Songfestival-baas Sietse shinet in sexy fotoshoot

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 12:30

Sietse Bakker, de grote man achter het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, heeft twaalf jaar geleden met een ontbloot bovenlijf op de cover van het Estse showbizzblad Kroonika gestaan. Dat meldt het NRC Handelsblad. Bakker werd destijds verliefd op de populaire zangeres Mari-Leen Kaselaan, die Estland vertegenwoordigde op het Songfestival. “Eind 2007 vliegt hij naar Estland en is hij twee jaar lang ‘de vriend van’, inclusief sexy photoshoot op de cover van showbizzblad Kroonika.

Bakker poseerde in een zwarte pantalon met een lichte stropdas. Hij had geen bovenkleding aan, waardoor zijn navel, tepels en borsthaar te zien waren. Zijn vriendin poseerde met haar blouse half open. De foto’s staan nog altijd online op de website van Kroonika.

Deze ontdekking is onderdeel van een halve biografie die NRC heeft geschreven over Bakker. Het gaat onder meer over zijn ongelukkige jeugd: het oprichten van een bedrijf rond zijn Eurovisie-fansite ESCToday leidde tot zó’n heftige aanvaring met zijn moeder en stiefvader, dat hij zich genoodzaakt voelde om te vertrekken.

Maar het gaat er ook over dat Bakker met zijn bedrijf Wow!works betaald krijgt door het Eurovisie Songfestival. Toch is hij in dienst gekomen van de NOS, waar medewerkers geen financiële belangen mogen hebben ‘in sectorgerelateerde ondernemingen waarmee de NOS een zakelijke verhouding heeft’. En nu? Beide partijen hebben ‘aanvullende afspraken’ gemaakt ‘om die gepaste afstand te creëren’.

Het levensverhaal van Sietse Bakker leest u op de NRC-site.

Foto: NPO, Michel Schnater
17 Reacties op “Songfestival-baas Sietse shinet in sexy fotoshoot”


 1. Hennie

  “Shinet”. Je bent af, MC-schrijverd. Af!

 2. Remi

  BREAKING !!

  Vanavond laatste DWDD (“ik heb mijn boerderijtje contant betaald”) Matthijs.

 3. johan

  NPO: Zakken vullen. Geen productiekosten maar formatfees. Onvoorstelbaar. En de belastingebetalers en de meeste politici pikken het allemaal. Onbetrouwbare overheid.

 4. M.

  Sietse Bakker dutch candy… Zomaar even een compliment naar de Nederlandse mannen, jullie zijn echt verrukkelijk, 8 van de 10 Nederlandse mannen doen mijn hart sneller kloppen.

 5. Gordon Heuckeroth

  Is Sietse al uit de kast?

 6. Daan

  Het is ook een geil ding, onze Sietse.

 7. Guttegut

  MC probeert op het randje van 2019 toch nog de titel binnen te harken voor het meest onzinnige, nietszeggende item op een mediasite.

 8. Max

  #guttegut MC is een site die alleen maar reacties wil uitlokken, liefst zo grof en gemeen mogelijk. Lukt ze aardig moet ik zeggen.

 9. Miepje

  Interessante Blog over Sietske Bakker. Hij schijnt corrupt en onkundig te zijn, ontslagen na het organiseren van het Junior Songfestival paar jaar geleden in Rotterdam. Helaas heeft hij allemaal vriendjes rondlopen die hem weer op een klus zetten. Lees de blog en huiver… Ik denk wel iets voor de pers om uit te zoeken nu we hem nog kunnen lozen en ons voor een grote ramp te behoeden! https://hod45.blogspot.com/2019/11/sietse-bakker-how-favourite-to-become.html

 10. Tante Duiven Tilly

  Sietse is een kundige en slimme man – Betere producent is er niet.

 11. KING ALERT

  Die tv mensen zijn zoals mijn voorbeeld Geert Wilders. Gewoon salaris beuren en lekker bij beunen voor Israël.

 12. Minder of Mirjam

  Nou en? Iedereen maakt naaktselfies tegenwoordig! Alleen die oude zure sokken van het NRC niet. Laat die man lekker doen waar hij zelf zin in heeft.

 13. Bertje Bokma

  Wat doet hij?

 14. Wyatt

  Shinet? 🤣

 15. Haha

  Ja shinet ja.
  Engelse werkwoorden vervoegen we in een Nederlandse zin ook gewoon op zijn Nederlands.

  Shine
  Shinet
  Shinen

  Shinede
  Shineden

  Geshined

  Blijkaar moeten Wyatt en Hennie even weer terug naar school
  https://taaladvies.net/taal/advies/tekst/31/vervoeging_en_spelling_van_engelse_werkwoorden_in_het_nederlands_algemeen/

 16. Joop55

  Ik ben weer wat kennis rijker, zeker met iets dat educatief toch al een toegevoegde waarde van 3x 0,0 heeft. Bedankt redactie voor dit prachtig leedvermaak.

 17. Sven L.

  Sexy? haha. Mijn insta zeker nog niet gezien…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.