Hélène Hendriks betreurt beledigen Carlo Boszhard

Hélène Hendriks heeft er spijt van dat ze Carlo Boszhard zondag heeft beledigd in Café Hendriks & Genee. Dat laat de 39-jarige presentatrice weten op Twitter. Er ontstond een buitengewoon ongemakkelijk tv-moment toen Hendriks stelde dat Boszhard een matig tv-jaar achter de rug heeft. “Eventjes terug naar afgelopen jaar. Dat was nou niet echt het meest succesvolle jaar voor jou, toch?“, vroeg de presentatrice. Boszhard was not amused en vroeg daarop terug: “Oh waarom?

Hendriks weer: “Of vind je zelf van wel?

Boszhard: “Ja, eigenlijk wel. Wat dan?

Hendriks: “Ik weet niet. Nou, vond je het zelf een succesvol jaar dan?

Boszhard: “Nou, ik had zes weken lang The Masked Singer. 1,9 miljoen, vind je het niet genoeg?

Hendriks tegen Wilfred Genee: “Help mij nou eens!

Boszhard: “Wie zegt dat dan tegen je! Je moet wel vragen stellen waar je zelf achter staat. Zo kom je er nooit, zus! Wat is dit nou voor een vraag?

Toen Genee probeerde in te grijpen, riep Boszhard: “Nee, ze moet zich er zelf uit redden!

Hendriks vervolgens: “Wanneer was jouw minst succesvolle jaar?

Boszhard geërgerd: “Ehmm, minst succesvolle. Nou, misschien het jaar ervoor dan.

Volgens Boszhard gaat het beter dan ooit. “Ik krijg Married At First Sight, Peter heeft gevraagd of ik bij The Masked Singer wilde gaan zitten, De TV Kantine had vorig jaar – het spijt me, schat – het succesvolste seizoen. Ik heb nog een contract en het is verlengd, dus ik zit er voorlopig nog.

Hendriks wees vervolgens op haar kaartje, waarop stond: ‘Het was nou niet echt het meest succesvolle jaar voor jou, toch?’ “Kijk, hier. Ja, die gaan we op z’n flikker geven!

Boszhard: “Wie heeft dat bedacht?

Genee: “Regel nummer één is: altijd de redactie verdedigen!

Hendriks: “Oh, sorry!

Nu, daags na de uitzending, laat Hendriks weten het voorval te betreuren. “Zondag bij Café Hendriks & Genee ‘n onhandig moment van mij. Helaas stel ik 1x ‘n vraag vanaf m’n kaartje die niet klopt. M’n eigen schuld!! Leek alsof ik niet was voorbereid…dat was ik wel, maar werd verrast en kwam er niet uit. You win some you lose some 😱😊 #endoorrr.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen