Gerard Joling wil 900.000 kijkers voor All Together Now

Gerard Joling hoopt dat zijn show All Together Now vanavond 900.000 kijkers gaat scoren met de seizoenspremière, ondanks het BN’ers-op-het-ijs-geweld van NPO 1 en SBS 6 en het kickboksen op Veronica. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. All Together Now trapt af met een kerstspecial én een nieuwe presentator: Joling dus. Hij vervangt Jamai Loman aan de zijde van Chantal Janzen en heeft er ongelooflijk veel zin in om deze show te gaan maken.

Maar hoeveel mensen gaan er kijken? “ Ik durf niets over kijkcijfers te zeggen, dat vind ik heel gevaarlijk, maar ik weet het niet. Je bent natuurlijk heel blij als je een miljoen kijkers zou hebben, maar dat is misschien te hoog gegrepen.”

Het zullen er iets minder zijn, denkt Joling. “Laten we zeggen 700.000 of 800.000 kijkers. Laten we zeggen 900.000. Dat zou ik fantastisch vinden. Niet alleen voor mij, maar ook voor RTL, voor Chantal, alle juryleden en vooral de kandidaten.

En waarom staat Jamai eigenlijk niet meer naast Chantal? “Jamai wilde sowieso wat anders gaan doen en de reden die ik gehoord heb is dat hij het akelig vond om oudere deelnemers te beoordelen met zijn leeftijd. Daar had hij problemen mee en dat vond hij soms heel erg vervelend. Dat begreep ik ook wel een beetje.”

Ik vond het vorig jaar al een heel leuk programma om naar te kijken, dus toen RTL mij vroeg om het te doen met Chantal, dacht ik: ja. Chantal wilde het ook heel graag.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen