Beau spreekt AD tegen: ‘Ik ga door in 2020’

Beau van Erven Dorens twijfelt absoluut niet of hij in 2020 wel door wil gaan met zijn talkshow op RTL 4. Sterker nog: in april staat hij gewoon weer in het schema. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd in Beau. Het AD kopte donderdag op zijn website: ‘Beau overweegt te stoppen met talkshow’, verwijzend naar de nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast. Daarin suggereert mediajournalist Gudo Tienhooven dat Van Erven Dorens er misschien mee ophoudt.

Tienhooven heeft Van Erven Dorens deze week gesproken voor een lang interview in het AD. “Ik heb bijna twee uur lang met Beau van Erven Dorens gesproken. Het is altijd leuk om met die man te spreken. Hij is openhartig, maar wat mij vooral is bijgebleven is dat hij de kerstvakantie gaat gebruiken om heel goed na te denken of hij nog wel door wil met deze talkshow.

Hoe zit dat? “Het is een slopend fenomeen het presenteren van een talkshow, heeft hij verteld. Zijn gezinsleven lijdt eronder. Hij moet echt heel goed nadenken of hij het zelf nog wel wil.”

Wat een onzin, zo reageerde Van Erven Dorens gisteren in Beau. Albert Verlinde vroeg hem: “Wat ga jij nou doen? Wat een raar bericht van het Algemeen Dagblad dat jij twijfelt of je door wil met je talkshow.”

Van Erven Dorens: “Dat is wat journalisten doen. Ik ga honderd procent zeker door. Bij deze. Nee, absoluut. Eerst gaat Eva. Zij is nu enorm aan het opladen. Zij gaat ook in deze studio zitten met een iets ander decor, denk ik.”

Eva Jinek is van januari tot en met maart te zien op de late avond van RTL 4, daarna wordt ze weer afgelost door Van Erven Dorens.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen