Wilfred spreekt hou-je-mond-teken af met Hélène

Wilfred Genee heeft met Hélène Hendriks afgesproken dat ze haar mondt houdt als hij zijn Bacardi-cola verplaatst in hun talkshow Café Hendriks & Genee. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Hendriks groeit duidelijk in haar rol, maar het scherpe, relnichterige van Genee heeft ze niet echt in zich. Waar Genee feilloos aanvoelt waar de pijnpunten zitten, komt Hendriks soms als een heggenschaar door een spannend gesprek heen. Daar is hij toch wel een beetje klaar mee.

Genee heeft erover gesproken met Hendriks. “Ik heb net een vergadering gehad over Café Hendriks & Genee. We hebben de uitzending van afgelopen week teruggekeken en ook een beetje vooruitgekeken en hoe we dat moeten aanpakken.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Durft iedereen die daar zit eerlijk tegen jou te zijn? En ben jij eerlijk?

Genee: “Ik heb nu vooral met Hélène samengezeten en met Raymond, die namens de zender alles coördineert nu, en we hebben van de week erover gezeten. Ik moet wel eerlijk toegeven dat er niet zo heel veel gezegd wordt dan.”

Van Baarlen: “Zijn Hélène en jij eerlijk tegen elkaar?

Genee: “We zijn net heel eerlijk tegen elkaar geweest. We proberen nu ook tekens af te spreken. Dat als ik mijn Bacardi Cola verplaats, ze weet dat ze haar mond moet houden. Ha ha ha. Toen zei ze: ‘Dat onthou ik niet!’ Het is nog best lastig.”

Duopresentatie in een sportprogramma is makkelijker dan in een pittig programma over actualiteiten, zegt ze. “Als het over actualiteiten gaat is het toch een stukje moeilijker en we zijn nu samen aan het schaven. Ja, het schaaft nogal. En soms schuurt het ook.”

Café Hendriks & Genee heeft nog vier afleveringen te gaan. “Het is niet anders. We hebben de kans gekregen om nog een tweede keer te mogen, daar zijn we druk mee bezig, en of er een derde seizoen komt? Dan moeten de kijkcijfers nog wel iets omhoog. Je ziet hoe moeilijk het is.”

Er keken vorige week 180.000 mensen. Genee: “Nou ja, Ladies Night had 140.000 kijkers en die gaan gewoon wel door tot juni.”

Café Hendriks & Genee is vanavond om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen