Gerard Joling blij met RTL: ‘Ze zijn heel meegaand’

Geplaatst op di 03 dec 2019 om 10:00

Gerard Joling voelt zich ontzettend op zijn plek bij RTL, waar hij nu bijna negen maanden onder contract staat. Hij vindt het fijn dat de zender hem zo vrij laat. Dat laat ze zanger weten aan Telegraaf TV. Joling wordt naar eigen zeggen niet gepusht om van alles te doen. “Ik zit hier precies op mijn plek en doe precies de dingen die ik leuk vind. Ik moet niks, RTL is ongelooflijk meegaand. Ook van: ‘Geer, wil je dat wel of niet?’ Ik kom daar in een warm nest. Ik vind het prima“, aldus de presentator.

Zijn voormalig tv-maatje Gordon is verhuisd van RTL 4 naar SBS 6. Daar maakt hij nu een soort Geer & Goor-achtige show met Patty Brard. “Dat had ik ook wel aangekund hoor. Ik kan enorm lachen met Patty.

Gordon en Patty reizen voor een nieuwe tv-reeks over de hele wereld, net als Joling momenteel doet. “Ik heb vernomen dat het bij hen gaat over eeuwig lang jong blijven. Dat is een ander uitgangspunt. Mijn programma gaat over vooroordelen die we hebben over andere mensen.”

Heeft hij veel contact met Gordon? “Ik spreek hem heel weinig. Er is geen ruzie of iets, maar die jongen is hartstikke druk en ik ook, dus ik heb hem al heel lang niet gesproken. Maar ik heb absoluut geen ruzie met hem.”

Een nieuwe tv-samenwerking zit er voorlopig niet in. “Hij zit bij SBS en ik zit bij RTL, dat is lastig.”

Foto: RTL
15 Reacties op “Gerard Joling blij met RTL: ‘Ze zijn heel meegaand’”


 1. Minder of Mirjam

  Geertje! Altijd lachen met Geer, dus ik gun het hem wel.

 2. Duindorp altijd 1

  Luister niet naar wat de media zegt. Duindorp is de leukste plek van Nederland. Hier gebeurt altijd wat en we staan voor elkaar klaar! Duindorp altijd 1!

 3. Peanut

  Maar echt… dit heb ik vorige week gezien op telegraaf tv. Nu al een berichtje van gemaakt? Goed bezig🤣

 4. Gekkigheid natuurlijk!

  @Duindorp altijd 1: Als ik ergens niet wil wonen, dan is het in Duindorp. Laat ze de boel maar in de fik steken. Het is altijd al het afvoer putje van Nederland geweest.
  Jullie staan voor elkaar klaar? Laat mij lachen! De meeste racisten wonen in Duindorp. Een donkere vriendin is jarenlang getreiterd en gepest in die wijk. Ze heeft een keer iets gezegd over vuurwerk. En vervolgens werden eieren en andere troep tegen haar ramen gesmeten of poep door de brievenbus gegooit. Kortom: Duindorp, dat is nog erger dan De Bijlmer in Amsterdam of Schilderswijk in Den Haag.! .

 5. Solomon

  Nou, geniet u dus nu maar lekker van uw vrijheid Meneer Joling zolang Peter daar nu nóg de dienst uitmaakt !.. U weet natuurlijk vast wel dat het zo weer voorbij kan zijn met die zogenaamde gegunde vrijheid daar bij dat uit koers geraakte RTL-schip van Bertelsmann !..

 6. RTL sekte

  Net als Duindorp is bij RTL alleen eigen volk toegestaan.

  Brrrr

 7. Gordijn H

  Vermoeiend en zeer doorzichtig dit soort verhaaltjes (sprookjes)

 8. Einde lineair kijken

  Het einde is in zicht, het is afgelopen met lineaire televisie.

 9. Wendy

  @ Einde lineair kijken
  Tue 03 Dec 2019 om 10:43

  Complete onzin, dit jaar is het marktaandeel lineaire televisie juist weer gestegen. Feitenkennis is niet altijd een ding bij sneue roeptoeters.

 10. pieter

  @Wendy, idd, roeptoeters blinken niet altijd uit in het onderbouwen van hun beweringen…

 11. critikast

  Geen kwaad woord over Duindorp. Voordat je het weet ligt er een cocktail of granaatje bij je in de huiskamer !

 12. Maria

  Jammer dat de Goud & Nieuw show van Gerard niet doorgaat. Kennelijk zijn er mensen die hem en de fans dat niet gunnen.

 13. Dikke L U L

  Die gluiperd naast Joling heeft ook weer aandrang om in beeld te komen.. Moet hij niet eens wat advertenties gaan verkopen ipv met een bezweet hoofd en champagne op de foto!

 14. Sven L.

  Komt Joling nog met een muziekprogramma op 4? Heeft ‘ie heel vroeger ook nog gedaan.

 15. Incontinente Viespeuk

  Gerard Joling hoort thuis in het gesticht.
  Vieze man met een vulgair idioom, hij is er jarenlang mee weggekomen, echter in de kijkcijfers is deze vuilspuiter een regelrechte fllopper. En erg rot om te zien op tv. Dat aftakelende hoofd ziet er steeds enger uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.