Gerard Joling blij met RTL: ‘Ze zijn heel meegaand’

Gerard Joling voelt zich ontzettend op zijn plek bij RTL, waar hij nu bijna negen maanden onder contract staat. Hij vindt het fijn dat de zender hem zo vrij laat. Dat laat ze zanger weten aan Telegraaf TV. Joling wordt naar eigen zeggen niet gepusht om van alles te doen. “Ik zit hier precies op mijn plek en doe precies de dingen die ik leuk vind. Ik moet niks, RTL is ongelooflijk meegaand. Ook van: ‘Geer, wil je dat wel of niet?’ Ik kom daar in een warm nest. Ik vind het prima“, aldus de presentator.

Zijn voormalig tv-maatje Gordon is verhuisd van RTL 4 naar SBS 6. Daar maakt hij nu een soort Geer & Goor-achtige show met Patty Brard. “Dat had ik ook wel aangekund hoor. Ik kan enorm lachen met Patty.

Gordon en Patty reizen voor een nieuwe tv-reeks over de hele wereld, net als Joling momenteel doet. “Ik heb vernomen dat het bij hen gaat over eeuwig lang jong blijven. Dat is een ander uitgangspunt. Mijn programma gaat over vooroordelen die we hebben over andere mensen.”

Heeft hij veel contact met Gordon? “Ik spreek hem heel weinig. Er is geen ruzie of iets, maar die jongen is hartstikke druk en ik ook, dus ik heb hem al heel lang niet gesproken. Maar ik heb absoluut geen ruzie met hem.”

Een nieuwe tv-samenwerking zit er voorlopig niet in. “Hij zit bij SBS en ik zit bij RTL, dat is lastig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen