Juvat Westendorp begrijpt kritiek op flirtshow Wendy

Juvat Westendorp begrijpt het best dat Flirty Dancing, het programma dat hij met Wendy van Dijk maakte, zo veel kritiek kreeg van de SBS 6-kijker. De show was veel te gelikt. Dat zegt de danser in Veronica Magazine. Flirty Dancing maakte pijnlijk duidelijk dat Van Dijk geen publiekslieveling meer is: als zij in beeld kwam, haakte twee derde van alle Linda de Mol-kijkers af. “Ik snap de kritiek op het programma, het was misschien te mooi, te filmisch geschoten. Het publiek wil het wat rauwer zien.

Het kwam niet echt genoeg over, meent Westendorp te zeggen. “Toch sta ik er nog steeds achter: het was écht, de mensen kenden elkaar niet.”

Baalt hij van de kritiek? “Dat er dan commentaar op komt, daar ga ik niet mee zitten. Zodra ik klaar ben met de opnames van een programma ben ik er eigenlijk al niet meer mee bezig.”

Is hij zo onverstoorbaar? “Onverstoorbaar is misschien niet het goede woord, maar ik geloof er sterk in dat het goed is als ik dingen doe waar ik achter sta. En dat was het geval met Flirty Dancing: ik heb werkelijk genoten van elk moment.”

Ik hoop wel nog dat ik een vervolg op Flirty Dancing of Superkids mag maken.

Lees ook: AD en Parool vinden Flirty Dancing nep en leeg (10 september)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen