Waylon en Sanne Wallis laatste namen The Roast

Geplaatst op di 10 dec 2019 om 9:00

Het roastpanel van de Comedy Central-show The Roast of Ali B is compleet. De twee laatste namen zijn Waylon en Sanne Wallis de Vries. Dat heeft de tv-zender laten weten. Waylon sluit zich aan bij het roastpanel en Sanne Wallis de Vries wordt de zogeheten Roast Master van het programma. “Aan haar de eervolle en uitdagende taak om het Roast Panel met meer panelleden dan ooit in toom te houden en de avond in goede banen te leiden“, laat een woordvoerder weten.

Sanne Wallis de Vries vindt het leuk om Ali B te gaan roasten. “De roast van Ali B hosten is een droom die uitkomt. Zo fijn: Ali is wel een allochtoon, maar beyond geïntegreerd, in de hoogste belastingbox, dus die hoef ik als witte vrouw niet zielig te vinden. En we kunnen lekker haartips uitwisselen.

Waylon is het enfant terrible van de Nederlandse muziekindustrie die zijn mening niet onder (draai) stoelen of banken steekt. Hij kent Ali B als collegajurylid in The Voice of Holland.

Het gehele 11-koppige roastpanel bestaat uit Henry van Loon, Brace, Prem Radhakishun, Rob Geus, Bugra Gedik, Ferry Doedens, I Am Aisha, Waylon, Willie Wartaal, Johan Goossens en dus Sanne Wallis de Vries.

Maar vergeet niet…. Ali B heeft het laatste woord en mag als Roastee ook zijn vlijmscherpe repliek geven. Dus Roasters maak jullie borst maar nat!

De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central.

Foto: Comedy Central
18 Reacties op “Waylon en Sanne Wallis laatste namen The Roast”


 1. Kenner

  Wat treurig deze mensen. Heeft Ali geen vrienden? Niemand uit zijn sociale kring. Vreemd

 2. Aksss

  Dus we hoeven alleen Henry van Loon te checken als enige grappige.

 3. Gerard de Groot

  Fantastisch! Dat je je wilt lenen voor zo’n gescript programma. Dan moet je leven toch wel heel erg triest zijn.

 4. Joost

  Als witte vrouw? Je bent blank, linkse deuggleuf!

 5. Suzy Wang

  je moet maar willen om je eigen af te laten zeiken voor de lol.

 6. Martijn

  Peter Pannekoek maakte het een succes. Nu hebben ze maar liefst 11 roasters wat veel te veel is om het gemis van hem op te vangen. Alleen Henry van Loon lijkt me de moeite waard na zijn set bij de Roast van Giel. De rest heb ik weinig vertrouwen in.

 7. K.C.T.

  BNers,,,,,, Alie B. is een hersenloos, talentloos, zeer vervelend mocromanntje,,,, heeft alles te danken aan de deugende gutmensch, die hem als knuffel/excuus mocro op het schild hebben gehesen!!!!!!!

 8. Help

  Zag dat in Amerika de laatste roast met Alec Baldwin was, weet iemand wanneer dit uitgezonden wordt?

 9. Kamikaze

  Ik las “Waylon en Sanne Wallis laatste mannen The Roast”. Dacht dat het de welbekende MC-sneer was.

 10. Wanda

  Kunnen we vanaf nu iedereen die blanken wit noemt gewoon opknopen?

 11. joost

  Heeft U ooit om die sanne wallis moeten lachen? Ik niet.

  Niet te geloven dat die nog een podium krijgt. Nepfiguur.

 12. Joris

  Ja en o, wat is die Sanne Wallis toch een geslaagd en leuk mens. (not) Alleen komt ze daar zelf maar niet achter. Dikke vriendin van die andere loser: Spijkerman en ze horen dan ook in hetzelfde kot. Jammer dat de media haar maar blijven steunen nadat ze zich ontpopt heeft als keiharde antisemiet. Vreselijk mens dit.

 13. Tina

  Wanneer gaat men Willempie (ik bedoel Weelon) nou eindelijk eens wat lastige vragen stellen over zijn vermeende bezoek van een jaar bij countrylegende Waylon Jennings (rond 2001, dus net voordat de man stierf)? W’tje heeft in de begindagen van zijn carrière lopen beweren met deze man gewerkt te hebben en zeer close met hem en zijn familie te zijn geweest. Een compleet zwetsverhaal van DOTAN-achtige proporties van een fantast met narcistische neigingen. Maar ja, men wil het blijkbaar graag gezellig houden als deze knaap op bezoek komt.

 14. anonymous

  Sanne is totaal niet leuk..Waar is Peter Pannekiek gebleven?

 15. anonymous

  Sanne is totaal niet leuk..Waar is Peter Pannekoek gebleven?

 16. Tedore

  Wallis is een heel fout figuur, blij dat dat nu voor iedereen duidelijk is. Ze zou gewoon helemaal uit de media moeten verdwijnen, maar de linkse doctrine kan haar als marionet lekker gebruiken, dus dat gebeurd niet. En wij blijven opgescheept met dit ellendige mens met haar narcistische domme gedachtengangen . Owllllg.

 17. Tedore

  Ik kots echt van haar en haar ingebeelde status.

 18. Mark

  Moet 500.000 – 600.000 kunnen halen. SBS 6 heeft dan Paleis Voor Een Prikkie Kerst met 1 miljoen kijkers en de Meilandjes erna met 1,2 miljoen. En wat heeft RTL 4? Huisvrouwen Bestaan Niet, haalt hooguit 700.000 kijkers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.