Art sluit mager bekeken Over De Vloer af bij Frogertjes

Na de behoorlijke afgang van Zomer met Art was vriend en vijand het er wel over eens: een personalityshow is niet bepaald weggelegd voor Art Rooijakkers. Behalve Peter van der Vorst. Hij gaf zijn eigen format Van der Vorst Ziet Sterren over aan Rooijakkers, die er – vanwege strubbelingen met Talpa – Rooijakkers Over De Vloer van maakte. Na acht afleveringen kan de balans worden opgemaakt en is duidelijk dat Rooijakkers met gemiddeld 606.000 kijkers opnieuw een flop te pakken heeft.

Het zou zomaar kunnen dat Rooijakkers vanavond zijn allerlaatste Over De Vloer uitzendt. In deze slotaflevering gaat hij langs bij René en Natasja Froger, waar het gehele gezin samenkomt voor het diner.

De Frogertjes vertellen over hun jeugd, carrières, gezondheid, maar ook de ups en downs en het geheim van hun relatie. René laat verder zien hoe hij fit blijft voor de Toppers, maar ook geniet van het leven en hun zonen vertellen dat ze vroeger niets te kort zijn gekomen.

De tweede gast Maarten van Rossem vertelt aan Rooijakkers openhartig hoe hij is opgegroeid en hoe hij als kind was, hoe hij verliefd op zijn vrouw is geworden  en dat hij ooit nog wel eens een tv-programma over treinen en musea zou willen maken. “Art brengt Maarten in stijl naar de studio in een oude Renault 4. Ook ontmoet Art de zoon en kleinkinderen van Maarten die vertellen wat voor een vader en opa Maarten is.”

De laatste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen