RTL 5 mikt in 2020 volop op ‘workplace-reality-tv’

Nu RTL 5 als dé verleidingszender van Nederland op losse schroeven staat na het ethische drama rondom De Villa, gooit het station het over een andere boeg, namelijk de ‘workplace reality’-boeg. Dat heeft RTL laten weten. RTL 5 komt vanaf januari op twee avonden in de week met programma’s waarin een kijkje achter de schermen op de werkvloer centraal staat. Het gaat in alle vier de nieuwe programma’s om beroepsgroepen die direct gelieerd zijn aan de misdaad in ons land. 

De dinsdagavond is vanaf 7 januari gereserveerd voor de Simpel Media-programma’s De Douane in Actie en Team Parate Eenheid, over respectievelijk de douane in ons land en de Team Parate Eenheid in de regio Rotterdam.

Op Nieuwjaarsdag begint de nieuwe woensdag van de zender met nieuwe seizoenen van In Overtreding en Voor De Rechter. Het eerste programma volgt de politie, dierenbescherming en handhavers op straat in hun dagelijkse werkzaamheden, het tweede programma filmt de confrontaties tussen burgers en rechters in ons land.

In Overtreding wordt gemaakt door De Haaien, Voor de Rechter door de geplaagde Villa-producent Blue Circle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen