Privé: ‘Al 25 jaar geen foto van vrouw André Rieu’

De Nederlandse media beschikken al twintig jaar over één en dezelfde foto van de vrouw van André Rieu. Er is sindsdien geen nieuwe foto gemaakt. Dat heeft hoofdredacteur Evert Santegoeds van weekblad Privé gezegd in Shownieuws. Het is volgens Santegoeds vrij uniek dat er al zo lang geen foto is van de partner van een zeer bekende Nederlander. “Marjorie is de grote onbekende vrouw van André Rieu. Deze foto doet al heel lang de ronde. Die is al minstens 25 jaar oud.

Santegoeds doelt op de foto die u onder meer kunt zien op deze website. “Soms is hij gespiegeld en soms is hij vrijstaand gemaakt met de achtergrond eraf. Maar het is altijd deze foto.”

Waarom zijn er zo weinig foto’s van mevrouw Marjorie? “Marjorie wil nou eenmaal niet in de publiciteit en het is ook nooit dat iemand op het idee komt om daar nou eens in de bosjes te gaan liggen. Iedereen gunt hen dat kennelijk. Niemand weet hoe ze er nu uitziet. Je ziet wel dat die foto 25 jaar oud is.”

Op 20, 21 en 22 december geeft Rieu kerstconcerten in het MECC. “Dat is iets wat door Marjorie bedacht is. Dat is iets wat hij als kind al wilde en waar hij van droomde: een vrouw met wie hij ook samen kon werken. Dat doet hij, want zij is de grote inspirator van André en heeft ook heel veel ideeën. Haar naam staat vaak op de aftiteling.”

Rieu is sinds 1975 getrouwd met zijn jeugdliefde Marjorie. Ze hebben twee zonen.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen