Harm Edens wil commentator Songfestival worden

Harm Edens zou Jan Smit graag vervangen als commentator van het Eurovisie Songfestival. De AvroTros mag hem bellen voor deze positie. Dat laat hij blijken op Twitter. Smit verzorgt al jaren samen met Cornald Maas het commentaar tijdens het liedjesfestijn, maar volgend jaar presenteert hij de editie in Rotterdam en moet hij Maas dus een jaartje in de steek laten. Edens zou graag naast hem achter de microfoon kruipen om commentaar te leveren voor en na de optredens.

Edens retweet een opmerking van ene Jose: “Nu Jan mag presenteren komt er wel plek vrij naast Cornald voor een echt leuke commentator. Is Harm Edens al gevraagd? 😇

In reactie op Jose laat Edens kort maar krachtig weten: “Nee.”

Edens is geen onbekende van AvroTros. Hij is de presentator van Dit Was Het Nieuws en was eind vorig jaar te zien met de eindejaarsquiz De TV Kijker van het Jaar.

Het is overigens ook goed denkbaar dat Maas het commentaar volgend jaar alleen verzorgt, want tijdens de editie in Rotterdam zal de kijker minder dan ooit zitten te wachten op commentatoren die door de presentatie heen praten.

Foto: SBS, Elvin Boer

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen