Thierry Baudet in kerstspecial YouTube-show Jensen

Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, is volgende week te gast in een van de vier kerstspecials van de YouTube-show van Robert Jensen. Dat heeft de talkshowhost laten weten. De banden tussen Jensen en Baudet zijn warm: onlangs was de talkshowhost ook onderdeel van het partijcongres van Forum. Nu schuift de politicus dus weer aan in zijn show, maar dit keer voor een lang interview. De kerstspecials duren namelijk maar liefst tussen de één en twee uur.

Jensen komt tussen kerst en oud en nieuw niet met actuele uitzendingen. “Ik ga mijn kleine, fantastische team vrij geven de komende twee weken met kerst en oud en nieuw. Heel veel mensen zijn dan gepikeerd en boos dat we geen shows doen en dat voelde ik natuurlijk al aankomen dat die reactie zo zou zijn.”

Daarom heeft hij de kerstspecials opgenomen. “We moeten uitrusten en opladen voor een nieuw jaar. Maar wat ik voorgenomen had is om de dagen tussen kerst en oud en nieuw jullie wel met het echte geluid te verblijden. Ik ken die dagen weet je wel, met kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag. Dan ben je het ook wel zat en dan daalt het allemaal even in, is de energie laag en wil je gewoon even uitpuffen, chillen, relaxen en dan wil ik mijn lieve kijkers en luisteraars ook wat geven.

Daar heeft Jensen de afgelopen weken aan gewerkt. “We hebben dubbele shifts gedraaid, heel heftig, maar wel heel leuk. Ik heb een aantal interviews opgenomen in de Jensen Show-studio met een aantal zeer interessante gasten. Ik zeg interviews, maar dat zijn het niet echt. Het zijn meer gewoon gesprekken. Gesprekken met mensen die ik interessant vind en waarbij het omgekeerd ook klikt.”

Ik heb een aantal interviews opgenomen en ik ben daar heel erg blij mee. We gaan ze uitzenden tussen kerst en oud en nieuw. Deze gesprekken zijn heel lang: de kortste is een uur en de langste is bijna twee uur. Ik ga het niet editen en gewoon uitzenden. Precies, zoals ik het zelf ook leuk vind om naar gesprekken te kijken. Ik ben het spuugzat die mainstream media met die korte gesprekjes.”

Een andere gast in de kerstspecials is Shashi Roopram van UP Network.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen