‘6 Inside en Twan Huys grootste tv-flops van 2019’

Geplaatst op za 28 dec 2019 om 10:00

De SBS 6-rubriek 6 Inside van Albert Verlinde is de grootste televisieflop van het jaar 2019. De RTL 4-mislukking RTL Late Night met Twan Huys volgt op de voet. Dat vindt het AD, dat vandaag een top vijf van mislukte tv-formats heeft gepubliceerd. 6 Inside, waarvoor in het beginstadium Angela de Jong is benaderd als presentatrice, mislukte keihard in de vooravond van SBS 6. Het programma was statisch, het sprankelde niet en Verlinde was niet meer de topscoorder van weleer.

Het gênantst was nog wel dat 6 Inside RTL Boulevard wilde gaan inmaken. “Het offensief bleek een natte wind. Geen nieuws, geen kijkers.”

Het AD zal daarbij nooit vergeten hoe de dag na de allereerste 6 Inside het shownieuws over de huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard brak. In De Telegraaf.

Twan Huys volgt op twee. “Ongeëvenaard in de tv-wereld was de aankondiging van RTL dat de zieltogende talkshow nog dezelfde avond zijn laatste uitzending zou beleven. Pijnlijke aftocht.

De rest van de top vijf wordt afgemaakt door Het Spijt Me van Caroline Tensen, Jan Houdt Hoop van Jan de Hoop en Wat Een Verhaal van André van Duin en Anne-Marie Jung.

Het AD-artikel Mislukte Tv-Formats kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
26 Reacties op “‘6 Inside en Twan Huys grootste tv-flops van 2019’”


 1. Eigen angst duurt het langst

  6 Inside zeker niet, dat stond verkeerd geprogrammeerd! Top Talpa!

 2. Lachgas

  En niet vergeten de talrijke programma’s van met name Talpa, die grootswerden gepromoot en waar vervolgens de kijkcijfers behoorlijk tegen vielen.

 3. Eigen angst duurt het langst

  Eigen angst duurt het langst
  Sat 28 Dec 2019 om 10:12

  hahahahahahahahahahaha

 4. HansR

  John en Linda die gewend waren aan een miljoenen kijkers publiek hebben in 2019 hun falende programma’s willen verdoezelen door in de media aan te geven dat ze 300.000 kijkers een reden tot hard juichen vinden.

 5. Eigen angst duurt het langst

  Overal waar de kop van Angela op TV was te zien waren de grootste floppers

  Het Spijt Me van Caroline Tensen en Jan Houdt Hoop van Jan de Hoop waren wel samen de nr 1. Ook Beau is flopperdeflop. Twan had meer kijkers in 2018.

  Angela haar floppers zijn niet de floppers van nederland.

 6. Pulpa in totaal de grootste flop van 2019

  Talpa de grootste flop van 2019. Verder niets op aan te vullen.

 7. Caramba

  Een top 25 zou niet minder misstaan. En een beetje tv-recensent zou ook een laagje dieper kijken om rode draadjes te ontdekken. Welke poppetjes hebben de meeste mislukkingen achter hun naam, en wordt dat wel of niet gecompenseerd met successen?
  Maar dat is waarschijnlijk te veel gevraagd. Hoewel ik fan van Angela ben, ben ik bang dat ik hier op de bodem van haar diepgang ben gestuit.

 8. Curryworst

  Ook een leuk overzichtslijstje in de Volkskrant.
  Over de mediapersoonlijkheden van het jaar 2019:
  https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/de-gouden-familie-de-mol~bd23328d/

  Met daarin een rolletje weggelegd voor MC, zie #14 Angela de Jong.

 9. NPO4

  Let maar op mijn woorden, Twan gaat ’t weer helemaal maken bij NPO! Goeie vent op de juiste zender!

 10. aammehoela

  Terecht lijstje en juiste conclusies. Maar natuurlijk zijn er ook minder spraakmakende flops. Op alle zenders, ook bij de NPO.

 11. Tooske

  Talpa wordt opgekocht door rtl groep dit is het laatste nieuws van 2019 en dan gaat het gelijk de kliko in nog een slecht jaar toegewenst molletjes dan is het ook gelijk einde verhaal voor die botox dame linda genoemd. ,

 12. man pan

  Genee en Hendriks was ook pijnlijk om te zien, totaal geen balans tussen de twee.

 13. NPO4

  @Tooske, zou ’t eigenlijk niet beter zijn als er ’n verbod komt om daar naar te kijken?

 14. anoniemm

  Angela de jong

  stem je vvd

  we moeten voorzichtig zijn met angela de jong

  ze is een leugenares

  wie wil angela de jong in dienst

  ze komt leuk over in het begin

  eenmaal in dienst

  maakt ze je kapot

  AD kan niet af van der

  niemand bij AD is weg van der

  misselijk mens

  dat doet ze vanwege haar uiterlijk

  raar stem lelijk dikke armen tijger pakjes

  angela is een beetje behinderd

  wees voorzichtig met angela de jong

 15. NPO Zeiker#

  Talpa grootste TV flop 2019 en waarschijnlijk ook 2020

 16. Leo knots

  Eigenlijk alles met Verwendy een grote flop

 17. Alex Jones

  De grootste flop is de vergeten flop, Café Hendriks & Genee.

 18. Rudolf

  De grootste flop van 2019 is toch echt RTL-Nederland met alle grote flop programma’s van vooral de afgelopen half jaar en om maar niet te spreken over de teruglopende kijkers naar die zender.

 19. Hans

  @Rudolf en je 32 andere naampjes:
  Nederlands leren of teruggaan!

 20. @Hans

  Fuck You Dutch basterd!

 21. Hansie Hansie

  19:11
  Basterd = van basterdsuiker = bruine suiker, dumb bastard.

 22. Curryworst

  Twan is echt gegroeid als programmamaker. Heeft zijn hele eigen stijl ontwikkeld en mag al zijn programma’s graag zien. Heeft bovendien een hele goede muzieksmaak, waar de uitzendingen van hem veelvuldig mee gelardeerd zijn.

 23. Xylon

  En Natuurlijk negeert Angela’s Fake Dagblad maar weer eens voor de zoveelste keer gemakshalve dé aller grootste tv flopper ooit !.. De man die het in zijn 22 jarige carriére gepresteerd heeft om tig flops achter zijn naam te plaatsen !.. Namelijk rtLuxembourg’s Fake talkshow host Beau van Erven Dorens !.. Maar ja, het is natuurlijk ook maar weer eens Beau’s zoveelste flop programma van dit seizoen bij RTL-Duitsland hé !..

 24. Barry Verheijden

  Persoonlijk vond ik het programma Vloggende Hollanders nog best een leuk programma terwijl het na een paar weken van de buis werd gehaald. Dat ervoer ik als een beetje een abrupt einde van iets wat best mooi had kunnen worden.
  Sinds die tijd zijn ze een beetje voorzichtiger geworden.
  Zo heeft die Kwalbert Verlinde het toch best lang uitgehouden terwijl het duidelijk een kansloze zaak was. Ook Jandino hebben ze eindeloos laten spartelen. Gordon was heel lang onderwerp van spot en hoon, die flopte keer op keer overigens.
  Hopelijk laten ze Merel Westrik op tijd los om er wat van te maken (Linda eruit, andere dametjes uitnodigen, vooral géén P. Brard) en verder denk ik dat Talpa in z’n geheel wel kan opdoeken. Wat voegt het toe, behalve irritatie?

 25. ”VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  Waar blijven de kijkcijfers?

 26. tim

  Het spijt me

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.