Wilfred Genee vond Art Rooijakkers vervelende gast

Geplaatst op di 05 nov 2019 om 14:00

Wilfred Genee heeft zich in het eerste seizoen van Café Hendriks & Genee behoorlijk geërgerd tijdens het interview met Art Rooijakkers. Dat vertelt de presentator in het AD. Genee was tijdens het vraaggesprek zichtbaar geïrriteerd. “Wat een gast als Art Rooijakkers vervelend deed: hij zei ja en nee, maar vertikte om antwoord te geven. Raakte ik geïrriteerd. Dacht ik: hallo, je bent hier te gast omdat je binnenkort je eigen talkshow hebt, ga je zó doen. Werd ik iets feller“, zegt hij.

Rooijakkers werd tijdens het tv-interview in juni geconfronteerd met zijn imago als de Pinokkio van RTL. Hij heeft aantoonbaar en meermaals gelogen in de rel rondom het ontslag van Dennis Weening bij Expeditie Robinson.

Genee confronteerde Rooijakkers hiermee, maar hij kwam niet verder dan erg korte antwoorden. Helaas besloot Hélène Hendriks ineens om het schurende gesprek af te kappen, maar dat schuren gaat Hendriks in het nieuwe seizoen niet langer uit de weg, meent Genee. “Dat gaat Hélène ook doen, hoor, let op.

Het is geen geheim dat Genee destijds niet blij was met de komst van Rooijakkers naar RTL. “Toen ik bij RTL Twan Huys zag binnenkomen, en vervolgens Art Rooijakkers, dacht ik: krijg nou wat? Zij gaan allemaal dingen die ik ook leuk vind“, aldus de presentator destijds.

Hij doelde op het feit dat RTL de grootste non-personality’s in huis haalde voor de late talkshow, terwijl – destijds – het grootste interviewtalent van de zendergroep, Genee, gepasseerd werd.

Het was een van de redenen voor Genee om over te stappen naar Talpa, waar hij nu twee talkshows presenteert op Veronica én een dagelijks radioprogramma op Radio Veronica.

Foto: SBS
29 Reacties op “Wilfred Genee vond Art Rooijakkers vervelende gast”


 1. Rat Art

  Art is een Rat want eens een matennaaier altijd een matennaaier.

  Wat was Pauw die eerste uitzending goed. Daar kan die rat niet aan tippen.

 2. anoniem

  als er iemand

  heel vervelend is

  niet leuk

  dan is

  gescheiden wilfred genee

 3. Job

  Wilfred overschat zichzelf enigszins. Ook een talkshow met hem was geflopt op rtl4. Het is dat er toevallig chemie is met de heren van VI, anders was Wilfred gewoon presentator geweest bij Fox Sports of Ziggo.

  Overigens, VI zit ook in de lift naar beneden, als gaat het langzaam.

 4. Pauline

  Ik ken die hele vent niet, maar als ik die kop zie kan ik mij voorstellen dat het een grote kwal zou kunnen zijn…

 5. Remi

  Wilfred is een “factor” waarmee rekening wordt gehouden,
  in het krankzinnig media-wereldje.

  Terecht.

  Gisteravond bijvoorbeeld, zagen we Wilfred (weer) op z’n állerscherpst.

 6. Televisieman

  Wilfred kent flop na flop op tv. Hij moet het doen met VI. Dus interview talent of niet, hij trekt geen kijkers.

 7. aldus

  Art heeft bij zijn contractonderhandelingen bedongen dat hij NIET RE hoefde te doen. MC; Art heeft niet aantoonbaar en meerdere malen gelogen. Jullie liegen tot op de dag van vandaag. Waar is jullie bewijs?

 8. Einde TV

  oud nieuws, ik had vorig jaar een mening hierover.

 9. John de Mol - Narcist

  Wilfred is mijn bitch geworden!

 10. dynamische dennis

  Als je 15 jaar lang iedere week met Derksen aan een tafel zit

  Ja, dan word je wel scherp en ad-rem op een gegeven moment. Daar ontkom je niet aan.

 11. TE GEK VOOR WOORDEN

  Menstruatie-armoede: geen geld voor maandverband, dan maar wc-papier
  11:48 IN BINNENLAND, ECONOMIE
  Eén op de tien Nederlandse vrouwen moet soms improviseren tijdens haar menstruatie omdat ze geen geld heeft om sanitaire producten te kopen, blijkt uit nieuw onderzoek.
  *************************************************************
  HA HA HA , maar wel geld voor sigaretten en een duur telefoonabonnement.

 12. arjan

  Volgens D66 jongeren is 90 km per uur genoeg ik begrijp ze wel want ze rijden van huis naar de kroeg en dat is niet zo ver..

 13. Fred

  Volgende keer gewoon open vragen stellen Wilfried. Kan die andere niet alleen ‘ja’ of ‘nee’ opzeggen. Denk dat je dat toch wel wist? LOL

 14. Solomon

  Art is een Beau 6.0 wat dat betreft !… Eva kan binnenkort ook worden toevoegt aan de steeds groter wordende groep die volledig bestaat uit alleen maar RTL mislukkingen !…

 15. Nijl

  Genee kan geen sfeer brengen aan tafel. Hij mist humor en de flair om en scherp en verwonderd te zijn. Zoals Eus al zei; in iedere vraag zit al zijn mening. Dan red je een talkshow niet en dat is so far gebleken. En hij heeft al behoorlijk wat kansen gehad. Zijn kracht zit in voorzetjes geven aan Gijp en Derksen “lekker blijven doen man” niets mis mee.

 16. Chris

  Ik vind Genee een vervelende gast.

 17. Wout

  Genee. Kots.

 18. Bart

  @Nijl Dat kan hij wel maar het ligt aan het soort talkshow. Dit met Helene Hendriks gaat niet werken. Luister eens een aflevering van The Friday Move op BNR. Zoiets moet hij ook op tv gaan doen. Of een interview programma. Een uur of langer met maar 1 gast.

 19. papa

  Walgelijk ventje die Genee

 20. is er ook nog iets anders op teeve als chateau meiland?

  Het boeit mij niet wat Wilfred vindt of vond.

  Lekker dingen vinden en meninkjes hebben terwijl de wereld in de fik staat; toppunt van egocentrisme!

 21. Roely

  @Bart
  Op de radio vind ik het net zo’n zelfingenomen ventje als op tv. Zo verschrikkelijk wijs met zichzelf. Altijd commentaar op collega’s, maar wat stelt hij zelf voor, kan alleen maar negatieve voorzetjes geven.

 22. Suzy Wang

  ik hou niet van rooie.

 23. Nijl

  @Bart. Ga er toch niet in mee. Friday move pak ik op podcast vaak mee in het weekend. Aardig maar ookdaar is zjin tone niet sympathiek voor talkshow op tv. BNR pakt max 1,1 procent max en hij verandert daar weinig aan, To be continued

 24. RuudieHemaPuudie

  Het is net als ik op de rechter foto Stan Laurel zie of zie ik dit verkeerd..?

 25. Truus

  21:44
  Art = RAT.

 26. BRAAK

  Dat ze dit onderkruipsel nog een programma geven is mij een raadsel!!! Hij is een linkmiegel met die foute tweede wereld oorlogskop.

 27. W.varendse

  Het lijkt mij het beste dat genee opdondert. Hij vindt zich verschrikkelijk goed,maar is een misselijk mannetje. Wat een kijkcijfers. 156.000.Hoe durf dan altijd commentaar te hebben over anderen.
  En dat voetbal Inside hoge kijkers heeft komt door rene en derksen. Als die er niet waren had die niet van die kijkcijfers.
  Dat heeft zondagavond wel laten zien.weg met die man.

 28. sukkel

  Genee heeft gelijk Artje heeft totaal geen uitstraling

 29. Suzy Wang

  ik hou niet van n rooie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.