NU-ster Chris Helt niet blij met interview Anna Nooshin

Geplaatst op di 03 dec 2019 om 9:00

Chris Helt is niet te spreken over het interview dat hij heeft gehouden met Anna Nooshin. Hij zat er niet goed in en zij voelde dat. Dat is te zien in zijn rijdende talkshow op NU.nl. Als uithangbord van de leegheid van het bestaan leverde het interview weinig boeiends op. Nooshin oreerde maar over de worsteling van het leven met een mooi uiterlijk. “Als ik stories plaatst waarin ik zonder make-up te zien ben, dan is dat nou eenmaal mijn hoofd, hè?“, zei ze peinzend. 

Helt vervolgens: “Ja, maar Anna, dan ben jij nog steeds knap!

Nooshin: “Ja, maar daar kan ik dus niets aan doen.”

Helt: “Nee, jij hebt de genenloterij gewonnen.”

Nooshin: “Dankjewel, dat is heel lief, maar meer dan dat kan ik niet. Ik kan het niet echter maken dan het is.”

Begrijpt ze dat het voor niet-knappe mensen soms confronterend is om al die perfecte mensen te zien op de socials? “Als ik aan diversiteit dacht, dacht ik altijd aan feminisme, race, ethnic background, maar ik heb niet gedaan dat er ook mensen zoals Mariëtte zijn, mensen die gewoon volledig afwijken van het schoonheidsmateriaal. Omdat ik die in mijn dagelijkse leven heel weinig zie, omdat ik zo erg in dat wereldje zit van al die perfecte, mooie mensen.

Helt: “Word je daar niet doodmoe van?

Nooshin: “Nee, want ik ben heel nuchter, dus ik ben er helemaal niet zo veel mee bezig als iedereen denkt.”

Even later merkte Nooshin op dat ze het idee heeft dat Helt een vooroordeel over haar heeft . “Dat je toch het idee hebt dat ik niet genoeg maatschappelijks doe met mijn bereik en daar meer uit zou kunnen halen. Ik heb echter ook een punt gemaakt over Iran en de Zwarte Piet-discussie, maar ik kan niet over elke wereldramp mijn mond opentrekken. Ik heb ook het recht die oppervlakkige kant te laten zien.”

Daar zat dan gelijk het enige nieuwtje uit deze aflevering: Nooshin heeft kennelijk ook een andere kant.

Nooshin aan het eind van de aflevering: “Ik vond het heel leuk, ik hoop jij ook.”

Helt: “Ik zat er niet goed in, ik baal van mezelf.”

Nooshin: “Ja, ik merkte het wel een beetje aan je. Ik merk dat je een soort van dat je geest er niet helemaal is ofzo.”

Helt: “Nee.”

De rijdende talkshow van Chris Helt kunt u hier zien.

 

Foto: NU.nl
24 Reacties op “NU-ster Chris Helt niet blij met interview Anna Nooshin”


 1. Snotaap

  Het lijkt me ook doodvermoeiend om met zo’n leeghoofd in de auto te zitten… ze is mooi maar meer ook niet…

 2. Actries van Houten

  Jeetjepietje.

 3. M.

  Chris Helt, ik ben echt zwaar verliefd op deze man, hij is en te knap voor woorden, wat sexy vent.

 4. TdL

  De foto vat het hele artikel samen.

 5. Kees

  Relnicht en jezidi slet. Boeiender wordt het niet.

 6. Peter Wingender

  Ik snap die arme interviewer wel; tegen zoveel leegheid is niemand opgewassen. Wel een mooie; Nooshin claimt recht op oppervlakkigheid. Gossie.

 7. Kevin Frikandel

  Die Nooshin mogen ze van mij naar IS gebied sturen, kijken of ze dan nog van die “praatjes” heeft over dat ze het zo “zwaar” heeft… en die Helt kan ook weinig goed doen bij mij na zijn tenekrommende optreden met Chantal Jansen.

  Weten comedycentral/cnbc/nbc US trouwens al dat hun “format” van Carpool Karaoke geplagiariseerd is door Nu ???

  Zal ik het dan maar even melden? Kom daar toch iedere dag dussss

 8. ikweethetbeter

  Anna het grootste leefhoofd dat bestaat, hoe kun je daar nou mee in gesprek gaan .

 9. Curryworst

  Nee, natuurlijk was hij er met zijn gedachten niet bij.
  In een rijdende auto lijkt het me verstandiger om op het verkeer te letten.

 10. Peter Poot

  We noemen haar thuis Anna Onzin omdat er geen verstandig woord uitkomt.

 11. Pauline

  Dat wijf is helemaal hol van binnen….

 12. Minder of Mirjam

  Chris Helt is wel echt 100000x lelijker zonder baard

 13. Minder of Mirjam

  OMG IK ZIE NU(.nl) PAS DAT GEBLONDEERDE HAAR VAN HEM! JEEEEEEEZUUUUSSSSSS

 14. Jan

  Kim Kardashian wannabe?

 15. Max

  Interview in een auto lekker orgineel ook. En hij is de ster van NU wat een armoe mensen.

 16. Ron

  Nooshin heeft tegenwoordig een snor zag ik laatst bij Pauw. Helemaal hip en happening…

 17. Onshin

  Onbegrijpelijk dat deze meid ooit cum laude master Communicatiewetenschap aan UvA heeft behaald.
  Ze is zo hypocriet. Ze heeft duidelijk wat aan haar uiterlijk gedaan. Geef dat gewoon toe, dat zou haar sympathieker en kwetsbaarder maken.
  Ze zet bovendien zelf een aardige jongen na een relatie van jaren aan de kant om vervolgens met een notoire uitslover verder te gaan.
  Ook al zou ze zich vaker maatschappelijk uitspreken, haar daden bewijzen een leeg inhoudsloos karakter.

 18. Bert

  die vent is zo vol van zichzelf, met zijn voor de hand liggende interview vraagjes. nul talent. nul punten.

 19. Jur

  @onshin
  De UvA neemt niemand qua niveau nog serieus.

 20. Frits

  Wat een mooie vrouw. Songfestival laten presenteren samen met Nadia.

 21. Hanselientje

  Zo knap is ze niet. Ten eerste, ze heeft een nosejob gehad, ten tweede oogt ze sinds ze zo is afgevallen in één klap 10 jaar ouder. Ingevallen wangen, wallen. Check de openingsbeelden van deze vid? 32?! Oké dan!

  https://www.youtube.com/watch?v=DlQCXfT9y_M

 22. WaveX

  Fatale combinatie; naïef en vol van zichzelf. De nieuwe norm?

 23. Warmoes

  Hahaha, had die gekke Nooshin onze top Interviewer Helt op sokken ff mooi bij de journalistieke ballen!

 24. Ben

  Het gaat om je binnenkant. Dus wordt het alleen maar slechter. Een nietszeggend iemand!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.