RTL 5-kijker ziet televisie zelf zappen door storing

De kijkers van de RTL 5-show Eilandpraat met Luuk Ikink zaten zondagavond hoogst verbaasd op de bank toen de televisie ogenschijnlijk uit zichzelf begon te zappen tussen Eén tegen 100 op RTL 4 en Eilandpraat op RTL 5. Aangezien ook de titelbalken van de Ziggo Mediabox XL in beeld kwamen, dachten met name Ziggo-klanten dat er iets mis was met hun televisiebox. In werkelijkheid was er sprake van een ruim vijf minuten durende storing achter de schermen van Eilandpraat.

Niet alleen zag de kijker hoe er automatisch gezapt werd tussen Caroline Tensen en Luuk Ikink, maar ook werden de eerste paar seconden van Eilandpraat vijf minuten lang in een loop herhaald.

Veel kijkers reageerden verward. “Nu zapt m’n tv ineens automatisch? Help“, zei Demy.

Jan: “Mijn tv doet raar: Eilandpraat blijft maar het begin herhalen.”

Schiavone: “Tript mn televisie nou??? Of is dit RTL5 die het opfuckt?

En Dimitri: “Hoeveel mensen zouden Ziggo al gebeld hebben, en hoeveel HDMI-kabels worden er morgen verkocht?

Presentator Luuk Ikink reageert: “Veel reacties over de storing van vanavond! Geen idee wat er mis ging, wij in de studio hebben er niks van gemerkt 😂 Zie nu pas die vreemde beelden terug. Enfin, die paar minuten heb je moeten missen, maar we hebben er aan de achterkant wat extra gemaakt! 😉

Wij hebben gewoon een uitzending gemaakt en hoorden pas nadat die storing voorbij was dát er een storing was. Dus dikke prima, want denk dat de opname daarvan straks op Videoland staat – zero stress in de studio, maximum stress in de regie vermoed ik zo 😂

De beelden:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen