Fred van Leer: ‘Botox is hetzelfde als water drinken’

Tv-stylist Fred van Leer vindt het flauw als mensen kritiek hebben op het botoxgebruik van bekende Nederlanders. Het is eigenlijk hetzelfde als water drinken om er goed uit te blijven zien. Dat heeft hij gezegd voor de camera van LINDA. Van Leer schaamt zich er niet voor dat hij zich om de haverklap plat laat spuiten (met botox). Hij doet er naar eigen zeggen van alles aan om er jong en fris uit te blijven zien op de beeldbuis. “Ik doe botox, ik doe filters, ik sport, ik drink water…“, laat hij weten.

Botox en fillers is wel iets anders dan sporten en water drinken, al vindt Van Leer van niet. “De grap is: mensen zeggen: ‘Je mag dus geen botox gebruiken’, maar je mag wel water drinken en sporten. Maar dat is hetzelfde.”

De verslaggever van LINDA. vroeg ook andere bekende Nederlanders naar hun beautygeheimen. “Ja, ik doe zeker twee keer per jaar minimaal aan botox“, zegt Caroline Tensen bijvoorbeeld.

Daphne Deckers: “Ik heb nu twee keer mijn gezicht laten laseren.”

En Leontine Borsato: “Ik heb weleens botox gedaan. Dat was het, ja.”

Wie geen botox gebruikt – althans, het is niet te zien – is Angela Groothuizen. Wat doet zij om jong te blijven? “Ik drink eigenlijk niet. Dat is op mijn leeftijd echt een aanrader“, laat ze weten, met een glas champagne in haar hand.

Foto: LINDA.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen