Privé: ‘Al 25 jaar geen foto van vrouw André Rieu’

Geplaatst op di 10 dec 2019 om 11:45

De Nederlandse media beschikken al twintig jaar over één en dezelfde foto van de vrouw van André Rieu. Er is sindsdien geen nieuwe foto gemaakt. Dat heeft hoofdredacteur Evert Santegoeds van weekblad Privé gezegd in Shownieuws. Het is volgens Santegoeds vrij uniek dat er al zo lang geen foto is van de partner van een zeer bekende Nederlander. “Marjorie is de grote onbekende vrouw van André Rieu. Deze foto doet al heel lang de ronde. Die is al minstens 25 jaar oud.

Santegoeds doelt op de foto die u onder meer kunt zien op deze website. “Soms is hij gespiegeld en soms is hij vrijstaand gemaakt met de achtergrond eraf. Maar het is altijd deze foto.”

Waarom zijn er zo weinig foto’s van mevrouw Marjorie? “Marjorie wil nou eenmaal niet in de publiciteit en het is ook nooit dat iemand op het idee komt om daar nou eens in de bosjes te gaan liggen. Iedereen gunt hen dat kennelijk. Niemand weet hoe ze er nu uitziet. Je ziet wel dat die foto 25 jaar oud is.”

Op 20, 21 en 22 december geeft Rieu kerstconcerten in het MECC. “Dat is iets wat door Marjorie bedacht is. Dat is iets wat hij als kind al wilde en waar hij van droomde: een vrouw met wie hij ook samen kon werken. Dat doet hij, want zij is de grote inspirator van André en heeft ook heel veel ideeën. Haar naam staat vaak op de aftiteling.”

Rieu is sinds 1975 getrouwd met zijn jeugdliefde Marjorie. Ze hebben twee zonen.

Foto: SBS
13 Reacties op “Privé: ‘Al 25 jaar geen foto van vrouw André Rieu’”


 1. Malle Pietje

  Wie is die travestiet?

 2. K.C.T.

  BNers meestal randstedelijke aanstellerige voetbalwijven en talentloze aandachtshoeren,,,,, de echte groten hebben geen behoefte om hun prive leven in de media te gooien,,, grote classe dus!!!!! RESPECT!!!

 3. Laurens

  🙅🏼‍♂ Dus…

 4. iemand

  Nou dat is toch goed zo hoort het ook te gaan. Precies hetzelfde als met Ivo Niehe je zou van hem ook niet weten wie zijn vrouw en kinderen zijn terwijl hij al 45 jaar op tv komt.

 5. Minder of Mirjam

  Nou gezien de foto bij dit artikel heeft 40 jaar samenwerken met Andre, Marjorie geen goed gedaan.

 6. Viola

  Zolang hij haar niet in de tuin begraven heeft vind ik dat ze gelijk heeft. Ze kan heerlijk rustig door Maastricht lopen.

 7. Rtd

  Was tig weken geleden al bekend bij Shownieuws..

  Gaat MC nu alle oude programma’s citeren?

 8. ikweethetbeter

  Daar zou een prive fotograaf eens achter aan moeten !!!!!!!

 9. Suzy Wang

  plas homo.

 10. Donald Dumb

  Groot gelijk.
  De rioolratten hebben iemands privéleven maar te respecteren…

 11. Bart M.

  André houdt zijn vrouw vakkundig buiten beeld, zouden meer mensen moeten doen.

 12. gtstfites

  Pruik van Kim Holland?

 13. Elbert

  Laat Majorie lekker van haar vrijheid genieten. André Rieu is toch de artiest? Hou privé en werk lekker gescheiden. De buitenwereld zit niet op de echtgenote van André te wachten. We zien de vriend van Evert Santegoeds toch ook niet? Of is hij weer single? Zou me niet verbazen zo’n leuke man is hij niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.