‘Peter van der Vorst is een levensgevaarlijke man’

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 13:15

Peter van der Vorst is een levensgevaarlijke en radicaal linkse man, die nooit programmabaas van RTL had mogen worden. Het zou zomaar kunnen dat RTL Nederland door zijn toedoen ophoudt te bestaan. Dat zegt Robert Jensen in zijn YouTube-show. Jensen kent Van der Vorst al geruime tijd. “Peter van der Vorst, de man die mij ontslagen heeft bij RTL, kwam bij mij altijd in de radioshow en toen maakten we hem altijd belachelijk, want het was een radicaal linkse SP’er.”

Linkse SP’ers zijn bloedlink, vindt Jensen. “Een levensgevaarlijke man, maar ik kon altijd wel om hem lachen. Hij had het altijd over het Koningshuis, waar hij mee op tv is gekomen. Hij was Koningshuis-expert, maar hij was tegen het Koningshuis. Dat is typisch links. Zo zijn deze mensen.”

Van der Vorst heeft razendsnel carrière gemaakt. Nu is hij tv-baas van RTL. “Op een of andere manier heeft iemand Peter van der Vorst de baan aangeboden van programmadirecteur van RTL en dat is de grootste fout die ze daar ooit gemaakt hebben. Ik zit ervan te genieten, want de man weet totaal niet waar hij mee bezig is. SP’ers kunnen nooit iets runnen, dat soort radicaal linkse mensen.”

Politiek

Radicaal linkse mensen als Van der Vorst maken alles politiek, meent Jensen. “Mijn kleur was natuurlijk niet goed en ik moest van de buis af. Nu haalt hij Temptation Island en Love Island van de buis, omdat er in De Villa allemaal dingen zijn gebeurd bij de opnames. Zo wordt tv gemaakt: je wordt uitgelokt, de mensen worden dronken gevoerd en dan hopen ze dat er seks komt en kunnen ze een mooi programma maken.”

Van der Vorst is zich ‘kapot geschrokken’ van de aanranding in De Villa. “Hij doet net alsof hij niet weet hoe die tv-programma’s gemaakt worden. Hij is dan het heilige linkse boontje dat deze programma’s van de buis haalt. Zo zie je dat ze bij RTL de weg zijn met deze clown, die het runt daar, want dit zijn op dit moment nog de meest succesvolle tv-programma’s en een van de weinige programma’s waar jongeren naar kijken. En hij haalt het eruit, omdat hij het heilige boontje wil zijn. Hij sloopt hiermee het laatste wat ze nog hebben in de jongerendoelgroep.”

Blue Circle

Nu krijgen we alleen maar politiek correcte programma’s bij RTL, stelt Jensen. “Omdat linkse Petertje het allemaal veel te ver vindt gaan. Het mooiste vind ik dat hij de productiemaatschappij de schuld geeft: Blue Circle.”

Deze man had nooit op een managementpositie moeten zitten, vindt hij. “En hij zal er ook binnenkort wel af gegooid worden, want hij legt de schuld echt bij Blue Circle neer. Dat is laf, want het is altijd de tv-zender. De zender is altijd de baas. Ze kijken alles en komen dan met notities van zo’n onmannelijke man die zegt wat wel wen niet kan of te ver is gegaan. Zo’n vent die in de jaren 70 nog bij Joop van den Ende gewerkt heeft. De zender is altijd eindverantwoordelijk.”

Peter kan nog wel eens het einde betekenen van RTL Nederland. Dat ze zoiets hebben van: ‘We willen ervan af, hij sloopt het.’ Het is ongelooflijk.”

Foto: RTL
72 Reacties op “‘Peter van der Vorst is een levensgevaarlijke man’”


 1. Juliette

  Stop met het geven van een platform aan die vette speklap

 2. Sjors van Kempen

  Vergeet je niet je medicijnen te nemen, Robert?

 3. Sjaak

  Jensen heeft hier gewoon gelijk, natuurlijk is het de schuld van Peter en niet van Blue Circle.

 4. Fikan Echtniks

  Hou toch eens op met iedere scheet van die has been te publiceren.Die vetklep is totaal niet interessant meer (nooit geweest ook trouwens) geen hond is nog geïnteresseerd in zijn geblaat.

 5. Hennie

  “Hij was Koningshuis-expert, maar hij was tegen het Koningshuis. Dat is typisch links. Zo zijn deze mensen.”

  Want als je ergens expert in bent, moet je ervoor zijn. Vertel dat maar aan je oncoloog, Robert!

 6. janus

  Jensen is de tokkie der tokkies

 7. Remi

  … De eerste Jensen Youtube ‘podcast’ die niet
  het bekijken cq beluisteren waard is moet nog komen.

  Grote klasse, Robert !!

  (UK-verkiezingen geven u gelijk ;)

 8. Jables

  Ik vind het echt treurig om te zien dat toch wel een soort jeugdheld (legendarische radio met Jan Paparazzi) is verworden tot dit figuur.

 9. Remco

  Ik zou bijna gaan denken dat die man 24/7 dronken is. Wat een frustraties zeg.

 10. Karel

  Aldus de treurige kloon van Alex Jones genaamd Jensen.

 11. Oppersmurf

  @Juliette … en dat zeg jij? Alsof je zelf moeders mooiste bent!

 12. Dennis

  Ik lees geen enkel zinnig argument uit de mond van Jensen, maar op zich ook niet heel raar, want daar staat hij om bekend.

 13. Erik de Z.

  Ik volg het het YT kanaal van Robert met veel interesse

  Gewoon stug doorbouwen, consequent zijn met je content, iedere dag een video, en over een jaar heeft hij volledig onafhankelijk 100.000 abonnees.

  En dan wordt hij eraf geflikkerd door Youtube wegens schending van de ‘Community guidelines’ zonder inhoudelijke opgaaf van reden.

  Dat, of hij heeft er geen zin meer in en gaat weer een jaar of 2 reizen.

 14. peacock and whitemen

  Deze citaten uit de jensen show zijn alweer 2 weken oud, beetje jammer dit.

 15. Bears’den

  Amen..
  Jensen is een BAAS!

 16. Robbie

  Als het waar is wat Jensen zegt dan zijn de twee grote zendergroepen (die Zwarte Piet vervangen hebben voor roetveegpiet) beiden een wankelend wrak, waarvan de NPO een behoorlijk gevaarlijke is omdat deze overeind blijft, een ongeleid projectiel als het ware.

  In het volgende YouTube-filmpje maar even een actuele herhaling van de talkshow van Jensen:
  https://www.youtube.com/watch?v=5S3nUt4J9Xk

 17. Guttegut

  Weet Jensen iets ergs over de eigenaar van deze meesterlijke site. Dat moet haast wel anders geef je toch geen aandacht aan deze klootviool met 35 onderkinnen??

 18. Oppersmurf

  @Guttegut Kijk eerst zelf eens in de spiegel … en lekker goedkoop ook om iemand om zijn dikke kop af te serveren. Kom met fatsoenlijke argumenten i.p.v. goedkoop te blaten.

 19. Gwendolyn

  Jensen is een idioot. Jaloezie en afgunst, dat is het. Ze moeten hem maar gauw stil maken.

 20. Ingrid

  En dat zegt Jensen,om een persoonlijke vete op deze manier je gram proberen te halen. 🤪😂😂😂😂😂
  Jensen was al zielig,maar is ook nog een sneu kind!

 21. Max

  Geef die man geen platvorm, hij zoekt alleen maar aandacht. Zgn rechtse underdog…

 22. man pan

  Ach gossie… Geen hond kijkt naar zijn Youtube kanaal dus moet hij weer even in het nieuws komen met wat huilie huilie

 23. Actries van Houten

  Houdt het dan nooit op, Mediatokkiecourant? Die man verdient hier geen podium.

 24. Hans

  Op de radio was Jensen wel grappig. Nu slaat hij echt door, hoewel sommige punten wel een kern van waarheid hebben. Peter van de V is zelf producent.
  En de grootste fout die ze in de jaren 90 hebben begaan is Jensen te benoemen tot directeur van Veronica FM. Veel talent had hij, maar is hier slecht mee omgegaan.

 25. Hennie

  @Oppersmurf

  O, Jensen mag het wel, maar het omdraaien mag niet? Zo kennen we Jensens fans weer.

 26. robb

  brrrrrrrrrrrr Jensen is die weer vrij gelaten .

 27. Ron

  Die Jensen moet eens aan fact checking gaan doen. Van der Vorst stemt al jaren geen SP meer. Laatste keer had hij het over D66 zelfs.

 28. Mag ik ook eens een keer wat zeggen?

  Jensen bralt en raaskalt een half uur per dag op You Tube. Hij heeft totaal geen humor. Als er iemand het niet met hem eens is dan wordt deze persoon uitgescholden of belachelijk gemaakt door Jensen. Hij zet er dan meestal een raar kinderachtig stemmetje bij op. Ook scheldt hij meisjes van 16 (Greta Thunberg) uit. Hij roept constant dat hij het gelijk aan zijn kant heeft. En hij probeert zijn kijkers een Tshirt aan te smeren.

 29. Bob

  Jensen, je gaat steeds meer verwarrend klinken. Mijn advies; zoek hukp! En doe in godsnaam snel iets aan je paranoia.

 30. Bob

  hulp dus.

 31. Suzy Wang

  Dat klopt zei de vetnek.

 32. Twan Slootenmaker

  @Ron

  D66 is linkser dan de SP.

 33. Moud

  En Jensen is normaal? Tuurlijk!! 🤭

 34. B

  Hahaha ach Jensen toch. Je broer heeft al plaatsvervangende schaamte. Maak het toch niet erger.

 35. Lies

  Hoop dat iemand in zijn omgeving aan zijn verstand kan brengen dat hij idd hulp nodig heeft.

 36. Jables

  @ B. Ja, ik ben inderdaad benieuwd wat Frank Dane hier nou van vindt. Hij kan daar toch absoluut niet blij mee zijn.

 37. mehh

  Robert Jensen en consorten zijn gevaarlijk. Hij heeft klaarblijkelijk een spiegel voor zich staan waar die de hele dag tegen praat.

  TBS is het minste wat we kunnen doen voor zijn familie en vrienden.

 38. Braat W.

  Altijd leuk om Jensen te horen, zien of lezen. Ongeacht of hij gelijk heeft of niet.
  Kleurrijk figuur. Daar zijn er veel te weinig van in medialand.

 39. HBaz

  Straks mag links anders wel dat rechtse wanbeleid oplossen. Ik hoop dat ze flink met geld gaan gooien. Want dat doet links toch? Precies wat we moeten hebben.

 40. Peer van der Sneeuw

  Stel je voor dat Jensen minister president is hahaha

 41. Guttegut

  Sorry Oppersmurf. Laat ik het dan anders formuleren. Waarom geeft het MC een platform aan deze vadsige, door half mannelijk Azië in zijn reet genomen narcistische nietsnut? Ik leg mijn spiegel weer weg ok?

 42. Minder of Mirjam

  Jensen is compleet het spoor bijster. Voorheen was hij leuk en was ik zelfs fan van zijn radioshow (Jensen in de ochtend op VeronicaFM was fantastisch!!) maar nu vind ik hem zo’n walgelijke gehaktbal op poten. Alles van hem van na 2005 is mislukt. Yorin FM gesloopt, RTLFM mislukt, Jensen talkshows ingestort na iedere keer hetzelfde trucje te doen en dezelfde D-artiesten uit te nodigen. Zijn ochtenshow bij Radio Veronica zorgde voor een halvering van de luistercijfers, Jensen Later werd na een paar afleveringen van de buis gehaald op VeronicaTV en nu kijken er nog een schamele 35000 mensen op youtube naar zijn Alex Jones imitatie. Pijnlijker dan dit kan het eigenlijk niet worden. Wat is hij van zijn voetstuk gevallen.

 43. Johan

  Zou die vetklep een hekel aan links hebben denken jullie? Nee Jensen,. SPers zijn geen enge en gevaarlijke mensen, dat zijn extreemrechtse, vette mafkezen als jij, met je ongenuanceerde, paranoïde en ziekelijk obsessieve braaksels over links.

 44. robb

  Mensen als Jensen kunnen niet meer normaal met elkaar omgaan ,je kan van mening verschillen maar je kan toch wel normaal met elkaar praten plezier hebben ongeacht wat je politieke voorkeur is.

 45. Bulletje

  Wijs gesproken, geen woord aan gelogen.

 46. anonymous

  EnRobert Jensen is extreem rechts.
  Beide even erg dan.

 47. PatatmetMayo

  Gevalletje rijp voor een GGZ- kliniek,die lelijke opgeblazen pad.

 48. jj

  Jensen= een varken

 49. Nobody

  Wordt tijd dat we geen aandacht meer gaan besteden aan dit soort debielen. Zo snel mogelijk dit soort tv ongelukken vergeten.

 50. Lekkahh

  weg met die man

 51. Hallo

  Ik bEn rOb3Rt JeNs3N eN Ik wIl AaNdAcHtttt!!!11111

 52. Gezond verstand

  Jensen laat een fragment zien uit Nieuwsuur of klimaat depressieve meisjes die als therapie lid worden van Extinction Rebellion…….

  Je moet toch echt wel een uber-wappie zijn als je het niet eens bent met Jensen hierover.
  En zo zijn er veel meer voorbeelden….

 53. Brutus

  Die Jensen is echt compleet doorgedraaid.

 54. edwin

  Even alles op n rijtje….Peter is baas van een grote oproep, heeft flink carrierre gemaakt, samengevat een succesvol iemand.
  Dan is daar Jensen, met een geflopte tv show, niks ontslag maar door uitblijven van succes geen nieuw contract. Nu de grote baas van een You tube kanaaltje waar alleen een verdwaalde bloemkool naar kijkt.
  De conclusie hieruit kan iedereen zelf bedenken. Behalve Jensen zelf dan…

 55. Huismaker

  Bij “Zwart” of “Homo” loopt iedereen direct te grienen, maar “Vetklep” mag zonder probleem op deze site geroepen worden. Discriminatie geldt uitsluitend voor mensen die zogenaamd rechts denken ? Zo zie je maar hou hypocriet men is. Bij Charley Hebdo janken over vrijheid van meningsuiting en een uur later wordt iedereen met een niet politiek correcte mening zonder probleem in de media neergesabeld.
  Luister eens naar de dagelijkse demonisering op radio1 over Trump, Die-Wilders, Baudet, brexit. En Robert; prima dat je standvastig bent.

 56. Nils Holgersson

  Robert Jenssn is een levensgevaarlijke en extreemrechtse pad, die nooit met zijn hoofd op tv had mogen komen. Laat hem maar lekker gaarkoken daar in de afdeling fictie van YouTube.

 57. Yungdwdd

  Liefde voor de haters

  https://www.instagram.com/tv/B6A6tGdlGij/?igshid=k7e739the8lg

 58. ”VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  Robert heeft gelijk!

 59. A. Tempelman

  Een linkse SPer nog wel.

 60. sukkel

  Jensen heeft gelijk

 61. mmm

  Jensen is een debielletje, een typisch volgevreten Amerikaan met een te kleine lul

 62. Ron

  @Twan Slootenmaker: D66 koketteert met een linkse inslag die het sinds Jetten nu voert maar is daarin geen knip voor de neus waard want normaliter zij ze behoorlijk rechts van het midden, VVD light dus. Linkser dan de SP kan niet of het moet Partij voor de Dieren zijn.

 63. Pakalu Papito

  Ohh jeezus dikke frikandelslurper Jensen raakt nooit uitgepraat he. Eet eens een salade man, vette engbek! :D

 64. Gerard Verstraaten

  Jensen heeft wel gelijk.
  Afgezien van wat persoonlijke wrok..
  RTL 4 is een commercieel bedrijf. Nu kun je Peter niet betrappen op enig commercieel inzicht.
  Net als John trouwens. Die werd in 2003, zestien jaar geleden al op het matje geroepen om geen flops meer te produceren. Hij heeft SBS kapotgemaakt en de restanten voor een habbekrats gekocht om er zelfstandig verder mee te prutsen.
  Dan krijg he dit.
  Twee commerciële rimramzenders met k u t programma’s

 65. Gerard Verstraaten

  Je leest het zelf op http://www.adformatie.nl/contentmarketing/sbs-endemol-flops-zat

 66. Snake Charmer

  Ik was altijd Jensen fan vanaf Veronica FM… maar dit is echt niks. Fuck die populistische crap.

 67. anoniem

  Tja. links levensgevaarlijk? Ik hoop dat ik ondanks de door onze overheid gesteunde protesten van extreem rechtse boeren, rond de kerstdagen nog boodschappen kan doen.. :-)

 68. BRAAK

  Peter is inderdaad levensgevaarlijk, vooral hij zijn gelijk niet krijgt!!!!

 69. Flits Bom

  Hulde voor Jensen !

 70. Henk K.

  Moeten we Trump’s wandelende pleeborstel nu ook al serieus nemen?

 71. Balou

  Het lijkt wel of ik op Joop.nl zit met dit soort commentaren.
  Zometeen worden Peter R, Sylvana en Jesse nog bewierookt….

 72. B

  Jensen heeft hoogstpersoonlijk Yorin FM (TWEE KEER) naar de Filistijnen geholpen, ik kan het weten. Niet meer te werken, die dikke dictator. Ook Noordzee 100.4 FM heeft hij dermate achtergelaten dat ze maar een nieuwe naam hebben aangenomen. Alles wat Jensen aanraakt gaat kapot.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.