Talkshow Beau keert vooralsnog gewoon terug in april

De talkshow van Beau van Erven Dorens keert vooralsnog gewoon terug in april, als Eva Jinek haar eerste drie maanden bij RTL 4 erop heeft zitten. Dat heeft de presentator woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Het plan van RTL 4 was om Jinek en Beau af te laten wisselen met elkaar, behalve als Beau heel slecht zou scoren natuurlijk. Het lijkt erop dat de zender gewoon vasthoudt aan zijn oorspronkelijke plan. “Zoals het er nu naar uitziet gaan we wel door“, zegt de presentator.

De RTL 4-ster ziet Beau groeien. “We lopen nu tegen het einde en vier maanden gaat je niet in de koude kleren zitten, maar het is ook heel leuk en het gaat steeds beter met die show. We scoren steeds beter.

Van Erven Dorens vindt het wel heel vermoeiend. “Het is echt een achtbaan. Het is echt een heel druk jaar. Ik ben nu wel voortdurend moe, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik vind het wel echt een uitdaging. We gaan door.

Het leven van een talkshowhost is behoorlijk streng, vertelt hij. “Geen druppel drinken, de hele tijd op je conditie letten en je mag geen foutje maken. Dat vind ik moeilijk. Met terugwerkende kracht heb ik ook zo veel respect voor al die mensen, voor Humberto, Twan, Matthijs en Eva, dat ze gewoon door blijven gaan. Ik heb wel eens zin om te zeggen: ‘Jongens, vandaag kom ik gewoon niet.’ Maar dat kan gewoon niet.

Wat vindt hij van de kritiek van recensenten? “Dat interesseert me echt helemaal geen moer. Ik luister naar de mensen in ons team, die echt van wanten weten en weten wat we anders moeten doen. Ik luister niet naar recensenten.

Er is al contact geweest met zijn nieuwe RTL 4-collega Jinek. “Ja, natuurlijk. De laatste tijd heb ik haar niet zo veel gesproken, want zij is lekker aan het uitrusten en ik wil haar ook niet te veel op de hals zitten. Ik denk dat zij er ontzettend veel zin in heeft en dat ze er gewoon vol in gaat.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen