Caroline huilt op tv: ‘Lastig dat ik Martien niet meer zie’

Caroline van Eeeden vindt het lastig dat ze haar beste vriend Martien Meiland niet meer ziet sinds hun Chateau Meiland-breuk. Dat zegt ze huilend op een Corendon-bedje in de kerstspecial van Shownieuws. De band tussen Caroline en Martien is intens. De reden dat ze meeverhuisde naar het Franse chateau was ook haar band met de flamboyante tv-ster. “Ik ben meegegaan naar Frankrijk omdat ik ook een soort in paniek raakte dat mijn allerbeste vriend wegging.

Haar vertrek uit het chateau was veelbesproken. “Ik vond het zwaar om toch in een gezin te leven dat niet je gezin is, dus met je benen onder andermans tafelpoot. Dat kan je ook gewoon niet verzinnen. Daar denk je niet over na. Dat is een gevoel. Als je met vrienden op vakantie gaat mag je na drie weken ook blij zijn dart je geen ruzie hebt of wat dan ook. Ik miste mijn gezin, dat hoorde er ook bij. Ik had het niet ingeschat.”

Is dat de enige reden? “Er is geen ander verhaal. Ik denk dat wij met z’n allen niet hebben ingezien wat de impact is als twee verschillende families bij elkaar gaan wonen. Voor mij was het ook de uitputting die erbij kwam.”

Nu hebben Caroline en Martien helemaal gene contact meer met elkaar. “We hebben even geen contact. Wat hij ook zegt: ik ben nu in Nederland en zij zijn in Frankrijk en dat is prima. Ik ben druk met de winkel en zij hebben nog een heel gebeuren. Het is goed zo.”

Presentatrice Leonie ter Braak, ook op een Corendon-bedje, wilde met een persoonlijke boodschap van Meiland een traan uitlokken en dat gebeurde ook. “Wat emotioneert jou?

Caroline: “Dat ik hem niet zie. Ja. Maar het is nu even beter, het is even beter.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen