Paul de Leeuw: ‘Lage kijkcijfers komen door Journaal’

Geplaatst op do 12 dec 2019 om 14:45

De lage kijkcijfers van Pauls Nummer 1 Show op RTL 4 worden veroorzaakt door het Achtuurjournaal op NPO 1. Dat heeft Paul de Leeuw, de presentator van de tv-show, gezegd op Radio Veronica. Pauls Nummer 1 Show rijgt laagterecord na laagterecord aan elkaar. Afgelopen zaterdag moest De Leeuw genoegen nemen met 584.000 kijkers (12 procent), waardoor hij zelfs werd ingehaald door Dancing on Ice op SBS 6, dat 748.000 kijkers (15 procent) scoorde. Vrij pijnlijk natuurlijk.

Op de radio werd hem gevraagd of het misschien aan de concurrentie van Kopspijkers lag. “Nee, het is nog erger. We zaten vóór Kopspijkers. Met Kopspijkers heb ik niets te maken. Er keken heel veel mensen. Was het maar zo, maar zelfs dat is het niet.”

Waar ligt het dan wel aan? “Ik heb het schaatsen tegenover me zitten, ja. Het is een lang programma en er zijn ook twee breaks. Ik heb vooral last van het nieuws, het Journaal om acht uur. Althans, dat heeft onderzoek uitgewezen, maar het blijkt dus dat de VARA-kijker me nog steeds een beetje te willen volgen. Maar dat zijn toch de bezorgde burgers en die kijken toch eerst naar het Journaal.

Het is geen excuus, benadrukt De Leeuw. “Je moet natuurlijk gewoon kunnen scoren, maar je gaat zoeken naar wat redenen zijn. Buiten dat het misschien is dat mensen het trucje misschien wel kennen, is er ook weer een jonge groep die heel graag kijkt. Dat is onderzoek door RTL, hè. Maar jongens, het is te weinig hè, laat dat duidelijk zijn, ik ga geen excuus zoeken. Maar het Journaal is wel echt een reden dat er veel mensen pas later inhaken. Als het Journaal voorbij is gaat het ineens omhoog, maar daar heb je niks aan.”

Balt hij ervan? “Het is keihard als het minder goed loopt dan je denkt. We hebben nog één grote aflevering en dan ben ik klaar. Dan moet ik de Oud & Nieuw-show nog maken en dan ga ik nadenken over hoe we verder gaan. Ik heb een contract met RTL en die zijn heel enthousiast nog steeds. Ik ook.

Belangrijker is dat ik het nog steeds heel leuk vind om te doen. Ik vind het heel erg leuk om te doen en dat is heel erg belangrijk. RTL is ook nog steeds blij, dus dat is ook fijn.”

 

Foto: RTL
96 Reacties op “Paul de Leeuw: ‘Lage kijkcijfers komen door Journaal’”


 1. Ron

  Die quiz er in maakt een hoop stuk. Voegt niets toe, zijn geen bijzondere vragen en is gewoon vijf tegen vijf, en is een onderbreking van alles wat er voor de rest in de show gebeurd. Doe meer met het publiek, nog meer Mooi Weer de Leeuw er in.

 2. aammehoela

  Wat een onzin. Andere programma’s scoorden (helaas) bij de CO toch regelmatig een miljoen. Ben de titels kwijt, maar een of andere heel flauwe comedy op RTL 4 scoorde toch echt goed tegenover het journaal.

 3. joost

  Elke keer denk ik, na het zoveelste flop programma van de Leeuw, om wie wij al tien jaar lang nooit meer kunnen lachen en wiens houdbaarheidsdatum al lang verstreken is ( alleen bij de vvd mag deze salonsocialist nog zijn kunstje vertonen ),
  dat een wakkere tv programma directeur nu wel inziet dat die de Leeuw thans helemaal niks meer op tv presteert.

  Ja, Martien Meiland in je programma halen, om te scoren. Nietslim Martien!

  De Leeuw is voor ons over en uit. Rare kerel.

 4. oijoepio

  Het klinkt wanhopig. Programma valt enorm tegen die quiz haalt de vaart er ook nog eens uit, om over die twee ellenlange onderbrekingen door reclame nog maar te zwijgen. Bovendien oogt het allemaal geroutineerd, rommelig en inspiratieloos. Paul de Leeuw moet dit niet meer willen en niet meer ambieren. Dergelijk programma past niet bij commerciele zender.

 5. ronnie

  De lage kijkcijfers van Pauls Nummer 1 Show op RTL 4 worden veroorzaakt door het Achtuurjournaal op NPO 1. Dat heeft Paul de Leeuw, de presentator van de tv-show, gezegd op Radio Veronica.

  Wat een lul verhaal.

  Linda de Mol was jeren lang bij RTL te zien op zaterdag om 8 uur.

  Dus Paul je bent gewoon VT.

 6. xandertje

  De lage kijkcijfers komen omdat Paul al 25 jaar hetzelfde doet:
  – zwetend op een podium staan voor een 150 tal publiek in de studio
  – iemand als ‘verrassing’ uit het publiek roepen
  – die persoon mag dan in een bad vol chocolade
  – lachen lachen lachen

  Dit concept is al 15 jaar uitgewerkt maar nog steeds denken tv bazen dat het werkt.

  STOP ERMEE.

 7. jan denhoop

  Schuld aan Journaal geven terwijl je een inhoudelijk zeer zwak format uitvoert.Opeen manier zoals je al decennia presenteert. Helaas is t truukje uitgewerkt. Ween een man, realiseer je dat en ga gewoon iets achter de schermen doen. Maak plaats voor nieuwe mensen. Kijk met veel plezier naar Even tot Hier zonder Paul. Beter,sterker en leuker.
  Go figure!

 8. Henk

  Narcist Paul de Leeuw snapt nog steeds niet dat lang niet iedereen zijn ‘humor’ en sleetse en irritante over-the-top-gedrag kan waarderen.

 9. Marc

  Wat een onzin! het programma is gewoon niks aan! Paul pakt uit was veel leuker in het voorjaar en dat scoorde prima. Breng dat dan gewoon terug!

 10. Ikke

  Het ligt aan de inhoud. Er is geen balans. Teveel wisselvalligheid. Iemand achter de schermen moet de leiding hebben. Niet Paul de Leeuw zelf. Dan krijg je dit. Paul mist strenge en kritische hand boven zijn hoofd die andere en betere keuzes maakt.

 11. Jan

  Je trucje is gewoon opgebruikt Paul. Weer mensjes met wensjes, grapjes met gehandicapten, schunnige geintjes over je homo zijn, gekke bekjes in de camera trekken.

  We hebben het allemaal al 100 keer gezien. En het gros is er blijkbaar klaar mee. Of je nu tegenover het journaal, schaatsen of de fabeltjeskrant staat.

 12. Opkomer

  Je ziet aan De Leeuw al 20 jaar dattie het alleen nog doet voor het geld. Daar pas ik voor. Geen zin om naar te kijken. Wat n armoede. Verzadigd hoofd is uit de tijd. Voegt niks meer toe. Eigenlijk sneu dat je zo je best moet doen met je Bassie-look, paul is de mannelijke prostituee van teevee. Zit werkelijk in ieder teevee- en radioprogramma z’n 15 in een dozijn rommelshow te promoten. Pathetic zeggen de engelsen dan.

 13. #Persifleren#

  O daarom kijkt er ook geen hond meer naar GTST
  Alles is de schuld van de NPO

  Bizar

 14. Vara

  De TV Kantine in 2018 en Kees & Co in 2019 scoorden tegenover het journaal gewoon boven de miljoen hoor. Het is gewoon teveel van hetzelfde, het prikkelt nergens.

 15. Curryworst

  Het is gewoon meer dan 20 jaar hetzelfde trucje.
  Met zijn ordinaire platte humor.
  Een beetje zijn gasten afze iken: een vrouw vertelt iets over Drenthe voor de camera, Paul laat de naam Bartje vallen, roept iets over ‘ik bid niet veur brune bonen’ en begint te raaskallen of Bartje niet toevallig h0m0 is.
  En dat het niet zo handig is als Bartje h0m0 is want als hij net ervoor bruine bonen gegeten heeft geeft het zo’n rommel.
  Manmanman…

 16. Ray

  Nogmaals, kap met al die vieze seks- en homograppen. We hebben al een Gordon, en dat is er al één te veel.

 17. Zo ist, en niet anders.

  Het ligt aan zijn kop, mensen zijn hem beu, dus weg met die de Leeuw, laat hem maar komen als iedereen slaapt.

 18. Caramba

  En die Paul maar denken dat het aan anderen ligt.

 19. LLRV

  Paul de linkse narcist heeft het ook moeilijk … maar hij verdiend goed en het is leuk, het programma is leuk, het maken van het programma is leuk. Had hij al gezegd dat het leuk is en hij goed is, heel goed. Een uniek talent. Dus mag hij ook heel veel geld vangen. En de kijkcijfers zijn goed, nou ja ze kunnen beter maar hij krijgt niet minder geld al er minder mensen kijken. Maar ja het schaatsen, twee breaks. Wie kon dat ook verwachten. Twee breaks. En dan ook nog het journaal. Gelukkig verdiend het goed en is het leuk om z’n grote show te maken. En van zwarte Piet is hij ook eindelijk af. Het is leuk, toch? En hij vreselijk goed.

 20. Annoniemus

  Het ligt nooit aan die dikke , altijd wat anders de schuld geven !

 21. Joergen

  Het komt omdat er alleen nog bejaarden tv kijken.

 22. Magnus Dickendorfer

  Het is best een leuke show. Paul ga niet bij de pakken neerzitten!

 23. Opkomer

  Oh ja en niet te vergeten het constant lachen om z’n eigen grappen. Zaterdag ging ik (wederom) bij iemand op visite, stond die show wer op. Na 10 minuten hield ik het niet meer, zonder te vragen pakte ik de afstandsbediening en pleurde die show eraf. De gastvrouw keek me even vreemd aan. Ik zei sorry, ik trok dit niet meer. Dank voor het begrip.

 24. keesjan

  misschien ook wel omdat het allemaal oude koek is. Kom eens met wat nieuws dan al die veilige succesnummers van vroeger….

 25. Eveline

  De kijker is Paul de leeuw spuugzat 🤮🤮

 26. La Noekje

  En dan zie je weer in wat voor bubbel die artiesten leven. Onderling elkaar veren in de reet steken maar totaal niet begrijpen waarom de kijkcijfers slecht zijn. Mensen zijn je trucjes, je flauwe woordspelingen en grapjes beu Paul. En zelf maar lachen om je nikserigheid, Je moet net als Bartje ook gewoon maar gaan bidden om brune bonen Paul. Het is over!

 27. PdL-fan

  Mogelijk komt “Het Feest van Sinterklaas 1999” met een hoofdrol voor Paul de Leeuw online binnen een jaar. Op het onderstaande YouTube-kanaal staan al enkele filmpjes online.

  https://www.youtube.com/watch?v=1A7KbZDF2sw

 28. xiefkleinhertje

  Deze nietsnut en wanverschijning zou de schuld eens bij zichzelf moeten zoeken.
  Dat iemand als Peter Van Der Vorst nog steeds in deze kwast gelooft bewijst alleen maar de onkunde van deze zogenaamde zenderdirecteur.

 29. Leo knots

  Of omdat het tucje vaker gedaan is en je domweg niet meer leuk bent

 30. arie

  IK wil die de Leeuw nooit meer zien en kijk dus niet, sinds hij op TV een vrouw uit het publiek aan haar borsten ging zuigen, om moedermelk te proeven !!!!!!

  Dan ben je voor mij over en uit.de Leeuw is een viespeuk in optima forma.

  Die vrouw zit nu in een inrichting denk ik.

 31. K.C.T.

  BNer deze vervelende zwetende nicht is over zijn datum, stop met deze volgevreten frikandel!!!!!!

 32. Koen

  @ arie.

  hahaha, en nu trad hij bij het congres van de vvd op.
  Kun je nagaan wat voor koekenbakkers dáár zitten !

 33. Rolf

  Geeft het Journaal maar de achuld. Het is gewoon dat ballonhoofd van Paul waar menigeen niet naar wil kijken.

 34. Henna

  Wat was ik altijd groot fan van Paul de Leeuw, al vanaf het prille begin.
  Maar ik kijk uit principiële redenen niet meer naar de Leeuw omdat hij super hypocriet is.
  Altijd Sinterklaas én Zwarte Piet in zijn shows, het kon niet gek genoeg zijn, en nu heeft hij 2 donkere kinderen en deugt zwarte Piet ineens niet meer.
  Een naarling vind ik hem geworden, bah, hij zet ineens zoveel mensen aan de zijlijn met een rot gevoel terwijl er niks geen kwaad bij zit.
  Nare vent!!

 35. Sum Ting Wong

  Misschien is het andersom en werden zijn cijfers op de NPO jarenlang omhooggestuwd door de NPO bejaardenbonus.

 36. Suzy Wang

  Ja natuurlijk. Ik knauw m niet meer.

 37. Thymen

  Misschien moet De Leeuw eens in een andere rol stappen. Zijn eenzijdige kunstje kennen we na al die jaren wel.

 38. I am

  Tsjaa misschien moet hij ook serieus nieuws gaan brengen. Dar wordt kennelijk wel bekeken

 39. Eric

  Paul is LUI.
  Paul zou een voorbeeld kunnen nemen aan André van Duin.

 40. Zomaar

  Shows van Paul zijn gewoon gedateerd.
  Doelgroep is niet meegegroeid omdat Paul een stuk sneller is verouderd dan zijn voormalige fans.

 41. dd

  Paul heeft zich nooit vernieuwd, denkt alleen maar aan geld. Om nu nog met Annie aan te komen, vroeger was het leuk.

 42. Britt Scholte Lover

  Waarom beginnen ze dan niet om 20.30 uur met paul de leeuw ? tot 22.00 uur en daarna miljonairs

 43. TV Criticus

  Als Paul weer bij ’n behoorlijke omroep gaat werken (NPO) gaan de kijkcijfers automatisch weer omhoog!

 44. TV Criticus

  Dat is nou eenmaal de ”keerzijde” als je bij rampetampezenders werkt!

 45. Stefie

  Ik snap nog steeds niet dat er mensen kijken naar programma’s die om de haverklap onderbroken worden door ellen lange reclameblokken. Ben je dan afgestompt of niet? Soms als het interessant is neem ik het op. Kan ik het later kijken en de reclame doorspoelen

 46. Peter Wingender

  Heeft niets met Journaal te maken. Probleem is dat cijfers lager worden, niet dat ze lager zijn. De kijker haakt af, vindt het niet leuk en dat vindt geen enkele programmamaker leuk. Maar je moet nooit ‘jij-bakken’.

 47. Ad

  Paul kan altijd nog gaan optreden in bejaardentehuizen. Ronnie T en Willeke A worden daarvoor nu echt te oud.

 48. Jac

  Paul is tegen zwarte piet dus ik kijk geen Paul meer.

 49. Bulletje

  Links lullen rechts vullen, dat kan Paultje als geen ander. Ook heeft hij zelf nooit ergens schuld aan. Het komt altijd door anderen. Ook nu weer. Als je een beter programma zou maken Paul, zouden er meer mensen kijken.

 50. haha die paul is de weg kwijt

  Oh oh RTL heeft een kat in de zak gekocht met geldgraaier Paul.

  De man is over zijn houdbaarheidsdatum.

 51. Meneer van Heumen

  Vroeger bij sterrenslag vond ik hem ook al niet leuk

 52. Solomon

  Paul de Leeuw is gewoon keihard geflopt bij RTL !.. Zijn tv carrière is hiermee ten einde gekomen !.. Het is einde oefening voor Paultje helaas !..

 53. tim

  nooit geweten dat er een journaal op tv is

 54. Leontien Pastoors

  Dikke Paul is al jaren lang geweest. Het is enorme herhaling op herhaling. 30 jaar hetzelfde kunstje doen, ja wordt belegen. Die dikkerd moet nu echt een tehuis in.

 55. achtmet

  Die dikke zwetende worst ?oh sorry tv ster ! Is al irritant sinds bij Meneer van Heumen de STUIPEN UIT HET LIJF BEZORGDE !Mispunt eerste klas bah

 56. kees

  PAUL MOET EENS OPHOUDEN MET ZIJN HERHALING VAN PROGRAMMA’S DIE OOIT
  LEUK WAREN MAAR NU ZOOOOO OUDERWETS ZIJN .
  NIEMAND ZIT HIER MEER OP TE WACHTEN , PAUL GA MET PENSIOEN!

 57. Kamulet

  Beste Paul,

  Het gaat er niet om of jij het leuk vind !
  Het gaat erom wat jouw publiek leuk vind !
  Die wachten al sinds MooiweerdeLeeuw op
  Een vervolg.
  Maar daar heb jij geen zin aan.
  Dat talent vraagt erom om dat weer te laten zien.
  En je zal zien dat jij het dan ook weer leuk vind om te maken.
  Improviseren, mooie liedjes zingen dat is je kracht.
  Maa r goed het is jouw leven, maar je stelt je fans, waaronder ik.
  Steeds teleur met weer een mislukt programma.
  Dacht je nu echt dat Nederland het Journaal kiest boven een brullende
  Leeuw ?
  Die Leeuw is er wel maar denk steeds dat hij andere dingen goed kan.
  Ik hoop elk programma weer op de oude P.de Leeuw!
  Het beste met alles, veel geluk en maak Nederland weer blij !

  Jan de Kamulet

 58. WaveX

  Het komt door het lompe, vanaf de jaren 80 ongewijzigde manier van schofferen en totaal uitgewerkte, schreeuwerige en uitgekauwde onderbroekenlol die ook nog wordt gepresenteerd met een dik bezweet gelaat en hemd uit de broek. Plus dat al die “ shows” helemaal nergens over gaan.

 59. WaveX

  Geestelijk gehandicapten en bejaarden luidkeels in de zeik nemen was misschien 25 jaar geleden alleen grappig voor dronken studenten. Die snappen nu zelf ook niet dat ze daarom moesten lachen.

 60. Solomon

  De NPO zette hem op meesterlijke wijze aan de kant vanwege gebrek aan vernieuwing waarna RTL hem vol trots binnenhaalde en hem vervolgens maar wat liet aanrommelen met een voor de zoveelste keer wéér een totaal niet vernieuwende programma formule ?!.. Hoe lang komt RTL-Peter hiermee nog weg ?!.. Met dit soort fratsen is het spoedig einde oefening voor deze incompetente programma directeur van RTL-Nederland !.. Duits grootaandeelhouder Bertelsmann kan onmogelijk tevreden zijn over de uiterst slechtste resultaten ooit in 30 jaar sinds het bestaan van zijn Nederlandse bedrijfsentiteit !..

 61. Max

  Reageer eens normaal, waarom dat belachelijke gescheld. Iemand de maat nemen en zelf anderen beledigen. Maar dan wel lekker anoniem natuurlijk

 62. Bart

  @Solomon Nu weten we het wel hoor.

 63. critikast

  Nee Paul, het ligt niet aan het Journaal! Ht ligt aan jou ! De mensen zijn je beu! Je draait al te lang mee met steeds hetzelfde geschreeuw, ordinaire grappen en flauwe items. Kom nu eindelijk zelf ook eens tot de conclusie dat je je tijd hebt gehad en niets meer kunt toevoegen. Laat leuke televisie maken snel over aan anderen en ga wat van je leven maken ! Rijke huisman spelen of zoiets ?

 64. aarsmaai

  Solomon geef het toch op man. Dat wishful thinking gelöl van jouw werkt alleen maar averrechts. Hoe harder je hier tekeer gaat, hoe lager de kijkcijfers van alle rotzooi die Talpa over ons uitkotst.

  Is dat toeval? Misschien gaan ze wel omhoog als jij hier verdwijnt!

  On second thought…. nah.

 65. Reet Kontich Aartselaar

  Solomon houdt van hondenvlees

 66. aarsmaai

  @21:46:

  “Duits grootaandeelhouder Bertelsmann kan onmogelijk tevreden zijn over de uiterst slechtste resultaten ooit in 30 jaar sinds het bestaan van zijn Nederlandse bedrijfsentiteit !..”

  Om te beginnen is RTL Nederland niet al 30 jaar “zijn Nederlandse bedrijfsentiteit”. Ten tweede: neem maar van mij aan dat RTL het nog vele malen beter doet dan in het eerste jaar van het bestaan van Radio Tele Veronique. Dus het slechtste jaar wordt dit zeker niet.

 67. aarsmaai

  @22:40

  Solomon ís hondenvlees!

 68. Frank D

  Wie kijkt er in deze tijd nog naar eenzijdig gekleurd nieuws.
  Dom volk zonder eigen mening…..

 69. Anne

  Betekent dat dat “Mooi! Weer De Leeuw” terugkomt? :)

 70. Bedorven Aambeienspleet

  Paul is nog meer over de datum dan die spleet van mij.

 71. Robson

  Tuurlijk Paul , blijf dat vooral tegen jezelf zeggen.

 72. Julius

  Ok
  Eerlijk is eerlijk..
  300 andere mensen zeiden al dat het K U T was

  Maar Nederland kijkt geen tv omdat een programmamakers demkem dst het l e u k is omdat ze er zelf erh veel plezier aan beleven..

  Exit Paul de studiovloer is NIET Zo’n feestje waar Heel Holland getuige van wil zijn

  Inpakken en ophouden
  Aub

 73. René van Gellekom

  De plee die Paul de Leeuw heet is volgescheten en moet worden doorgetrokken.

 74. René

  Alles wat Paul de Leeuw nog op tv wil gaan brengen is passé en zal tegenwoordig niet meer gaan werken omdat de meeste tv kijkers het wel gezien hebben met hem. Deze vreemde oude drukke man zal de jongere kijker ook nog eens totaal niet kunnen boeien. Het is daarom hoog tijd voor Paul om het op zijn oude dag wat rustiger aan te gaan doen en langzaam aan afscheid te gaan nemen van zijn tv werkzaamheden.

 75. Karmapapa

  Begrijp het dan toch Paul, op een gegeven moment is de koek op.

 76. Uuuh

  Ach Paul…

 77. TV Criticus

  WaveX, waarom kijk je eigenlijk naar RTL 400?, alle programma’s daar gaan over niets!

 78. Anja

  Kijkcijfers maken hem niets uit in feite, het gaat bij deze geldwolf enkel en alleen om poen.

 79. TV Criticus

  Aarsmaai, RTL 400 zou er veel beter aan doen om te stoppen met uitzenden, ’t is toch allemaal onzin!

 80. Karel

  En die Paul maar met frisse tegenzin overal zijn flut programmaatje pluggen en nog steeds kijkt niemand, dan moet je je conclusie trekken.

 81. TV Criticus

  Ik begrijp helemaal niet dat jullie zoveel commentaar hebben op Paul! Gewoon niet kijken, zoals ik, is veel beter! En RTL 400 voortaan overslaan! Dat is nog beter!

 82. TV Criticus

  Je gaat toch niet naar ’n ”onzin” zender zitten kijken!

 83. TV Criticus

  Er is zoveel goeie tv op andere zenders!

 84. Paut Pielusma

  Het journaal zit al sinds 1958 op dezelfde tijd en op dezelfde zender en Paul heeft daar nog steeds last van? Paul is vergane glorie en het journaal elke dag vernieuwend.

 85. TV Criticus

  Ik heb nog nooit ’n goed programma gezien op RTL 400! ’t is allemaal shit!

 86. TV Criticus

  Paul die lacht ’t allerhardst om deze reactie’s, iedereen vindt ‘m kut, maar ze zitten toch allemaal te kijken!

 87. Arie Schoenlepel

  BN’ers en het Hilversumse TV-wereldje moet er nog aan wennen dat ze steeds minder relevant worden.

  Kan het niet zo zijn dat door toegenomen media-concurrentie (streamingdiensten etc) er gewoon minder mensen naar lineaire TV kijken??

  De mensen die dan nog kijken stemmen blijkbaar graag nog af op het journaal, ondanks dat dit de hele dag 24/7 op de smartfoon voorbij komt. Deze generatie sterft uit. In 15-20 jaar tijd is er geen ‘bewuste TV-kijker’ van over. Hooguit wat kwijlend voor de ‘buis’ aan het hangen en wachtend op het onvermijdelijke.

 88. TV Criticus

  Arie, gelijk heb je! Ik zie ook alles 24/7 voorbij komen op telefoon en pc, maar ik vind ’t toch heerlijk om ’s avonds na ’t eten lekker weg te zakken bij de tv!

 89. TV Criticus

  Grote platte led tv, hoop geluid erbij en dan lekker liggend op de bank!

 90. B Dentz

  Het programma scoort niet doordat Paul de Leeuw in beeld is.
  Hij blijft irritant, denkt alleen aan zichzelf en probeert mensen in de z..k te zetten.
  Gewoon van de buis halen.

 91. johan

  neeee waardeloze gasten

 92. Cees

  Komt dat “Vlieg met me mee naar de regenboog” ook nog steeds voorbij?

 93. Icare

  Ik word zo ziek van die lelijke talentloze rotkop van deze man.

 94. Hans

  Paul is dik, hypocriet en niet meer van deze tijd.
  Superkansloos dat dit nog steeds op tv mag worden vertoond.
  Echt hoor, die kijkcijfers liegen niet.
  Daar heeft het journaal bitter weinig mee te maken.

 95. John

  Tegen zwarte piet krijg je geen kijkers mafferd . op sinterklaas avond even Surinaams volkslied even inwrijven mafferd ga lekker daar wonen . land verrader

 96. BRAAK

  De lage kijkcijfers liggen aan jou bolle en niet aan het journaal!!! Je maakt nu al ik weet niet hoelang hetzelfde hetzelfde programma met dezelfde slappe grappen en je koketteren met je geaardheid, de kijkers zijn je zat!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.