NPO 1 zet in op Tim Hofman: eigen zaterdagavondshow

Tim Hofman wordt door de NPO gezien als hét nieuwe aanstormende talent. De 31-jarige presentator krijgt in 2020 een eigen zaterdagavondshow op vlaggenschip NPO 1, de meest bekeken tv-zender van Nederland. Dat heeft BNNVARA laten weten. Na acht jaar bij BNN(VARA) maakte Hofman pas eind oktober zijn debuut op NPO 1, namelijk met de klimaatshow De Staat van het Klimaat. Op dezelfde zender is hij vanaf januari te zien met zijn eerste seizoen van Over Mijn Lijk.

En daar kom iets later in het jaar dus een eigen zaterdagavondshow bij. Zoals het een programma op zaterdagavond betaamt, zal het programma de kijker amusement bieden, maar dan wel met een serieuze grondslag.

BNNVARA spreekt van een ‘een grote zaterdagavondshow over de actualiteit’. Verdere informatie over het programma ontbreekt, behalve dat EndemolShine de producent is van het geheel.

Er wordt aankomende zondag een proefaflevering opgenomen van het programma. Daarna zal Frans Klein wel of niet groen licht geven. “Het is bedoeld voor NPO 1“, laat de omroep weten.

Hofman was recentelijk in het nieuws, omdat hij de rel rondom de RTL 5-show De Villa in een stroomversnelling bracht.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen