SBS 6 maakt tv-persoonlijkheid van Davina Michelle

SBS 6 maakt een tv-ster van Davina Michelle. Ze wordt jurylid in de nieuwe tv-show We Want More, waarin zangtalent strijdt om een geldbedrag van 100.000 euro. Dat heeft de zender laten weten. Naast Davina Michelle zal ook Trijntje Oosterhuis zitting nemen in de jury. Wie de andere drie juryleden zijn, wordt op een later moment bekend. “De vijf juryleden representeren allemaal verschillende muziekgenres. Met deze twee grote sterren is de toon gezet. De lat ligt hoog. Heel hoog.

Tijdens de auditierondes krijgen de kandidaten de kans om vier van de vijf juryleden te overtuigen van hun zangtalent. Dan zijn ze door naar de volgende ronde. Ze moeten de hele auditie lang alles geven en vooral niet verslappen. De juryleden mogen namelijk tot het eind van de auditie hun stem geven, maar ook weer intrekken.

Na twee rondes is het tijd voor de grote live-finale. De tien overgebleven acts maken nu allemaal kans op geldprijzen. De derde plaats is goed voor 10.000 euro, op plek twee ga je er met 25.000 euro vandoor en de winnaar krijgt 100.000 euro.

Ze mogen het prijzengeld helemaal vrij besteden. “Bij We Want More zit de winnaar namelijk niet vast aan een contract.”

De auditierondes van We Want More lopen nog tot 15 januari 2020. Bandjes, duo’s, groepen en solozangers van 8 tot 88 jaar en uit alle windstreken kunnen zich aanmelden via www.sbs6.nl/wewantmore.

Het programma begint in het voorjaar op SBS 6.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen