Juvat Westendorp begrijpt kritiek op flirtshow Wendy

Geplaatst op vr 27 dec 2019 om 11:00

Juvat Westendorp begrijpt het best dat Flirty Dancing, het programma dat hij met Wendy van Dijk maakte, zo veel kritiek kreeg van de SBS 6-kijker. De show was veel te gelikt. Dat zegt de danser in Veronica Magazine. Flirty Dancing maakte pijnlijk duidelijk dat Van Dijk geen publiekslieveling meer is: als zij in beeld kwam, haakte twee derde van alle Linda de Mol-kijkers af. “Ik snap de kritiek op het programma, het was misschien te mooi, te filmisch geschoten. Het publiek wil het wat rauwer zien.

Het kwam niet echt genoeg over, meent Westendorp te zeggen. “Toch sta ik er nog steeds achter: het was écht, de mensen kenden elkaar niet.”

Baalt hij van de kritiek? “Dat er dan commentaar op komt, daar ga ik niet mee zitten. Zodra ik klaar ben met de opnames van een programma ben ik er eigenlijk al niet meer mee bezig.”

Is hij zo onverstoorbaar? “Onverstoorbaar is misschien niet het goede woord, maar ik geloof er sterk in dat het goed is als ik dingen doe waar ik achter sta. En dat was het geval met Flirty Dancing: ik heb werkelijk genoten van elk moment.”

Ik hoop wel nog dat ik een vervolg op Flirty Dancing of Superkids mag maken.

Lees ook: AD en Parool vinden Flirty Dancing nep en leeg (10 september)

Foto: SBS
28 Reacties op “Juvat Westendorp begrijpt kritiek op flirtshow Wendy”


 1. Nu komt de aap door de mand

  In 2020 komt het helemaal goed met Wendy als ze weer programma’s gaat maken die goed bij haar passen!

 2. Ron

  Het is niet de show, het is Wendy waar het publiek op is uitgekeken.

 3. Nu komt de aap door de mand

  Top NPO en Talpa! In de zomer zal RTL worden opgedoekt!

 4. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ...

  we hebben echt geen idee wie die man is.
  Waarschijnlijk zijn wij niet de doelgroep.
  En hemzelf ontbreekt het ook aa n interesse.
  Lekkere reclame dan weer. Gnagnagna.

 5. Curryworst

  Wendy van Dijk is al 48 maar gedraagt zich als een puberaal huppelkøtje in Flirty Dancing. Met dat springerige en blije gedoe in korte zomerjurkjes.
  Alleen dat al maakt zo’n programma ongeloofwaardig en tenenkrommend.

 6. Dries Roel Vink

  Stel dat Wendy, als ze nuchter is, de kritiek ook begrijpt en gewoon oprot …. wat zou dat toch fijn zijn. Ik word zo moe van die BN-ers die altijd en overal opdraven.

 7. Dagkerst

  Wendy is zo 2016. Web met die tut en haar spillepoten.

 8. Sjool

  Wendy is voltooid verleden tijd. Hoe is het met het gehandicapten autootje van dr zoontje eigenlijk?

 9. Cobweb

  “Ik snap de kritiek op het programma, het was misschien te mooi, te filmisch geschoten. Het publiek wil het wat rauwer zien.“

  Nee het publiek wil het helemaal niet zien !!!

 10. Gwendolyn

  Hij snapt in elk geval de kritiek! Verwendier zegt ‘dat het allemaal prachtig was’. In die zin 1-0 voor Kruidvat. Uh, Juvat. (Sorry voor dit domme grapje.)

 11. sukkel

  Wendy is uitgekotst heeft zelf aan meegewerkt

 12. Lau

  Onzin, als Wendy gewoon weer de rauwe variant van Hart in Aktie maakt (waarbij ze zelf ook de handen uit de mauwen steekt) en daarnaast weer Ushi en … maakt, dan heeft ze weer twee mooie programma’s met prima kijkcijfers.
  Onzin dat Ushi in deze tijd niet meer kan, dat praten ze elkaar aan. Dushi (de donkere dame) zou ik me niet mee aan wagen, maar een ander typetje kan prima. Of maak er Ushi en Friends van, neem BN-ers die elkaar op de hak nemen met een vermomming.

 13. Zo mak als een dom blondje

  “Ik snap de kritiek op het programma, het was misschien te mooi, te filmisch geschoten. Het publiek wil het wat rauwer zien.“

  —————

  Zo was het en niet anders. De kijker moet nog wennen dat SBS geen pulp is zoals RTL

 14. Flits Bom

  Nepotisme wordt keihard afgestraft.

 15. Gob Reus

  Rauwer zien, rauwer zien? De show deugde niet. Als ze het originele format hadden gebruikt was het een veel sympathieker geweest. Nu is het de Wendy van Dijk show geworden en daardoor geen succes. Wendy is niet sympathiek meer te krijgen. De afstand met het publiek is te groot geworden. Dat is denk ik over het algemeen het probleem van de huidige tv makers. De afstand met het publiek is te groot en daardoor maakt hem waarvan men denkt dat de kijker het leuk vindt en niet meer wat het publiek leuk vindt.

 16. Paola

  Een programmamaker die het vooral leuk vond om hetvpeigrammaxte maken…
  Dat is toch geen criterium of iets een succes wordt!
  Dat ze er lol in hebben om een show te maken lijkt me noodzakelijk, maar laten ze vooral niet vergeten dat er ook een kijkerspubliek door aangesproken moet worden. Daar gaat het dus mis. Wendy is de gunfactor kwijt en ze is record voor dit werk.
  En die Juvat is een onbekende nono in het grote veld der onbekenden. Die komt er ook niet als nummer dertien uit het dozijn.
  Samenvattend: behoorlijk overbodig allemaal en zonde van de tijd en de energie.

 17. Marjon Hanse

  Ik snap alle kritiek op Wendy niet hoor, zou er jaloezie in het spel zijn? Nu ze de vrouw is van Geljaard?

 18. Max

  Wendy is hier de piespaal. Dat is het belangrijkste doel op MC, mensen afzeiken

 19. Bakfietsmaffia

  Wendy is .. over the hill……. uitgepresenteerd … soms is het .. over.. zoals in … klaar .. wen er maar aan Wendy… dit is een mooi gebaar.

 20. Xylon

  Met Wendy van Dijk gaat het in 2020 weer helemaal goed komen !..

 21. Timo

  @Bakfietsmaffia IQ loos he? Geen idee hoe te typen he? Beetje dom he? Niet meer stemmen, dank

 22. Nils Holgersson

  Als er iets NIET echt is, zijn het de uitspraken van Peter R. de Vries:

  https://www.geenstijl.nl/5151202/om-peter-r-de-vries-lult-uit-nek-gokmen-tanis-verzette-zich-wel-tegen-vervoer-naar-rechtbank/

 23. Koos Platdak

  Hij zegt eigenlijk niks.

 24. Levi

  Wendy van Dijk is so boring, zo passé, ga iets anders doen, ga met je geluksgen spelen. Wendy is al zo lang niet meer de moeite waard, al haar programma’s zijn of worden een FLOP.

 25. Sjoerd

  Wat is de nieuwswaarde om een uitspraak van meer dan 3 maanden nu te citeren?

 26. Daan

  Kijk dat overgangslijk Wendy staan met die enge schonkige heupjes en slappe magere beentjes. Wat is het toch een lachwekkend figuur.

 27. Daan

  Kijk Wendy staan met die enge schonkige heupjes en slappe magere beentjes. Wat is het toch een lachwekkend figuur.

 28. Daan

  Kijk dat overgangslijk Wendy staan met haar schonkige heupjes en slappe magere beentjes. Wat is het toch een lachwekkend figuur.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.