Gordon met 100-plussersshow, eerste beelden in DWDD

Geplaatst op wo 11 dec 2019 om 9:00

Gordon blijft ouderentelevisie maken, ook nu hij bij SBS 6 zit zónder zijn tv-maatje Gerard Joling. Zijn programma 100 Jaar Jong gaat op 6 januari in première in de door Chateau Meiland groot gemaakte SBS 6-maandag. De eerste beelden waren gisteren te zien in De Wereld Draait Door, waar Gordon te gast was met één van zijn oudjes. “In elke aflevering zien we hoe Gordon een tijdje meeloopt in het leven van twee verschillende honderdplussers“, zegt een woordvoerder.

Gordon vindt het geweldig dat hij ook bij Talpa ouderen-tv kan blijven maken. “Ik heb veel programma’s mogen maken met oudere mensen, maar honderdjarigen zijn een klasse apart. Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen.”

De entertainer leert veel van de oudjes. “Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen. Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer.

100 Jaar Jong is volgens Talpa een ode aan het leven. “Deze uitgesproken ouderen met hun ontroerende, grappige en inspirerende verhalen laten zien dat oud worden en positief in het leven staan, prima samengaan!

Deze Talpa Producties-show gaat op maandag 6 januari om 21.30 uur in première.

De eerste beelden:

Foto: SBS
35 Reacties op “Gordon met 100-plussersshow, eerste beelden in DWDD”


 1. Thymen

  Het programma doet me heel erg aan iets soortgelijks denken. Kopie van een NPO programma uit 2018

 2. Piet

  Thymen, jij bent ook een kopie.
  Een kopie van een clown.

 3. Klaasje v

  Wat ze bij DWDD lieten zien nodigt wel uit om ernaar te gaan kijken. Gordon is hierbij ook op zn best en de juiste persoon om dit te doen.

 4. Sjors van Kempen

  Niemand neemt De Heuck serieus. Met een integere presentator op NPO 1 was dit een succes geworden.

 5. Oja

  Klinkt als een leuk format, alleen jammer dat gordijn het presenteert. Dan haak ik per definitie al af.

 6. Joost

  Klaar met Gordon. Hij is niet leuk meer. Gedateerd en geweest. Passé en achterhaald.

 7. K.C.T.

  BNer Gordon met z’n eeuwig aanstellerig vervelend nichterig gedrag, richt de camera meer op zichzelf dan op de gasten,,,,,,, blijft een hopeloos vervelend schaterlachend gedrocht!!!!!!

 8. #De dubbelganger - de enige echte#

  Wat was Gordon top.

  Ik ga zeker kijken in januari

 9. Zucht

  Het is gewoonweg opveizelen van het imago van Gordon over de rug van de oudere mens. Ik walg van die vent.

 10. Gordijn H. Anger

  De laatste stuiptrekkingen van Gordon in 2020. Daarna kan het boek dicht.

 11. Curryworst

  Wat maakt Gordon het nu uit wat voor programma hij presenteert.
  Als hij maar media-aandacht krijgt. Hoe meer hoe beter.
  Nu weer over de rug van hoogbejaarden.

 12. Henk

  Men kan zeggen wat men wil van Gordon maar hij is een prima presentator. Daarnaast heeft hij het hart op de juiste plek. Waar sommigen alleen maar meer, meer, meer willen, helpt hij juist anderen die het moeilijk hebben. En vaak met zijn eigen geld ook nog!

 13. #De dubbelganger - de enige echte#

  Zo’n programma dat goed bij Gordon past wordt natuurlijk een hit. En met Wendy van Dijk komt het ook helemaal goed als ze weer gaat doen wat bij haar past. Wat een vakvrouw!

 14. Sip

  Hij valt terug op oude succes samen met Joling, maar die doet niet mee. Alleen heeft hij niet de gunfactor en ik denk dat dit geen succes wordt.

 15. Joost

  9:56

  Zo ‘natuurlijk’ is dat niet.
  99,8 procent van alle Talpa-programma’s is een flop.

 16. Johnny👀

  Het is voor de mensheid niet te hopen dat die Gordon 100 gaat worden..heb liever dat hij vandaag nog ‘gaat’ dan morgen.

 17. Duiven Tilly

  De famile Heuckerott zit lekker te liken hier – kan toch geen hond schelen wat die man nog doet – misschien Rosanne Kluif die wel – die geeft veel om ouwe lelijke honden-

 18. Paut Pielusma

  Mensen willen tv kijken zonder te hoeven denken, Gordon zit goed in dat genre.

 19. Bart

  Gordon die expres sinds juni op de achtergrond word gehouden door Talpa. Dit programma is de enige manier waarop het nog iets kan worden met zijn carrière op televisie. Voor Wendy is het wel echt einde verhaal.

 20. Viola

  Laten we één ding afspreken!Als ik die leeftijd heb wil er dan niemand Gordon op mij af sturen?Niet ten koste van mij de popie-Jopie uithangen.Ik ga niet kijken want ik geloof niet in zijn oprechtheid.
  Ik griezel van zijn kwetsende humor.

 21. Ron

  Dit lijkt me een heel leuk en origineel programma worden. En dit kan Gordon als geen ander. Ga het zeker kijken. Gisteren in DWDD was al zeer ontwapenend en dat wordt dit programma ook als ik de voorstukjes mag geloven.

 22. sukkel

  Dat vervelende fake lachen…. wat een irritante kleuter is die Gordon…als ie zo graag oude mensen wil helpen doe dat dan van je eigen centen zonder camera valse nicht … heb je nog geen poen genoeg snuiver

 23. Ketleen

  Heel Nederland haat Gordon, dat moeten ze nu toch eens inzien!

 24. Winterklaar

  Ik zou wel wat voelen voor een Gordon-loze omroep.

 25. Mark

  Het zelfde als al die bejáárden programma’s van RTL 4 met Geer & Goor, alleen zonder al dat gegier van Geer erdoorheen. Veel beter nu. Af en toe wat vileine grapjes van Gordon is ook leuk. En die oude besjes zijn nog het grappigst. Kan best 600.000 – 700.000 halen.

 26. Ketleen

  @mark, jij bent zo overduidelijk Gordon zelf, het druipt ervan af met je kijkcijfers erbij, zo doorzichtig

 27. Gordon Heuckeroth

  @Ketleen

  Je hebt gelijk.

 28. Lies

  Prachtig interview met Gordon en die lieve 100-jarige dame gisteren bij DWDD. Dat kan Gordon veel beter alleen zonder Joling. Gordon is liever en hij is oprecht geinteresseerd. Ik ga zeker kijken!

 29. Ron

  @Lies: zo is dat. Als hij het niet over politiek heeft dan is die best oké. Geld ook trouwens voor een Joling. Maar het is goed dat Gordon dit nu eens zelf gaat presenteren. Dat kan ie.

 30. Icare

  vergeet vooral niet over homosex en cocaine te praten.

 31. Deze Pulpa snuiver gaat weer voor een flop per de flop

  Lachwekkend programma. Deze geldgraaier gaat voor een flop per tje.

  Zou Sjon in zijn programma achter de piano een duintje spelen vraag ik me af. Sjon kan volgens Gorden een lekker moppie spelen. Het wordt weer fantastisch niks.

 32. Jumbo

  Hij zit weer aan de snuif, ik herken het meteen. Zag het aan zijn gezichtsuitdrukking.

 33. Solomon

  Met Wendy en natuurlijk ook Gordon gaat het zeer zeker helemaal goed komen !..

 34. aammehoela

  Die vrouw doet de show, die Gordon zit enkel maar te lachen en te lachen. Neen, Gordon verknalt het programma gewoon. Het idee is prima, de opzet ook maar de presentator is waardeloos. Gaan we dus niet kijken.

 35. Hans

  Dat wordt niks, ze zijn Gordonmoe in dit land.
  Ik ga Patty even een klysma brengen.
  Alleen zo blijft ze slank.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.