dames om bij Beau hun opwachting te maken ? 1000/2000 Euri per speelster ? En dan zit je voor paal met zo’n half/wit als Beau. Dan toch maar liever die meester flirter Pauw, maar ja handbal is geen vetpot, die extra centjes zijn altijd welkom.

 23. ome H

  Bij op1 zitten volgens mij ook niet veel sportliefhebbers

 24. critikast

  Ook Jeroen Pauw heeft niks met sport en beiden vinden het eigenlijk beneden hun waardigheid als ze een sportonderwerp moeten behandelen. Sport is immers voor het “gewone volk”en met dat volk hebben zowel Pauw als Beau geen enkele relatie. Dat geldt overigens zeker ook voor Jinek, alleen Matthijs van Nieuwkerk onderscheidt zich wat dat betreft van zijn collega’s, want hij is erg in sport geïnteresseerd. Je merkt dat ook aan zijn vraagstelling.

 25. snoezigkleinhertje

  Die domme kakker stelt gewoon altijd domme vragen dat heeft niks met sport te maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.