SBS 6 verandert tijdens de feestdagen in Meiland 6

SBS 6 verandert tijdens de feestdagen zo ongeveer in Meiland 6. De zender pakt uit met een hele serie decemberspecials van de kijkcijferhit Chateau Meiland over Martien Meiland en zijn gezin. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Kerst op Chateau Meiland betreft een vierdelige special die op maandag 16, dinsdag 17, maandag 23 en dinsdag 24 december te zien is. De uitzending op 24 december, kerstavond dus, betreft zelfs een dubbele, twee uur durende aflevering.

Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Ze organiseren een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland en het chateau wordt compleet gerestyled in feestelijke kerstglorie. Het zal allemaal te volgen zijn in Kerst op Chateau Meiland.

Houdt het daarbij op? Nee. Na de Kerst volgt de jaarafsluiting van Chateau Meiland met de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma.

Alle typerende fragmenten passeren de revue, waaronder de ontelbare verbouwingen a la familie Meiland, de autoritjes die vrijwel altijd op dodemansritten leken en natuurlijk de legendarische ‘wenkbrauw avond’.

Maar dat niet alleen, ook de spraakmakende huisdieren van de familie komen aan bod, evenals de ijzersterke band tussen Erica, Martien, Maxime en Montana.”

Het is waarschijnlijk dat SBS 6 in 2020 zo snel mogelijk weer verder wil met Chateau Meiland, dat dit jaar de Gouden Televizier-Ring won.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen