Beau spreekt AD tegen: ‘Ik ga door in 2020’

Geplaatst op za 14 dec 2019 om 10:30

Beau van Erven Dorens twijfelt absoluut niet of hij in 2020 wel door wil gaan met zijn talkshow op RTL 4. Sterker nog: in april staat hij gewoon weer in het schema. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd in Beau. Het AD kopte donderdag op zijn website: ‘Beau overweegt te stoppen met talkshow’, verwijzend naar de nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast. Daarin suggereert mediajournalist Gudo Tienhooven dat Van Erven Dorens er misschien mee ophoudt.

Tienhooven heeft Van Erven Dorens deze week gesproken voor een lang interview in het AD. “Ik heb bijna twee uur lang met Beau van Erven Dorens gesproken. Het is altijd leuk om met die man te spreken. Hij is openhartig, maar wat mij vooral is bijgebleven is dat hij de kerstvakantie gaat gebruiken om heel goed na te denken of hij nog wel door wil met deze talkshow.

Hoe zit dat? “Het is een slopend fenomeen het presenteren van een talkshow, heeft hij verteld. Zijn gezinsleven lijdt eronder. Hij moet echt heel goed nadenken of hij het zelf nog wel wil.”

Wat een onzin, zo reageerde Van Erven Dorens gisteren in Beau. Albert Verlinde vroeg hem: “Wat ga jij nou doen? Wat een raar bericht van het Algemeen Dagblad dat jij twijfelt of je door wil met je talkshow.”

Van Erven Dorens: “Dat is wat journalisten doen. Ik ga honderd procent zeker door. Bij deze. Nee, absoluut. Eerst gaat Eva. Zij is nu enorm aan het opladen. Zij gaat ook in deze studio zitten met een iets ander decor, denk ik.”

Eva Jinek is van januari tot en met maart te zien op de late avond van RTL 4, daarna wordt ze weer afgelost door Van Erven Dorens.

Foto: RTL
45 Reacties op “Beau spreekt AD tegen: ‘Ik ga door in 2020’”


 1. TV Criticus

  Hij blijft ’t maar proberen!

 2. Solomon

  Prima, ik kijk niet, maar het is aan RTL om te bepalen of ze de kijkcijfers hoog genoeg vinden en of ze voldoende potentie zien in dit programma.

 3. #gisteren is history#

  Mooi, dan krijgt Matthijs van Nieuwkerk het makkelijk op SBS 6!

 4. Ron

  Matthijs gaat NIET naar Talpa. Punt.

 5. robb

  Hij gaat door in het voorjaar na Eva in de zomer komt Mathijs .

 6. Johnny👀

  Natuurlijk gaat deze waardeloze presentator door..Misschien moet die Beau eens een aflevering terugkijken om te zien hoe slecht hij is.

 7. Iemand

  Beter stopt hij er mee. Is niet scherp genoeg als talkshowhost en is teveel bezig met een kunstje doen. Er zijn maar weinigen die authentiek overkomen

 8. CB

  Van mij mag ie blijven. Lekker dat soms wat rebelse, dat mag ik wel :)

 9. Curryworst

  En wij maar denken dat Humberto Tan aan de lopende band veren in de k0nt stak van zijn gasten. Maar Beau weet het gevlei naar een hoger niveau te brengen.

 10. Solomon

  Het blijft ook in het geval dat u zelfs 10 jaar hiermee doorgaat hoe dan ook een Fake late night talkshow !.. U kunt het gewoon niet en dat is voor één ieder duidelijk geworden in 2019 !.. Uw talkshow zou heel goed passen bij NPO/VPRO dat dan weer wel !.. Zelfs uw nieuwe collega gaat het met JINEK ook niet redden bij RTL dus zó erg is het nou ook weer niet Beau ?!..

 11. Beautje

  Tegen beter weten in!

 12. TV Criticus

  Mis geschoten!

 13. #Ik ben niet van gisteren#

  Wat een domme personen mogen er baasje spelen bij RTL

  Hoe lang zal dat nog goed gaan?

 14. Leo knots

  Jammer…..

 15. Ad

  Lekker laten doorgaan. Zowel Beau als GTST.

  2 dode paarden.

  En Peter blijft maar trekken

 16. Bedorven Aambeienspleet

  Beau kan Pauw toch nooit toppen. Bijvoorbeeld die opgelichte vrouw bij Pauw deze week was ook weer geweldige tv:
  https://www.youtube.com/watch?v=DdOTIHnYHPc

 17. Julia

  Waarom zou hij in Godsnaam nú stoppen als het programma met Eva Jinek erbij misschien tóch een succes wordt? Ik betwijfel dat sterk, maar het kán.

 18. ABN

  Tja narcisme als leidraad leidt tot verkeerde beslissingen. Het ego is gestreeld, dus wil hij door.

 19. Moud

  Als Eva begint, is en gaat er veel veranderen. Alleen het team (van Eva) wat er betrokken wordt, is hoopgevend. Ik hoop dan ook dat Beau zich daar mee aan optrekt. Maar Beau moet wel bij zichzelf blijven, anders wordt het gemaakt.

  Ik gun het hem van harte, GO Beau.

 20. dfg

  Slechtste en rommeligste podcast ooit; ad media podcast

 21. Dietje

  @Moud, nou ik gun het die Beau helemaal niet want het is in werkelijkheid een gigantische klootzak die veel mensen heeft beschadigt, en wel bewust. Hij mag wat mij betreft eruit gerausht worden. Maar hij graaft nu zijn eigen graf met die slechte show, dus het ziet er goed uit. Wat een kotsmannetje .

 22. Tweed

  Dietje (het Мietje) heeft hersenkаnkеr nodig.

 23. Dietje

  @Tweed, ik retourneer deze opmerking terug naar jezelf. Succes met de ellendige behandelingen. Nog een opmerking : je bent geestelijk echt zieker dan je denkt.

 24. hiero

  @Tweed, ik gun het Beau ook niet. Is een omhooggevallen slappeling die teveel kruiwagens heeft om te tellen.

 25. Annoniemus

  Kan die Beau niet tegen zich zelf in bescherming worden genomen , hij begint echt door te slaan nu , hij kan dit gewoon niet !

 26. Ron

  Hij roept maar wat. Hij kan (nog) niet zeggen, ‘nee ik stop’. Dat moet altijd officieel met persberichten bekend gemaakt worden.

 27. Dennis

  Er zit totaal geen vaart in zijn talkshow en hij spreekt ook erg sloom voor een late night talkshow host !.. Het lijkt haast wel alsof er enkele seconden vertraging zit tussen datgene wat hij in gedachten heeft wanneer hij dat uitspreekt en daarbij komt dat hij meestal niet de juiste vragen weet te stellen !.. Veelal weet hij het gesprek aan tafel niet echt boeiend te houden !.. Zijn talkshow begint altijd uiterst energiek maar zakt vervolgens gedurende de uitzending qua energie niveau omlaag naar een dieptepunt !.. In de uitzending van gisteravond valt duidelijk op te maken dat Beau er totaal geen zin meer in heeft om deze talkshow nog langer te doen !.. Het enorme enthousiasme, durf en zelfspot die hij in de allereerste weken in zijn eigen versie van zijn late night show liet zien, waarmee hij dacht de kijker te paaien, is totaal verdwenen !.. Beau gaat in 2020 stoppen met deze talkshow !..

 28. Enpeootje

  Beau is nogal zelfverzekerd!

 29. Enpeootje

  Je ziet z’n kijkcijfers alsmaar dalen!

 30. Enpeootje

  Hij heeft naatuurlijk ’n knalharde concurrent t/o hem zitten, Jeroen Pauw en die is van hoog nivo!

 31. Enpeootje

  Misschien als Pauw straks stopt dat ie wel ’n kleine kans maakt, in ’t land der blinden is 1 oog koning!

 32. Enpeootje

  Wat zei Berrie Stevens ook alweer tegen slechte artiesten in de Soundmixshow? ”Doorgaan, gewoon doorgaan”

 33. Bart

  Hij gaat hartstikke goed en het word steeds beter. Alleen die studio is echt veel te klein. Eva komt straks vanuit de zelfde studio. Niet slim want alles oogt wel heel krap.

 34. Ron

  Ik vind hem niet steeds beter en beter worden. Alles valt of staat met de gasten die er zijn. Luchtige gasten uit de entertainment hoek gaan hem uitstekend af maar serieuze en maatschappelijke/politieke items, iets wat RTL niet moet doen omdat dit al gedaan wordt bij de NPO, gaat hem minder goed af. Trek je conclusies….

 35. Enpeootje

  Ron, mij hebbie! Je slaat de spijker op z’n kop! Hij moet ’n beetje in ’t ”’roddelsfeertje” van Boulevard blijven en vooral geen maatschappelijke/politieke items!

 36. Enpeootje

  Bart, jij zoekt naar excuses, ’t maakt allemaal niet uit! bank, stoel, tafel, studio, etc., etc., Beau heeft gewoon geen persoonlijkheid Pauw zou nog ”werelds” scoren vanuit ’n klein schuurtje!

 37. Bart

  @Enpeootje Dat heb ik zelf ook niet. Ik ben een dolende homoseksueel en ga weer een eenzame kerst tegemoet.

 38. Lies

  @Dennis: eens! Valt mij ook op dat de gesprekken al snel verslappen, Beau is niet in staat om snel te schakelen, het gesprek op scherp te zetten of met humor in te vliegen. Het is allemaal ‘fantastisch’, ‘geweldig’, ‘superleuk’, ‘gaat het een beetje?’, ‘ik heb ook kinderen’, ‘bedankt dat je wilde komen’, ‘wanneer kom je weer terug?’ ‘toedeloe’ van dat soort oppervlakkig geneuzel.
  Absoluut geen goede late night talk show host.
  Past niet bij Beau. Human interest, dan is hij op zijn best.

 39. Bart

  @Lies Draag je wel eens een zwarte voorbinddildo?

 40. Enpeootje

  Bart, ach jeetje, sorry!

 41. Bedorven Aambeienspleet

  Beau kan Pauw toch nooit toppen. Bijvoorbeeld die opgelichte vrouw bij Pauw deze week was ook weer geweldige tv:
  youtube.com/watch?v=DdOTIHnYHPc

 42. Bart

  @Lies 👍 Wie zwijgt, stemt toe.

 43. NPootje

  Pauw is altijd geweldige tv!

 44. Gwendolyn

  Ik zou dus Beau in de winter en de zomer zetten. En dan Eva in de tv-hoogseizoenen september – december en maart – mei.

 45. sukkel

  Beau kan niks is niks en zal nooit wat worden je kan merken dat hij geen journalisieke achtergrond heeft een ieder zou dat kunnen presenteren …..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.