Britt Dekker wil nog steeds niet aanschuiven in VI

Realityster Britt Dekker wil nog steeds niet aanschuiven in de talkshow Veronica Inside, ondanks dat ze groot fan is van het presentatietrio. Dat heeft ze gezegd voor de camera van Veronica. Dekker is gek op VI. “Ik ben heel erg fan. Ik heb nog nooit een aflevering gemist. Ik ben echt een die-hard-fan. Het was laatst bijna uit met mij en mijn vriend omdat ik tot half drie ’s nachts op YouTube dan de leukste filmpjes terug ga kijken“, aldus de realityster. “Je kan ook andere dingen doen in bed.

De mannen van VI zijn heerlijk eerlijk, vindt Dekker. “Ik heb soms dat ik een beetje verdwaal in het gelikte tv-wereldje en dan kijk ik naar hen en denk ik: het hoeft niet, je kan ook zo zijn! Want kijk wat ze allemaal hebben.”

Wie vindt ze de leukste van de heren? “René toch wel. Als hij helemaal stuk gaat om iets, moet ik ook lachen. Johan vind ik ook geweldig en zonder Wilfred heb je geen aangever. Voor mij is het echt het gouden trio.”

Wat zijn haar leukste fragmenten van VI? “Ik vond het leuk dat René Man Bijt Hond liet zien en ik vind het ook grappig dat ze soms gewoon hun eigen zender slopen en het hen niet boeit.

Al met al wil ze dus nooit langskomen. “Nee, ik ga niet het programma verpesten. Dat is juist zo goed aan hen. Ze blijven gewoon bij henzelf en hebben geen zin in die poeha. Nee, absoluut, dat zou echt zonde zijn.”

Lees ook: Britt Dekker weigert VI: ‘Ik durf niet aan tafel’ (23 augustus 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen