Waylon en Sanne Wallis laatste namen The Roast

Het roastpanel van de Comedy Central-show The Roast of Ali B is compleet. De twee laatste namen zijn Waylon en Sanne Wallis de Vries. Dat heeft de tv-zender laten weten. Waylon sluit zich aan bij het roastpanel en Sanne Wallis de Vries wordt de zogeheten Roast Master van het programma. “Aan haar de eervolle en uitdagende taak om het Roast Panel met meer panelleden dan ooit in toom te houden en de avond in goede banen te leiden“, laat een woordvoerder weten.

Sanne Wallis de Vries vindt het leuk om Ali B te gaan roasten. “De roast van Ali B hosten is een droom die uitkomt. Zo fijn: Ali is wel een allochtoon, maar beyond geïntegreerd, in de hoogste belastingbox, dus die hoef ik als witte vrouw niet zielig te vinden. En we kunnen lekker haartips uitwisselen.

Waylon is het enfant terrible van de Nederlandse muziekindustrie die zijn mening niet onder (draai) stoelen of banken steekt. Hij kent Ali B als collegajurylid in The Voice of Holland.

Het gehele 11-koppige roastpanel bestaat uit Henry van Loon, Brace, Prem Radhakishun, Rob Geus, Bugra Gedik, Ferry Doedens, I Am Aisha, Waylon, Willie Wartaal, Johan Goossens en dus Sanne Wallis de Vries.

Maar vergeet niet…. Ali B heeft het laatste woord en mag als Roastee ook zijn vlijmscherpe repliek geven. Dus Roasters maak jullie borst maar nat!

De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen