Danny Vera schaamt zich niet voor Muziekfeest op Plein

Danny Vera schaamt zich er niet voor dat hij in het verleden een paar keer heeft meegedaan aan het ietwat ordinaire TROS Muziekfeest op het Plein. Dat geeft de Rollercoaster-zanger aan in Het Parool. Vera heeft lange tijd gevochten voor wat media-aandacht en die kreeg hij van de volkse TROS. “Heb ik vier keer opgetreden, schaam ik me totaal niet voor. Ik had een plaat die niet verkocht en was er bij de platenmaatschappij uitgebonjourd. Ik dacht: de volgende betaal ik zelf wel.

Die plaat liep helemaal niet. “Moest ik die hele handel terugkopen. M’n hele kelder lag vol. Toen meldde de Tros zich met dat Muziekfeest. Ik twijfelde. Ik tussen die Hollandse hits? En ik moest nog playbacken ook.”

Uiteindelijk ging Vera overstag. “Na een tijdje dacht ik: wat kan mij het eigenlijk verrotten? Ik zit hier met drieduizend plaatjes. Ik ga gewoon. En ik moet zeggen: ontzettend aardige mensen. Een warme familie.”

Ik heb zelfs nog op Curaçao aan de pina colada gezeten met Dennie Christian. Die van hoeba hoeba hop, ja. Ook al zo’n goede vent! Maar inderdaad: mijn muziek paste er totaal niet.”

Een uitgebreid Parool-interview met Danny Vera kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen