Gevecht Rico – Badr: gaat Veronica records breken?

Urgente televisie scoort meer dan ooit: sport, nieuws, actualiteiten en live-amusement zijn dé kijkcijferhits van nu. Veel urgenter kan het vanavond niet worden op Veronica, want die zender heeft het zeer veelbesproken titelgevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op het menu staan. De twee aartsrivalen vechten in een uitverkocht GelreDome in Arnhem om de titel tijdens GLORY COLLISION 2. De Talpa-zender zendt het hele gebeuren vanaf 20.00 uur live uit, tot ongeveer 1.15 uur.

In 2016 stonden de rivalen Verhoeven en Hari voor het eerst tegenover elkaar. Het bleef spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken met een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar uitgeroepen via een technische knock-out.

De GLORY COLLISION 2-rematch moet de ontknoping worden van de jarenlange vete tussen ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven en ‘The Golden Boy’ Badr Hari.

De presentatie tijdens deze avond is in handen van Hélène Hendriks, analisten zijn Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik. Mark Schaaf doet live verslag vanaf de ring.

Het lijkt erop dat Veronica vanavond een heleboel kijkers gaat trekken. De concurrentie is mild met was BN’ers-op-het-ijs-shows en een zangprogramma op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen