Carlo Boszhard vindt Hélène Hendriks onpersoonlijk

Carlo Boszhard vindt het jammer dat Hélène Hendriks hem niet persoonlijk haar excuses heeft aangeboden na hun conflict in de talkshow Café Hendriks & Genee. Ze is onnodig negatief. Dat laat hij vandaag weten in de Televizier. Boszhard zat anderhalve week geleden in de show, op verzoek van Wilfred Genee, maar kreeg al snel spijt van zijn optreden. “Ik was daar niet om iets te verkopen, maar omdat Wilfred een aardige collega is. Dan doe je dat voor elkaar“, legt de RTL 4-ster uit.

Uiteindelijk stelde Hendriks hem de gewraakte vraag: “Eventjes terug naar afgelopen jaar. Dat was nou niet echt het meest succesvolle jaar voor jou, toch?

Het schoot de beledigde Boszhard volstrekt in het verkeerde keelgat. “Even dacht ik nog hoe stom het zou zijn om te zeggen dat The Masked Singer en De TV Kantine aantoonbaar grote successen zijn. Maar ik deed het toch en een bizar gesprek volgde waarin ik mijn successen zat te verdedigen in een programma waar – hoe ironisch – bijna niemand naar kijkt“, zegt hij nu.

Een da na de uitzending gaf Hendriks op Twitter aan dat ze het voorval betreurde. “Ze had mij dat ook persoonlijk kunnen zeggen, maar ze koos voor deze optie.”

Hendriks smult van negativiteit, vindt Boszhard. “Want dat scoort. Maar om het te creëren als het er niet is, gaat wellicht wat ver.”

Lees ook: Hélène Hendriks betreurt beledigen Carlo Boszhard (10 december)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen