Thierry Baudet live op tv in clinch met EenVandaag-duo

Geplaatst op di 17 dec 2019 om 11:45

Het EenVandaag-duo Pieter-Jan Hagens en Suzanne Bosman zorgde maandagavond voor ergernis bij Thierry Baudet in de speciale live-uitzending van EenVandaag over de belangrijkste politieke prestatie van 2019. Dat was te zien op NPO 1. EenVandaag: De Politieke Prestatie, de opvolger van de Politicus van het Jaar-verkiezing, had Baudet en Lodewijk Asscher aan één tafel zitten. De successen van Baudet kwamen aan bod, maar ook de perikelen bij Forum voor Democratie.

Het ging onder meer over de ‘boreale’ speech van Baudet na zijn overwinning bij de Provinciale Statenverkiezingen. Bosman: “Is er een moment geweest dat u dacht: misschien moet ik er ook maar mee ophouden?

Baudet: “Waarmee?

Bosman: “Met die vergelijkingen. Wat hier en daar ook wel ‘boreale onzin’ werd genoemd.”

Baudet: “Ik zit me al dit hele programma enorm te ergeren aan de framing. Het is weer een goed bewijs van de noodzaak van sanering van de NPO dit programma, want in plaats van dat het gewoon gaat over wat we hebben gedaan met onze campagne en het opzetten van een politieke partij die uit het niets zo veel heeft bereikt, is er alleen maar gepruttel en gezeur over een ruzie in de zomer.”

Bosman: “Dat hebben we toch laten zien, meneer Baudet, over welke eclatante overwinning u heeft geboekt.”

Baudet: “Er is precies evenveel tijd voor een ruzie als voor wat we allemaal hebben bereikt. Bij de VVD zetten ze elke maand iemand uit de partij zo’n beetje waar wat mee is op financieel gebied en jullie maken er een thema van alsof het even groot is. Het is een heel merkwaardige framing.”

Bommetje

Vervolgens begonnen Hagens en Baudet door elkaar te praten, omdat ze allebei het woord wilden hebben. Hagens: “U laat een bommetje vallen en dan gaat u verontwaardigd doen dat wij u ramen, dat is toch heel raar.”

Baudet: “Ik maak hem even af, want anders is het heel onhandig en heeft u niet begrepen wat ik wilde zeggen. Dat gebeurt helaas te vaak bij de NPO. De media zijn collectief gesprongen op het idee van een ‘conflict’, omdat ze allemaal hoopten op ‘LPF, LPF’ en nu, tien maanden later, zijn jullie nog steeds helemaal geobsedeerd daarmee. Ik vind het een voorbeeld van buitengewoon slechte journalistiek.

Hagens: “Wij kijken terug op het afgelopen jaar. U laat in dat jaar een bommetje vallen – dat is prima, dat moet u vooral doen – maar dan moet u niet doen alsof wij u framen als we het over dat bommetje gaan hebben. Dat hebben we nu gedaan. Dit wetende: ik vraag me af als ik u hoor – u bent erg overtuigd van uw eigen gelijk – luistert u wel eens naar kritiek?

Asscher steunt EenVandaag

Vervolgens sprong Asscher nog in de bres voor EenVandaag: “Weet je wat het is? Het is met politiek ook hoe je omgaat met kritiek. Wat ik zelf heel vervelend vind is het bashen van de journalisten die hun werk doen. We zitten in een terugblik en ze gaven bij mij ook niet alleen maar de rozen. Hij heeft het fantastisch gedaan, hij heeft iets heel knaps gedaan, alleen die hele rare houding naar die journalisten…”

Baudet: “Dankuwel voor de complimenten, maar als ik in uw schoenen stond, dan had ik ook minder problemen met journalisten gehad.”

Hagens: “Volgende keer bent u weer van harte welkom, dank.”

De beelden:

Foto: AVROTROS
86 Reacties op “Thierry Baudet live op tv in clinch met EenVandaag-duo”


 1. domdommerdomst

  Thierry had helemaal gelijk!! Wat een stelletje misselijke linkse honden die NPO!

 2. Remi

  Ontzettend knap, hoe Thierry overeind bleef …
  Snel mee stoppen, met die NPO.

  https://www.youtube.com/watch?v=9kBM7r8kJDs

 3. Carm

  Goh, Tokkie Courant post weer eens iets over lieveling Thierry

 4. b

  Blijft een ego tripper dat Baudetje . Ziet overal framing terwijl hij de grootste framer is die er momenteel bestaat. Politiek is ook kritiek krijgen en daar kunnen rechtse mensen niet zo goed tegen . Blijf het jammer vinden dat FvD blijft plakken aan Baudet terwijl er meer mensen op deze partij zouden stemmen als hij weg zou zijn. Blijft nu een beetje Jensen en Karskens gedoe om alles.

 5. Henk en Ingrid

  Thierry is echt vergif.

 6. Zomaar

  Extreem links en rechts kunnen niet goed omgaan met wat kritische geluiden.

 7. #Boer Koekoek#

  Wat een walgelijk persoon is Baudet toch.

  Kotsmisselijk

 8. Alex

  Thierry heeft een zondebok gevonden en zijn partij sympathisanten lopen er zo mee weg. Die denken niet na.

  Vreselijk hoe weinig reflectie je kan hebben op je eigen. Een griezel en naar persoon.

  Hij is de reden om niet voor die partij te stemmen, terwijl ze op papier soms nog wijze dingen zeggen.

 9. aldus

  Journalistiek is veel te aardig voor Baudet. Hoe vaak die man feitelijke onzin mag uitslaan zonder dat een journalist daar met feiten tegen in gaat is opmerkelijk. Bij de BBC komen politici, rechts noch links, weg met dat soort onzin.

 10. T

  Thiery had helemaal 100% keihard gelijk.

 11. Joop55

  Schreeuwen en en voor dom spelen , de standaard expertise van engnek Baudet.

 12. Joop55

  Schreeuwen en en voor dom spelen , de standaard expertise van engnek Baudet.

  Huldeblijk voor Pieter-Jan en Suzanne.

 13. b

  Engnek Baudet jammert altijd over van alles . Aanpakken die gast en erboven op zitten om te laten zien hoeveel poep die man praat . Baudet effect is nu wel uit gewerkt . Niet met zachte hand aanpakken zoals Jinek altijd deed.

 14. arie

  Haagens en Bosman zijn nou net 2 NPO medewerkers die dit interview niet hadden moeten doen.
  Natuurlijk werd het weer een partijdige linkse voorstelling van de NPO.
  Maar het geschreeuw van die Bosman en het irriterende vragen stellen van Haagens leek nergens op.
  Zo ontvang je niet een gast, c.q. politicus op TV. Het leek nergens op.
  Wat een schreeuwstem heeft die Bosman.
  Asscher werd lieftallig in de watten gelegd, terwijl hij over de rug van collega Timmermans een soort verkiezing won.
  Een heel slechte beurt van de NPO.

  En bij dat panel Eenvandaag van jongeman Rademakers zet ik ook vraagtekens v.w.b. de partijdigheid.
  Ik vind dat een linkse staatsomroep – de NPO – geen politiek panel mag hanteren om de kijkers te beinvloeden. De uitslagen kloppen ook meestal niet en ik hou me liever op met onafhankelijke peilingen.

 15. Gert-Jan

  Maar ik zag wel op hoe erg onbeleefd en onbehoorlijk Baudet daar werd behandeld door de NPO medewerkers Hagens en Bosman.

  Het ging over zijn prestatie van de verkiezingswinst bij de Europese Verkiezingen en dan moet je niet beginnen over een meneer Otten erbij te halen, met foto en al, die de partijkas leegroofde ! Dat was echt vals van die 2 schreeuwers.

  Als neutrale kijker viel mij dat wel op.

 16. man pan

  Ik heb de hele uitzending gekeken, was weer huillie huilie van Baudet, als het hem niet goed uitkomt wordt framing weer geroepen.
  Je zit in een politieke jaaroverzicht, vind je het raar dat de journalisten dan ook iets vragen naar de perikelen bij de FvD.

 17. ome h

  Baudet, de man die jaren lang nog nooit het woord boer in de mond heeft gehad en zich nu opwerpt als de grote boerenvriend, walgelijk figuur.

 18. Maarten

  Wat is dat 1vandaag ook een gruwelijk links clubje geworden.
  Kunnen zo aanschuiven bij VARA BNN
  Wat een blamage voor de TROS en AVRO vroeger de rechtse omroepen binnen het bestel.

 19. Rupert

  En maar blijven zuigen over problemen in de partij die al een half jaar geleden opgelost zijn.
  Wat een engnekken die zogenaamde journalisten.
  Het maakt niet uit waar Baudet zich laat zien bij de staatsomroep hij krijgt overal dezelfde schoftterige behandeling.
  Die zogenaamd inclusieve staatstelevisie zou er ook eens rekening mee moeten houden dat een aardig deel van hun kijkers Forum stemt.

 20. janus

  wat een rommelige registratie was het trouwens. Leuke opening zo zonder licht….

 21. Thomas

  Baudet moet net als Wilders de NPO in haar linkse sop laten gaar koken en communiceren via de social media, weiger net als Boris Johnson op te draven bij een mannetje van de BBC die zich zelf heeft gebombardeerd tot spreek stalmeester van het Britse volk.

 22. Remco

  Terry blijft de NPO maar framen. Wat een tutje.

 23. Timo

  Bizar hoe mensen steeds maar weer Baudet verdedigen, ook op sociale media en op sites als deze. EenVandaag deed het voor hun doen heel netjes en Baudet loopt meteen te zeiken. Stem vooral op hem, die het hardste schreeuwt dat het anders moet. Dan spreek ik je vier jaar later weer en kijken we even of het beter is gegaan met Nederland. Dat het niet goed met je gaat kan ook aan jezelf liggen. Rutte weg betekent niet direct oplossingen, zéker niet met Baudet.

 24. Calimero

  Heerlijk toch, die slachtofferrol? Veel verongelijkt praten maar in wezen niets zeggen.

 25. Mario

  Geeft maar weer eens aan hoe verschrikkelijk eenzijdig de NPO is.
  Het maakt niet uit wat je kijkt of welke omroep je kijkt, als het links is leggen we het in de watten en als het rechts is zorgen we voor afzeiktelevisie.
  Geen wonder dat de kijkcijfers van die oude media zo instorten als je de helft van de bevolking van je vervreemd.

 26. amsterdammer

  Natuurlijk werd hij geframed: vanaf het eerste moment werd een foto getoond samen met de afvallge Otten. Het ging erom dat FvD de verkiezingen van de Eerste Kamer had gewonnen. Daar werd de partij van Baudet voor genomineerd. Dus het was overduidelijk dat er door de NPO een zwart randje aan geplakt moest worden.

 27. Mousy

  Is ook niet veel voor nodig om Baudet in clinch te raken.

 28. man pan

  Blijft zielige lui, die Thierry aanhangers. Toen Johan Derksen zei dat hij sympathieën had voor FvD kon hij niet meer stuk, moment dat hij zich bedacht en Baudet als een narcist met lange tenen afschilderde werd hij voor oude gek versleten.

 29. #Boer Koekoek#

  Stampvoetend als een klein kind verliet hij de studio

  De minste spreektijd kreeg Asscher. Die hoor je toch ook niet klagen.

 30. Tsiehta

  Wat een hoop linkse bagger hier.

 31. karel

  Nederland is heel erg verdeeld. Dat blijkt ook wel uit de reacties hier.

  Ik heb die uitzending gezien en ik kom toch ook tot de eerlijke conclusie dat die 2 NPO medewerkers op een onjuist wijze met hun gast Baudet omgingen.

  Hij kwam daar om genomineerd te worden vanwege zijn grote overwinning tijdens de gehouden europese verkiezingen. Daar ging het om.

  Dat de 2 medewerkers van de NPO zijn prestatie gingen “omzagen”door van dit onderwerp af te wijken en eigenlijk hem al schreeuwend begonnen te diskwalificeren vond ik nou niet bepaald beschaafd en dit hoort niet op de Nederlandse TV thuis.
  ( N.B. De overschatte mevrouw Bosman heeft inderdaad altijd een verschrikkelijke schreeuwstem).
  Asscher vond ik netjes blijven, maar het werd hem niet moeilijk gemaakt.
  ’t Was echt partijdig hoor !

 32. man pan

  @karel
  Nu we het over framing hebben (echt een favoriete hobby van FvD aanhangers) … de journalisten werken niet voor de NPO maar voor EenVandaag, een programma AvroTros.

 33. Arie

  Slechte uitzending van de NPO. Leek nergens op.
  Gillende keukenmeiden.

  Waar komt ineens die Pieter Jan Haagens i vandaan.
  Had tijd en geld over voor een zgn. “sabbatical jaar”.
  Komt dan terug en dan vindt hij zichzelf zo belangrijk dat hij vragen stelt en zelf daarop het antwoord geeft.
  Was lekker gebleven waar je zat man. Wat een slecht interview.

  Panel eenvandaag is een doorgestoken kaart panel. Nooit aandacht aan geven en geloven. Dat rare jongetje Rademakers staat te jokken waar je bij staat.

 34. Karel

  @ man pan

  Alle Nederlandse omroep verenigingetjes vallen onder de verantwoordelijkheid van de Nederland Publieke Omroep.
  Daar worden onze belastingcenten naar toe overgemaakt die het weer verdeeld onder de omroep clubjes.
  de NPO is één kliek met de omroepen.

 35. critikast

  Mijnheer Baudet kan een keertje niet de grote regisseur uithangen en dus moeten de samenstellers van welk programma dan ook het ontgelden. deze blaaskaak weet blijkbaar niet wat een jaarterugblik inhoudt, want hij wordt een beetje boos als hij samen met Henk Otten op een poster wordt getoond. Maar ze stonden wel samen aan de basis van het succes, al wil Baudet daar liever niet aan worden herinnerd.
  Iedereen die heeft gestemd of gaat stemmen op deze hautaine grachtengordelkikker moet eens goed bij zichzelf te rade gaan, want je trapt in leugens, zelfverzonnen theorieën over klimaat, demonstraties en financieel beleid. Baudet is straks de enige die nog in zichzelf gelooft, de andere politici slaan zich voortdurend van pret op de dijen. Zoveel onzin uit één mond. Baudet is een groot gevaar voor de toekomst van dit prachtige land. Knoop dat in uw oren Baudet-stemmers! Zelfs de uil van Minerva lacht mee !

 36. Luisteraar

  Ik begrijp niet dat mensen hier het nog opnemen voor Hagens en Bosman die vooringenomen waren en alleen maar negatieve vragen hadden voor Baudet. Zo werd de ruzie met Ottens herhaald en moet hij negatieve eigenschappen van zichzelf benoemen. Daarbovenop moest hij nog met een voorbeeld komen waarin bleek dat hij achteraf gezien ongelijk had. Asscher lachte zich rot; hij werd positief bejegend over verkiezingswinst dankzij Timmermans. Het is zo eenzijdig. Belicht beide kanten. Ze gingen meteen de confrontatie met hem aan en lokten hem uit zijn tent, wat ook lukte. Timo, kijk hoeveel geld er naar klimaat gaat en denk na!

 37. #Boer Koekoek#

  Ik vond de snaar van Dijkhoff naar Baudet wel heel goed.

  Er zijn er die laten zich rijden door auto met chauffeur en declareren reiskosten.

 38. janus

  Baudet houdt niet van een kritische pers en een onafhankelijke rechterlijke macht.

 39. Leo knots

  NPO allemaal linkse ratten

 40. StefanV

  Als je terugblikt op Forum voor Democratie in 2019, dan zijn er twee zaken waar je niet omheen kunt. 1) Hun winst bij de Provinciale Statenverkiezingen, waarbij ze de grootste partij werden. 2) De malversaties rond mede-oprichter Henk Otten, diens vertrek en alles wat daarmee samenhangt (zoals de nieuwe partij van Otten).

  Dat zijn journalistiek gezien de twee grote thema’s rondom FvD in 2019. Iedereen die wat anders beweert, snapt werkelijk helemaal niks van journalistiek. Dus ja, EenVandaag staat in z’n recht om ook over onderwerp #2 vragen te stellen.

 41. Momo

  Tja, aan de reacties is wel te zien dat links zich steeds meer als tokkies begint te gedragen. Wanhopig, neem ik aan.

 42. Broek

  Bosman is zwaar verslaafd aan cocaïne

 43. Maarten

  Wat een stel linkse honden daar bij dat achterhaalde slurpende belastingparadijs van de NPO

 44. Prettige Kerstdagen!

  Mоmo: Links links links links links.
  Huismаker: Links links links links links links.
  Rеmi: Links links links links links links.
  Curryworst: Links links links.

  Ze hebben zo weinig met links dat ze er niet over uitgepraat raken.

 45. Nikkie

  Niet met je eens Stefan.

  Baudet was uitgenodigd om genomineerd te worden voor zijn beste prestatie inzake het winnen van de Europese verkiezingen in Nederland.

  Niet om weer eens geconfronteerd te worden met de naam en foto van heer Otten ,die de partijkas leegroofde. Dit argument werd door de linkse omroep weer eens gebruikt om Baudet te diskwalificeren en nergens ander over.

  I vond de 2 “journalisten”Hagens en Bosman teveel schreeuwen, partijdig en onbeleefd en dus slecht interviewen. Hagens luisterde vooral naar zichzelf!

  Ik begrijp nu waarom b.v. de politicus Wilders bij dit soort ongein niet eens wil komen

 46. arie

  Tja, wat een linkse troep was dit weer eens!
  De linkse eenzijdige omroepen in dit land zijn Augiasstallen, die eens schoongeveegd moeten worden.

 47. Karel

  Baudet wil net als z’n schapen geen kritische vragen want dat legt feiten bloot die zij liever bedekt zien, overigens Baudet kreeg ook dubbele reiskostenvergoedingen, hij is gewoon net zo graaier als de rest.
  Kom er maar in schaapjes zonder feiten kennis.

 48. Minder of Mirjam

  Ach ach wat heeft Thierry het toch zwaar met zijn framing. Rot toch op, schijnheilige huilebalk. Ik hoop echt dat 2020 het jaar wordt dat Forum “voor” Democratie compleet zichzelf de verdoemenis inhelpt. Aan zijn ego zal het niet liggen, dat is voor 99% debet aan zijn eigen ondergang.

 49. Harry

  IK heb nog nooit zo’n slechte interviewer op de Nederlandse televisie gezien dan nu van die Pieter Jan Hagens.
  Onder welke steen heeft die gelegen de laatste tijd.

  Pieter Jan wat een naam trouwens.

 50. Sjaak

  Partijen die meer geld aan de NPO geven zoals PvdA, D66, CDA en VVD worden positief benaderd. Ze worden aan tafel geplaatst met positieve gasten en er wordt niet gepraat over misstappen.

  Partijen die minder belastinggeld naar de NPO willen worden afgezeken. Ze worden aan tafels gezet met kritische gasten en miststappen worden eindeloos opgerakeld.

  Wiens brood men eet, diens woord men spreekt

 51. Karmapapa

  Luisteraar
  Tue 17 Dec 2019 om 13:14

  Wat zijn in hemelsnaam negatieve vragen? Ik begrijp het niet. Vragen zijn vragen.

 52. snoezigkleinhertje

  Die Hagens heeft ook nog eens die Sylvana Simons (SS) ondervraagt en dan voor een lastige vraag je excuses aanbieden ,het woord weerzinwekkend is hier wel van toepassing.

 53. dynamische dennis

  Politiek moment van het jaar: Winst voor FvD

  En dan uitgebreid Henk Otten gaan interviewen

  Ja, dan ben je aan het framen.

 54. Luisteraar

  Karmapapa, domme vraag als je het interview gezien hebt. Negatieve gebeurtenissen uit het verleden werden opgerakeld, terwijl de aanleiding van het interview anders was: zijn prestaties bij de verkiezingen. Willens en wetens werd hij afgezeken. Wat een nare sfeer hing daar dankzij de pseudojournalisten.

 55. Donald Dumb

  Baudet is een hautain, narcistisch mannetje. Bah!
  Hij doet alles goed, de rest is fout.
  Over framing gesproken. Baudet blinkt daarin uit…

 56. Bart M.

  Thierry lag helemaal niet in de clinch, het ging er om dat hij niet mocht zeggen wat niet in de linkse lijn van de NPO past. U weet wel de lijn van: Wij weten het altijd beter, wij weten wat goed voor u is en hoe wij kunnen smijten met uw belastinggeld.

 57. robb

  Dit wil Baudet onder het tapijt vegen ,onder zijn leiding mag de npo alleen maar gecensureerd nieuws brengen alla noord Korea .

 58. Geen Baudet meer

  Ik ben definitief afgehaakt w.b. Baudet.
  Hij kan alleen maar schreeuwen, niks inhoudelijks onderbouwen blijkt uit het gesprek gisteren.
  Baudet heeft een keer mijn stem gehad, was een proteststem, maar daar blijft het bij. Jammer, had meer van hem verwacht.

 59. anonymous

  Wat ziet Suzanne Bosman er slecht uit.
  Lijkt wel 20 jaar ouder geworden.

 60. kokkie

  ach die Thierry ziet overal spoken en framing. hij is en blijft lachwekkend!

 61. K.C.T

  DE LINKS DEUGENDE ISLAMPIJPERS,,,,,,,,,,,,,,,,, LAAT ZE LEKKER IN HUN GUTMENSCH BUBBEL GAARKOKEN!
  BAUDET MOET SLIMMER ZIJN!!!!!! NET ALS WILDERS NIET AANSCHUIVEN BIJ DEZE ANTISEMITISCHE BRUINHEMDEN!

  AFREKENING KOMT VANZELF BIJ DE VOLGENDE VERKIEZINGEN

 62. critikast

  @KCT
  Is je pilletje verkeerd gevallen vanmiddag ?

 63. Ronald

  Altijd jammer als politici niet tegen kritiek kunnen. Omringd door jaknikkers gaan ze huillie huillie doen als ze eens kritiek krijgen.

 64. Saskia

  Thierry wordt de leider van Nederland.
  Mijn vaderland!

 65. MediaPrak

  Rare narchistische man. De stem van brallend Nederland, welke veilig achter een PCtje de meest vreselijke dingen op internet post. Tja de wachttijden bij de GGZ zijn inderdaad lang.

 66. Fikan Echtniks

  Thierry is een boreaal huilebalkje,kan niet rekenen is slecht in geschiedenis en wil eigenlijk het liefst Dictator van Nederland worden.
  En al die sukkeltjes die met een stijf plassertje of nat pruimpje achter hem aan rennen hebben niet eens door waar die D nou écht voor staat.

 67. Suzy Wang

  wat n blammage van thierry dat hij stil viel. Dat moet dan n land gaan leiden. No way.

 68. aammehoela

  Thierry is een vreselijk figuur. Kan niet tegen kritiek. Inderdaad, een goede leider voor Forum voor Dictatuur. Het bashen van journalisten doet je denken aan Trump die de waarheid als “fake” bestempeld of de Chinezen die vertellen hoe goed de Oeigoeren het hebben. De waarheid is anders, maar dat is fake news.
  Ach ja, en het klimaatdebat is natuurlijk een hoax. Vandaag was het op sommige plaatsen in Oostenrijk 16 graden warmer dan gemiddeld……………… En zo heb je bijna dagelijks wel ergens in de wereld een opmerkelijk record in de waarnemingen van het weer. Maar het is natuurlijk een “hoax”. Neen, hopelijk gaan we de waarheid eens echt erkennen.

 69. Donald Dumb

  Baudet als leider laat het land lijden…

 70. Ronald

  Topkerel die Baudet. Iemand die anders durft te denken dan de gevestigde orde en iemand die vastgeroeste ideeen, gewoontes en dogma’s in twijfel trekt. Elke democratie heeft zulke personen hard nodig! Ook al ben je het niet met hem eens.

 71. Saskia

  @Ronald: helemaal juist!

 72. Daan076

  baudet laat je niet naaien! Ga voor de grootste partij en verlos nederland van al die zinloze wetten en linkse graaiers.

 73. Donald Dumb

  Zinloze wetten?
  Ah,Daan076 wil anarchie…

 74. Fritske

  Dat is het probleem van die populisten. Als je ze niet naar de mond praat gaan ze moeilijk doen, zo ook Derrie Bidet. Populisten vinden het niet leuk als je ze confronteert met fouten want de enige reden dat populisten in de politiek zitten is hun eigen ego. Het volk boeit ze echt niet, anders had Bidet gewoon een normale begrijpelijke toespraak gehouden na de verkiezingen in maart.

 75. Donald Dumb

  Fritske.
  Spijker op de kop.
  Baudet wilde gisteren alleen maar horen hoe geweldig hij veel zetels heeft binnengehaald bij de verkiezingen.
  Dat daar n deel proteststemmen zijn begrijpt hij niet. Die stemnennis hij kwijt door zijn gedragingen de laatste tijd en zijn onvermogen dingen echt op te lossen.

 76. henk

  Echt genoten heb ik van dit interview en die arrogant blik van Baudet was goud waard….ha ha ha…… wat een opgeblazen leeghoofdige ‘politicus’ is Thierry Baudet!

 77. henk

  Eoh, mijn reactie wordt hier tegengehouden door Media Courant. Ik mag niet zeggen wat ik van hem vindt. Dat is niet gunstig in elk geval. Eens kijken of ik dit hier op deze rechtse site wel mag zeggen.

 78. Mike

  Thierry Baudet heeft volkomrn geljk.

  Objectiviteit is ver te zoeken in de media.

 79. anoniem

  Ik geloof er niks van.. :-)

 80. Robert

  Wat een Borsele nietsnut is die Baudet!
  Als maar ouwehoeren over framen als een klein kind, kom liever met echte haalbare plannen.
  Met klimaat ontkenning komen we er niet, zeker niet als je serieus mee wilt praten.

 81. Daris Klabanauskas

  Als Asscher je steunt, weet je dat je de boel belazert.

 82. snoezigkleinhertje

  Die Baudet is veel te soepel voor al die paupers die vanuit het buitenland hier uit de ruif willen vreten.

 83. Donald Dumb

  Snoezigkleinhertje

  Ja kan hij niet aan beginnen daar zich druk om te maken.
  Dan kan hij al beginnen bij zijn collega’s. Wilders, Ollongren, Arib, de manben van Denk. Allemaal van immigranten afkomstig..
  Baudet heeft ook roots ergens anders…

 84. Rob

  Hoe vaak heeft een populist al daadwerkelijk een oplossing voor serieuze problemen gevonden. Het enige dat ze kunnen is meepraten met ‘het volk’ en scoren als ze weer ergens tegen kunnen zijn zonder ook maar enig constructief materiaal aan te leveren. Baudet is in het rijtje van Trump en Bojo de volgende narcist. Gelukkig heeft Bojo nog humor.

 85. ErikS

  Tja, Baudet gelooft ook dat de aarde plat is.

 86. Job

  Thierry heeft gewoon gelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.